Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Kako sam počela varat muža

Zovem se Maja, barem me tako svi zovu, u kasnim 20-im sam prvi put prevarila muža i od tada ga redovno varam. Visoka sam samo oko 1, 60 m, imam prilično veliku guzu, grudi srednje veličine (trojka). I u starosti i nakon 2 djece još su u dobroj formi i samo malo vise prema dolje i u stranu. Moja pica je široka, mesnata, ranije samo malo dlakava u prvim godinama, a onda mi se svidjela potpuno obrijana . Stidne usne su mi tanke i obično skrivene između debelih rubova maca, osim ako sam napaljena i/ili dobro izjebana, tada vise oko 1 cm. Voljela sam b, ali mom mužu nije bilo do toga, možda zato što je nakon 2 djece, dva poroda, moja pica bila prilično široka i mekana.


Kad sam bila, kako rekoh, u kasnim 20-ima ili blizu 30-tim, imali smo malo slavlje u firmi u kojoj sam tada radila, bilo je ljeto i roštiljali smo u dvorištu ispred ureda.

Taj sam dan nosila kratku suknju, prilično usku bluzu, grudnjak i obične gaćice i štikle. Nakon cca 2 sata druženja, kolega me odveo u stranu dok sam upravo izlazila iz wc-a i rekao: "Baš si zgodna! ! ! Znaš li ti to zapravo? ! ? ! " Gurnuo me uza zid, prislonio svoje usne na moje i malo kasnije sam osjetila njegov jezik na svojim usnama. Dok sam ga s bi-ne bi pokušavala odgurnuti, njegov je jezik sve jače i jače pritiskao moje usne dok nisam polako popustila i otvorila usta.


Ljubili smo se sve intenzivnije, osjećaj u trbuhu i malo niže bio je neopisiv, kada je potom zgrabio moje "utegnute" grudi, promrmljala sam tiho i više od pola glasa: "Molim te, nemoj, ne ovdje! ! " Zgrabio me je moju veliku guzu, podigao me i omotavši moje noge oko svog torza odnio me u jedan od praznih ureda, posjeo me na stol i stvarno mi izmasirao grudi, a ja sam sada tiho zastenjala.

"Znao sam da ti se sviđa! ! ! " Rekao je tiho kad je počeo raskapčati moju bluzu bez mog otpora. Nastavila sam ga pohlepno ljubiti, dok je on milovao moju golu kožu, cijelo tijelo mi je vibriralo, bradavice su mi sada snažno probijale tkaninu grudnjaka, što je on naravno primijetio.


Gnječio je i masirao moje grudi i tvrde bradavice iznova i iznova, kada mi je malo kasnije raskopčao grudnjak, pustila sam ga i uživala u osjećaju kako mi masira i miluje gole grudi. Ubrzo nakon toga, osjetila sam kako je raskopčao i rastvorio šlic na hlačama, uzeo svoj kurac i gurnuo ga pored mojih gaćica u moju već dobrano ovlaženu mačkicu. O moj Bože, kakav osjećaj, kakav moćni kurac. Do sad sam poznavala samo onog mališu od mog muža, ali ovo je sad bio pravi kurac, kurčina. Zatim me pojebao bezobzirn, neprestano ga zabijajući duboko u mene.

Stenjala sam napaljeno i, začudo, nije dugo trebalo da prvi put svršim, a on me i dalje jebao, nisam do sada znala za tako nešto, jer je inače mpoj muž svršio prije mene i onda je sve bilo gotovo. Ali sada kada sam svršila, a on me nastavio ševiti, jasno sam osjetila da mi se to sviđa, da sam i dalje napaljena i da ću sigurno svršiti barem još jednom.


Opet i iznova prodirao je duboko u mene, osjetila sam ga i na grliću maternice, što je značilo poseban trenutak zadovoljstva. Taman kad sam bila na putu do sljedećeg orgazma i tada ga također doživjela, svršio je i on. Špricnuo je svoju spermu duboko u mene i nastavio me jebati dok nije sve iscijedio u mene. U nekom trenutku ga je izvukao iz mene i rekao: "Hajde popuši ga do čistog! ! ! ! " Bila sam malo zatečena, naravno da sam prije imala mužev kurac u ustima, ali ovakvu mrcinu, ogromnu i prekrivenu njegovom spermom i mojim sokovima još nikad nisam pušila.

Sišla sam sa stola i kleknula ispred njega. Polako sam otvorila usta dok ga je gurao u mene, obujmila sam ga usnama, a zatim polako uvukla u usta. Okus je bio dobar.


Kad sam ga popušila do kraja, pomogao mi je ustati, pogledao me u oči i onda rekao: "Sada ćemo to raditi barem 2-3 puta tjedno! ! ! Ti si pravi prirodni talent! ! ! ! " Pogledala sam ga i rekla: "Kako god ti kažeš! ! ! I meni je bilo super. Ni ti nisi loš ! ! ! ! " Zatim sam se opet obukla i izašla do ostalih ljudi, u nekom trenutku sam osjetila kako mi se njegova sperma polako slijeva u gaćice, baš mi je bilo drago što nosim tako staromodne, klasične gaćice. Prošla sam na WC i gurala prst u picu i izvlačila spermu koju bi onda polizala s prsta. Dopao mi se njen okus i u sljedećih nekoliko godina sam obilato pušila kurčeve i gutala ju.
Mojm odnos kolegom s posla razvijao se nevjerojatno brzo. Od tog dana smo se tucali barem 2-3 puta tjedno, nekad u uredu, u autu, nekad u hotelu. tako da sam ubrzo imala svoj prvi grupni seks, iako sam uživala u posve "čednom" odgoju. Bilo je to stvarno super vrijeme i puno sam naučila, priznajem i da sam bila talentirana za seks. Tako je moja tehnika pušenja svaki put postajala sve bolja i napaljenija, a on me polako ali sigurno doveo do točke u kojoj me mogao poševiti u usta, cijelim kurcem. Bio je i taj koji me je nakon otprilike 2-3 mjeseca pojebao i „skinuo mi nevinost“ s guze, svidjelo mi se od drugog puta. Doživjela sam orgazme dužine i intenziteta koje nikad prije nisam doživjela.


S njim sam imala vrlo intenzivnu vezu dobrih ¾ godine, on me je prvi put u životu obrijao.

Iskustvo kad mi je prvi put lizao golu i obrijanu pičku dok nisam svršila je neopisivo. Kad je tada premješten, oplakivala sam ga oko pola godine prije nego što sam se uplela u sljedeću aferu. Nisam više bila ni neiskusna ni naivna, znala sam što hoću i mogu, čovjeka sam upoznala u sauni. Ovo je bilo savršeno, oboje goli i oboje napaljeni i nakon malo petljanja u sauni završili smo jebajući se vani u autu. Kako smo oboje bili u braku, sastajali smo se ili u autu ili u hotelu 2-3 puta mjesečno. Imao je sjajan penis i sjajnu tehniku i bili smo zajedno skoro godinu dana. Prekinuli smo prije nego što je naša veza gotovo eksplodirana, a i za njim sam žalovala gotovo godinu dana. Što mogu kad sam emotivna.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija