Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Kako sam postao glavni jebač na poslu!

Ocjena: 4

Moj seksualni život se naglo promijenio nakon što sam se zaposlio u jednu fabriku u kojoj su pretežno radile žene. Iako sam imao devetnaest godina bio sam jako iskusan u seksu i već do sada sam izjebao dva puta moju šeficu Anu. Ta žena je u meni budila pravu zver tokom seksa. Obožavala je moj kurac kao što sam i ja volio da punim njenu pičku.

Čuo sam od nekih koleginica da se već počelo pričati o našem seksu u firmi. Zbog toga su me mlađe koleginice gledale sa nekom žudnojom kao da su i one željele da probaju moj kurac i kao da su bile ljubomorne na našu šeficu. Tako je tokom jednog radnog dana u moj magacin ušla jedna prelijepa žena koja je po meni imala tek oko trideset godina. Predstavila se i rekla mi da se zove Lorena. To je bila Lorena o kojoj je Ana pričala. Lorena je bila u braku već par godina ali je bila jako nesrećna jer je njen muž nije umio zadovoljiti.

Rekla mi je da zna da sam jebao Anu i da bi i ona voljela da osjeti moj kurac u svojoj pici. Nisam mogao da vjerujem kako je to tako rekla mada sam vidio da je jako nesretna u seksu. Vidjela je u meni pravu priliku da ispuni svoju želju. Dogovorili smo se da ostanemo sutra poslije posla i da dođe kod mene u magacin. Došlo je i to popodne i ona je po dogovoru došla do mene. Na sebi je imala ljetnu lepršavu hanjinu koja je isticala njene velike noge. Imala je dugu plavu kosu, sise malo manje od Ane ali zato je njena guza bila oblikovana savršeno.

Došla je do mene počela me lagano ljubiti. Dok me je ljubila počela se polako spuštati prema mom kurcu. Lagano ga je izvadila iz hlača i počela drkati. Dok ga je drkala rastao je u njenim rukama. Bila je impresionirana njegovom veličinom. Dugo nije skidala pogled sa njegovom dok ga je drkala. Zatim je lagano prinijela usta prema njemu i počela lagano da ga puši. Imala je manja usta od Ane tako da je jedva do pola mogla ga uvući u usta. Trudila se da ostavi što bolji utisak na mene. Pušila mi ga je jedno dobrih pet minuta.

Zatim sam je uzeo za ruku, ustala je i rekao sam joj da želim sad da se skine. Jednim potezom je skinula sa sebe svoju haljinu i ostala u crnom čipkastom rublju. Kao da je željela da me još dodatno napali jer je izgledala jako jebozovno u njemu. Polako je skinula i brus a zatim i gaćice i ispred mene se ukazala savršena figura. Njena pička je bila uredno potšišana sa malo dlačica. Njene sise su bile kako čvrste sa ogromnim tamnim bradavicama.

Legla je na neke kartonske kutije, raširila noge a ja po njoj. Prinio sam kurac njenoj pici protrljao ga nekoliko puta po njoj a zatim polako ušao u nju. Bila je mnogo uža od Ane jer je njen muž imao mnogo manji kurac. Počeo sam je jebati lagano dok je ona zatvorila oči i počela da stenje i uživa. Polako sam počeo da ubzavam ritam a ona sve jače i glasnije da stenje. Rukama me je grebala po leđima što me je jako napalio da sam počeo je jebati svom snagom.

Vrištila je od užitka i molila me da usporim. Nisam se obazirao na to već sam nastavio je jebati toliko jako da sam mogao osjetiti da je moj kurac ispunio njenu pičku potpuno. Tada je počela svršavati. Rekla mi je da odavno nije svršila. Sada je ustala naguzila se ispred mene a ja prišao od pozadi i počeo je tucati. Uhvatio sam je rukama za kukove da mi se ne pomera i navlačio je na moj kurac. Uživao sam da je jebem.

Dok sam je jebao u toj pozi rukama sam je udarao po prelijepom dupetu koje je postalo crveno od mojih udaraca. To je jako palilo da je još jednom svršila. Iz njene pice su potekli sokovi. Ja sam od svega toga nastavio je jebati još jače. Moja jaja su udarala u njenu picu. Toliko sam se bio napalio da nisam stigao ga izvaditi iz njen nego sam svršio unutra. Ispunio sam njenu pičku do kraja.

Srušili smo se jedno pored drugog da bi došli malo do daha. Nakon pet minuta obukli smo se i lagano zaputuli kući. Na rastanku me je poljubila rekavši da je ovo samo jedna početak naše avanture. Od tada sam redovno jebao njih dvije.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija