Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Kako sam postala kurvica

Već neko vrijeme igrala sam se toplo hladno sa susjedom koji je stanovao na istom katu. Od kada sam unajmila stan nešto sam osječala prema njemu. Iako je bio dva puta stariji od mene izuzetno me privlačio. Znala sam de se zove Marko, rastavljen. Nakon dva tjedna slučajno smo se sreli te smo otišli na kavu u lokalni kafić te sam odmah skužila da bi me volio jebat. Odlučila sam da ću ga neko vrijeme zavlačiti ali inaće volim starije osobe i tako je počela moja igra. U početku sam prihvačala pozive za kavu na kojim sam ga svaki put izluđivala sa provokativnom odječom uživajući u njegovom pogledu koji me je doslovce skidao. Vikendom sam tempirala vrijeme povratka sa trčanja s njegovim povratkom sa prve kave. Kroz mokru majicu nazirale su se bradavice čak sam znala navlačit šorc prema gore pri čemu se na njemu ocrtavali moje usmine i crta između guzova.

Uživala sam u vožnji do petog kata a pogotovo kako mu se kvrga na gačama povečavala. Nakon nekog vremena odlučila sam da je vrijeme da prekinem sa igricama a najviše zbog straha da ga sa svojim provokacijama odbijem. Taman je počeo produženi vikend ušli smo u lift vidjela sam da mu je kvrga na gačama prišla sam mu bliže i spustila ruku na gače te lagano prstima otkopčala dugmad na šlicu. Ugodno sam se iznenadila kad sam ispod prstiju osjetila kožu kurca. Nije nimalo ostao iznenađen samo je u trenutku kada je stao lift pitao kod mene ili tebe. Rekla sam kod njega dok je oključavao vrata ja sam se več oslobodila majice a po ulasku u njegov stan riješila sam se i šorca s nakon što je zatvorio vrata pomogla sam mu da se riješi odjeće sa sebe. Iznenadila sam se brončanom bojom kože ali nisam ništa stigla pitati jer me je obuhvatio za guzove podigao naslonivši me na zid ugurao kurac u picu.

Obuhvatila sam ga nogama a on me je nataknutu na kurac odnio u sobu polako me je spustio na krevet. A onda je brzim i jakim pokretima ulazio i izlazio iz pice pri čemu su mu jaja udarala u međicu između pice i čmara. Sise su mi se tresle u ritmu klizanja kurca u picu. Voliš kurac a kurvice mala uživaš kako te jebem samo sam stenjajući rekla da. Pališ me od prvog dana voliš li ga primit u guzu a kurvice stenjući rekla sam da okrenio me na prasa razmaknuo guzove. Rukom je namjestio glavić na ulaz u moju guzu Stavi mi ga u guzu tvoja kurvica ga želi Uživala sam kako mi se guza širi uskoro je čitavom dužinom bio u mojoj guzi. A onda me je rukom obuhvatio za prepone te me navlačio na svoj kurac pri čemu su mi se sise njihale u ritmu njegovog prodiranja a ja sam uskladila svoje pokrete sa njegovim.

Stenjala sam jebi svoju kurvicu koja je željna kurca želim da mi ga staviš u usta želim da Ti ga popušim. Marko je izvadio iz guze da bi ga nakratko vratio u picu a kad ga je izvadio iz pice uhvatila sam ga u ruke a onda sam ga strpala u usta. Nakon kratkog pušenja osjetila sam da mu se bliži vrhunac Prve kapi sperme štrcnio mi je po licu a onda sam ga obuhvatila usnama uživala sam kako mi mlaz tople sperme puni usta pri čemu sam je zadržavala u ustima. Nakon što je prestao podrhtavati otvorila sam usta te mu pokazala da mi je napunio usta a onda sam istu progutala. Soba je mirisala na znoj pri čemu sam mu rekla tvoja kurvica voli tvoj kurac pri čemu sam spustila usne na njegova od znoja i mojih sokova navlaženih jaja jezikom i usnama polako sam prelazila preko njih a onda sam polako usnama i jezikom očistila njegovu alatku od naših sokova.

Nakon nekog vremena legla sam na njegova prsa te mu rekla nadam se da ćeš svoju kurvicu još koji put put izjebat Obuhvatio me je svojim rukama povukao prema gore spustio usne na moje pri čemu mi je gurnio jezik u usta te nakon što smo se neko vrijeme strasno ljubili rekao i tek tako ću još puno puta izjebat svoju kurvicu. Nakon toga smo još meko vrijeme proveli mazeći se na krevetu a onda smo se uputili prema kupaoni

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija