Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Kako sam postao Cuckold

Ja sam Franjo, 33 godine, vitak, normalno građen, 15x4 cm, sa ženom Nadom, 28, isto vitka, čvrsta guza, lijepe grudi 75B. U braku smo 4 godine i u našem odnosu je sve super, osim što ona smije biti nešto otvorenija kad je seks u pitanju.


Sve je počelo pred otprilike godinu dana. Redovno smo se i uredno seksali, držeći se normalnih položaja i bez anala, nije htjela u šupak, oral da, ali bez svršavanja u usta i gutanja i sve to najradije doma.
Jednog dana, sam za vrijeme ševe, počeo s tim kako bi bilo kad bi tu bio još jedan muškarac, kojem bi ga onda pušila dok ju ja ševim. Pritom sam joj gurnuo prst u usta i ona ga je, na moje čuđenje, počela snažno cuclati. Nakon seksa o tome više nismo razgovarali i sve je dalje teklo normalno, dok nisam opet počeo s tim drugom prilikom i to je sve češće bila tema za vrijeme seksa, samo što su osobe koje smo spominjali bili bez lica ili bez imena.


Jednog sam ju dana, poslije seksa, pitao bi li ona to stvarno voljela ili je sve ipak maštarija, napominjući da me takva pomisao jako uzbuđuje. Umjesto da se veseli ona se je rasplakala jer da ona nije kurva koja bi se pojebala sa svakim, tako da još neko vrijeme nismo o tom više razgovarali sve dok jednom nije, dok smo gledali TV, vidjela nekog glunca i rekla „Ovaj mi je super i njemu bih dala da me jebe kako god hoće. “


Dok smo se seksali iskoristio sam priliku i rekao joj da zatvori oči i zamisli si da ju upravo jebe spomenuti glumac. Na moje čuđenje počela se životinjski trzat i vikat „jebi me svejedno u koju rupu“. Nisam bio siguran jesam li dobro čuo i ponovio sam pitanje :“u koju rupu te smije jebat? “ Ona je, ne otvarajući oči rekla:“U sve tri, smije me jebat i u guzu i još ću mu ga popušit nakon toga! “. To mi je bilo dovoljno, napalilo me i svršio sam u trenu. Tako je to trajalo neko vrijeme i moji „pomagači“ su uvijek dobivali nova imena i nova lica od osoba koje smo u svom životu sretali i upoznavali.


Činilo mi se da nije vjerovala da bi joj se to u stvarnom životu dogodilo, ali je unijelo promjenu, živost i uzbuđenje u naš seksualni život. Čak je dolazilo do čudnih situacija da bi ugledavši nekog muškarca u redu na kasi u nekoj trgovini rekla:“Ovaj bi me mogao jebat cijeli dan, sve bih mu dala“. Ili neka druga situacija kad bi me prije nego bismo izašli van pitala da li da obuće gaćice ili da ide van bez njih jer tko zan, možda dođe u priliku da se s nekim pojebe, pa samo zadigne suknju. Nekako mi se činilo da sve više vjeruje i želi da se to i dogodi.


Jednom prilikom poznanici su nas pozvali na svadbu i većinu ljudi koji su bili gosti smo poznavali i nisam gajio neku nadu da bi tu naišli na nekog jebača za nju. Nakon jela razgovarali smo se s raznim ljudima i nismo cijelo vrijeme nit bili zajedno. Sretali bi se tu i tamo u prolazu i svaki bih ju puta uhvatio rukom za njenu čvrstu guzu, koja se jako isticala u uskoj suknji, a i sticao se i rub gaćica ispod suknje.


Onda je počeo i ples, koji nije moja omiljena zabava i ne oduševljava me, tako da sam vrijeme provodio uz šank s poznanicima i alkohol je tekao u potocima. Kad sam se ponovo osvrnuo i potražio pogledom gdje mi je žena ugledao sam ju na plesnom podiju s nekim muškim, tako oko 40 godina koji ju je plešući bacao lijevo, desno po podiju. Nakon još jednog sata i dalje su plesali, samo s tom razlikom da je dotični, meni nepoznati; gospodin sada svoju ruku držao na njenoj guzici i gladio ju slijedeći rub gaćica ispod suknje.


U tom me je trenutku oblio snažan osjećaj ljubomore, ali joj nisam htio napraviti scenu i pustio sam ih da i dalje plešu. Nakon nekog vremena morao sam na zahod i vidio sam da je lik na šanku i da moja žena nije na podiju. Kad sam došao pred zahode dolazila mi je nasmiješena ususret, dala mi sočni poljubac i vratila se na plesni podij. Nešto je imala u ruci, ali nisam vidio što i nisam više o tom razmišljao.


Prošao sam na zahod i kad sam se vratio društvu za šankon ona je tamo stajala s njim, okrenuta leđima prema meni i gledajući u njenju guzu nisam više vido rubove njenih gaćica, što je moglo značit samo jedno- da ih je skinula dok je bila u zahodu. Što bih sad terbao napraviti? Prekinuti razgovor i pitati ju? Približio sam oj se još korak i uhvatio ju za guzicu da se uvjerim da ne griješim, ali ne, nije imala gaćice, a što me je još više začudilo je da se nije ni okrenula da vidi tko ju to hvata za guzicu.


Kad je njen plesač otišao van okrenula se i začudila da stojim iza nje- Tiho sam se nagnu prema njoj i upitao ju :“ zašto si skinula gaćice? “ našto je ona samo kratko odgovorila da ih je skinula jer su bile potpuno mokre i Tomica ( tako se zvao lik) je htio da mu ih da. Ostao sam bez riječi, a ona je tad rekla: “Uvijek si htio da me drugi muškarac jebe i danas je došao taj dan“ Sad tek nisam znao što da pomislim uopće, kao da me je netko ubo nožem u srce. Jesam li stvarno to htio, ili bih trebao to prekinut jednom zauvijek?


Nagnula se prema meni i rekla mi da ako želim gledati odmah mogu proći van na parking, ali da se ne smijem miješati ili doći preblizu, rekavši to otišla je. Izašao sam van na parking i vidio kako Tomica zamiče iza ugla i tek tad sam primijetio da mi je kurac nadignut i tvrd kao što nikad nije bio. Kad sam zavirio iz augla vidio sam ih oboje, njega naslonjenog na neki auto i nju kako kleči i puši mu kurac ( meni ga nikad nije htjela u javnosti ). Ostao sam stajati i sve promatrati iz sigurne udaljenosti. Zatim je ustala, zadignula suknju, on ju je okrenuo i presavio na haubu i uvalio joj, bez prethodnog upozorenja, ili polako, već onako iz prve svoju veliku kurčinu u nju.


Glasno je zajaukala i rekla:“ konačno potpuno ispunjena i konačno pravi kurac“. Nisam vjerovao svojim ušima, ali je to više puta ponovila, tako da nije bilo greške. Tomica ju je ubadao s guza i nakon nekog vremena je svršila i spustila se uzdišući na haubu. Njemu još nije bilo dosta i nastavio ju je bušiti još nekoliko minuta, ona je jecala, stenjala i još jednom svršila.


On ga je odjednom izvukao van i naslonio na njen šupak. Ona se je pokušala okrenuti, no on joj nije dao tu mogućnost i uskoro je njegov glavić bio u njenoj guzi. Dao joj je malo vremena da se privikne na mrcinu u guzi, da bi ju zatim polako ubadao i izvlačio ga, polagano ali duboko do korijena. Ona se nije micala, dok ju je on guzio i dok se nije ispraznio u nju. Izvukao ga je, navukao hlače, poljubio ju, dao joj svoju vizitku s napomenom da se, kad se zaželi pravog kurca, obavezno javi.


Kad je otišao prišao sam joj i dok joj se cijelo tijelo još trzalo pitao ju želi li još ostati ili želi kući? Rekao sam joj da sam sve gledao i da sam toliko narajcan da bih ju rado pojebao. Odgovorila mi je sa smješkom da si ga samo mogu izdrkati, jer moj mali kurac nebi više nit osjetila u sebi.
Kad smo došli doma razgovarali smo o tome i ponudila mi je da ju mogu lizati dok ga drkam i upravo kad sam joj htio polizati klitić, odmaknula mi je glavu i rekla da, ako hoću lizati, mogu joj samo lizat šupak. Njena pička nije više za mene.


Bez prevelikog razmišljanja drkao sam ga, lizao joj šupak i nije dugo trebalo da istresem sadržaj svojih jaja na krevet. Ona se okrenula i zaspala, ja nisam mogao zaspati, razmišljajući je li to ono što sam stvarno želio i došao sam na kraju do zaključka da je to baš ono što sam htio. Ujutro kad se probudila priznala mi je da još nikad nije tako dobro svršila i da me voli. Tako sam postao Cuckold.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija