Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Kako sam oplodio šeficu II

Uzeo sam maramice, izvukao jednu i počeo da brišem kurac koji nikako nije spadao. Ustao sam i prelazio maramicom po njega. Bacio sam je i skinuo majicu, bio sam potpuno go. Ona je sedela na stolicu zadignutom haljinom i raširenim nogama podignute na birou. Još je brisala svoju razjebanu pičku.
Još sam puna sperme-rekla je i brisala spermu koja je još curila iz njene pičke.
Prišao sam joj i zadignuo haljinu, malo se pomerila da bi mogao lakše da je svučem. Skinuo sam je i bacio na moj biro. Ostala je samo u brusu. Otkopčao sam i njega, skinuo i bacio pored haljine. Sada je i moja šefica bila potpuno gola preda mnom. Ustala je i onako goli smo se zagrlili, prebacila je sve ruke oko mog vrata, a ja sam je uhvatio rukama za guzu i privukao je. Moj nabrekli kurac joj je pritiskao stomak.


Ne mogu da verujem kako ti je još tako tvrd- rekla je.
To je zato što me mnogo pališ, fantastična si-rekao sam
Počela je strasno da me ljubi. Prstima sam je mazio svuda po leđima, osećao sam kako joj se koža ježila.
Uhhhhh kako me uzbuđuješ, nikad nisam osetila ovako nešto- rekla je, dok je dahtala i uvijala se uz mene, mazeći moj kurac stomakom.
Zadigla je jednu nogu i stavila na stolicu koja je bila pored nje. Jednu ruku sam joj stavio s leđa na pičkicu i počeo da je mazim prstima između usmina. Zavukao sam joj dva prsta i vrteo ih unutra.
Jooooooj, šta mi radiš-dahtala je i uvijala se na mojim prstima.
Izvadio sam ih iz pičke i gurnuo joj jedan u čmar. Kako je bio sav izbalavljen njenim sokovima iz pičke gurnuo sam ga odmah do kraja i jebao je prstom.

Izvadio sam ga i ponovo joj zario dva prsta u pičku. Rovario sam prstima još malo u njenu pičku.
Puši ga malo-rekao sam
Kleknula je ispred mene i uzela u usta. Uhvatio sam je za glavu i gurnuo do kraja, osetio sam njene usne na mojim jajima. Pomalo bi je pustio da uzme daha, pa bi joj ga opet nabijao, počele su da joj suze oči. Balavila se po njemu. Uzeo sam je i okrenuo. Raširio sam joj noge koje su bili na podu, a ona je stavila ruke na biro i legla glavom preko njih. Bila mi je skroz otvorena.
U tom momentu joj zazvoni telefon. Bio je njen muž.
Javi se-rekao sam
Uzela je telefon i javila se.
Halooo, rekla sam ti da ću te zvati kad svršim, nemoj me prekudati, radim-oštro mu je rekla
Bilo mi je jako smešno i zabavno u tom trenutku, moja šefica priča s mužem nagužena ispred mene i ljuta na njega što je prekida dok se jebemo.

Dok joj je on nešto objašnjavao na telefon ja joj ga uvalim u pičku do kraja.
Mmmmmm- ispustilo joj se i pokušala je da to priguši
Dobro uradi tako-rekla mu nesigurnim glasom dok sam joj rovario kurcem u pičku
Rukama je pokrila usne da se ne čuje njeno dahtanje.
Nije mi ništa, .. . dobro, dobro, ajde sad pusti me da radim, zvaću te-rekla mu i isključila telefon.
Aaaaaaahhhhhh-vrisnula je i počela svršavati
Izvadio sam ga i spustio se, rukama sam je uhvatio za guzove, raširio i počeo da je ližem. Prelazio sam jezikom po pičku i krenuo prema čmaru. Lizao sam joj čmar, a prste sam joj gurao u pičku pa ih vadio i razmazivao sokove po čmaru.
Mogu li da te jebem u dupe-pitao sam je
Možeš da mi radiš sve što poželiš ljubavi, hoću da budem tvoja kurva, daaaaa rasturi mi čmar molim te-rekla je
Nisam mogao verovati da je moja šefica tako vatrena i perverzna.

To me je jako napalilo. Ustao sam i uzeo kurac u ruke. Prolazio sam glavićem po pičkici kako bi ga dobro navlažio i pljuvao po njezinom čmaru razmazujući to prstima dok sam ih gurao unutra.
Raširi dupe-rekao sam joj
Uhvatila je guzove rukama i jako raširila. Gurnuo sam ga još par puta u njenu pičku, izvadio i namestio glavić na čmaru. Gurao sam ga polako, Bio je dosta umazan sokovima ali je bila jako tesna rupica. Kada je ušao glavić kriknula je, malo sam stao
Ooooooohhhhhh, nemoj stajati, samo polako molim te-jedva je izustila, pustila guzove i cvrsto stegla prste u pesnice, mislim da je osećala bol.
Ako te boli da ga vadim-pitao sam
Neeeeeeee, jebi me, molim teeee-rekla je dahtajući
Uhvatio sam je za bokove i polako ga gurao, pomerajući se pomalo napred nazad. Kada sam osetio svoja jaja kako je dodiruju počeo sam lagano da je jebem.

Jednu ruku sam prebacio na njen klit i polako ga trljao. Počela je da vrti guzicom i dahtanje je bilo sve jače. Osetio sam pored svoje prste njenu ruku. Počela je sama maziti pičku. Sklonio sam svoju ruku i opet je uhvatio za bokove. Počeo sam brže i jače da je jebem dok je ona prstima sve trljala klit.
Hajmo opet zajedno da svršimo-rekao sam
Počeo sam divljački da jebem dupe moje šefice.
Aaaaaaaahhhh, toooooo, rasturi mi dupeeeee, daaaaaaa-urlala je
Osetio sam kako neću dugo izdržati pa sam se još jače nabijao kurcem u njeno dupe, a ona se sve brže trljala po klitu. Odjednom su njene noge počele drhtati, tada sam i ja počeo da punim spermom dupe moje šefice,
Aaaaaaahhh, aaaaaaahhh- zajedno smo vikali
Punio sam joj dupe, kurac mi je do jaja bio unutra i kupao sam njeno crevo mlazovima sperme.

Ne znam koliko dugo ali sam bio gotov i klonuo preko nje. Okrenula je glavu i počeli smo se ljubiti dok smo se još pomalo trzali od jakog orgazma.
Jao, nisi svestan kako te volim, nisam ni sanjala da će mi biti ovako lepo. Nikad nisam ovako nešto doživela, mmmm- pričala mi dok smo se ljubili. Ustao sam i polako izvadio kurac iz njene guze. Bio je sav umazan braonkastom spermom. Okrenula se onako raskrečena ispred mene i gledala moj kurac čija je tvrdoća pomalo popuštala. Tada sam se šokirao, ustala je klekla ispred mene i strpala ga u usta. Počela je da ga cucla i liže onako umazan, nisam mogao da verujem. Očistila je sve do kraja, pritom gledajući me u oči. Kada je bila gotova rekla je:
Evo, sve sam počistila- i poljubila glavić.
Ustala je i tada smo ugledali poveću baricu na podu od onoga što joj je isteklo iz guze.


Uh jebo te-reklaje i uzela maramice da obriše pod
Ja sam seo na njenu stalicu onako go i raširenih nogu. Kurac mi je ležao preko jaja i gledao sam šeficu kako briše fleku s poda. Kada je bila gotova ustala je dodala mi jednu maramicu i naguzila se prema meni.
Molim te obriši me ljubavi-rekla je
Bio sam u iskušenju da je poližem jezikom i da probam onu mešavinu ali se ipak nisam osudio pa sam joj počeo nježno brisati razvaljeni čmar. Kada sam je obrisao sela mi je u krilo i samo smo se zagrlili.
Jesam ti bila dobra-pitala je
Uh šefice, pa ti si pravi zmaj, nikad nisam imao ovakav seks-rekao sam
Ajde da se sredimo malo, nadam se da čuvar nije svraćao ovamo-rekla je
Ustala je, počela da skuplja svoju razbacanu odeću i da se oblači. Ubrzo smo se obukli. Uzela je telefon, ja sam sedeo u stolicu prišla mi, nazvala muža i sela u moje krilo prebacivši jednu ruku oko mojeg vrata.


Hajde možeš doći, svršila sam-rekla mu je
I to više puta-šapnuo sam joj na uho, a ona se smejala.
Idi ti dok nije došao. Ne bi htela da vidi kako zajedno izlazimo. Krenuo sam kući razmišljajući kako sam napunio šeficu spermom svuda gde se moglo.
Ima još, sledi novi nastavak

Ocjena priče

3
Broj ocjena: 1
Broj čitanja: 7053

Autor priče

onlinesexx
onlinesexx
Ja sam: Muško
Tražim: Muškarca, Ženu, Par, Transicu
Visina: 175 cm
Težina: 90 kg
Izgled: Par kilograma viška
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Nedefinirana
Horoskop: Škorpion
Ljubavni status: U braku

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija