Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Kako sam tucao drugovu mamu!

Moje ime je Boris i imam osamnaest godina, živim sa roditeljima u Zagrebu. Imam dobrog prijatelja koji se zove Ante i živi sa mamom nedaleko od mene. Njegov otac radi u Njemačkoj. Nas dva se družimo dosta dugo. Njegova mama Milica je jako dobra riba iako ima već četrdeset godina. Uvijek nosi uske hlače koje jasno ocrtavaju njenu veliku guzu i tagne koje nosi. Gore uvijek je uska majica sa velikim dekolteom da bi njene velike sise došle do izražaja. Moram priznati da sam se jako ložio na nju.

Jednog popodneva sam otišao da posetim drugara. Pokucao sam na vrata i niko mi nije odgovarao. Ušao sam unutra pošto sam često dolazio kod njih imao sam tu slobodu. Začuo sam stenjanje i uzdahe iz sobe i vidio kako se Milica tuca sa nekim mladim momkom. Moram priznati da se moj kurac od dvadeset centimetara odmah podigao. Uzeo sam telefon u ruke i snimio jedno desetak minuta seksa a potom otišao kući. Došao sam sledećeg dana kod njih i ponovo pozvonio na vrata. Otvorila mi ih je ona u kućnoj haljini.

Rekla mi je da joj sin nije tu ali da uđem i sačekam ga. Ušao sam i upitao je da li se to sprema nekud. Kaže da ima neke goste večeras. Ja sam tad je upitao onako hrabro da to nije neki jebač u pitanju. Ona je skočila i počela da viče na mene i opalila mi šamar kao da će reći roditeljima. Ja sam uzeo telefon i pustio joj klip rekavši da ću ga sad poslati na net. Počela je da plače i moli da to ne uradim. Upitao sam da li taj lik treba doći veceras. Klimnula je samo glavom potvrdno.

Tada sam joj rekao da ga nazove i kaže da ne želi više u životu da ga vidi. Uradila je to odmah. Tada sam joj naredio da se skine. Molila je to da ne radi ali sam bio uporan. Dok se skidala izvadio sam ga napolje i počeo drkati. Moj kurac je porastao do maksimuma. Ispred mene se pokazala žena velikih sisa i dlakave pičkice. Rekao sam joj da ga stavi u usta. Prišao sam joj prinio ga ustima. Bunila se malo na početku ali ga je na kraju počela pušiti. Bila je prava profesionalka u pušenju.

Uvlačila ga je do pola u svoja usta. Dok ga je pušila držao sam je za sise koje su bile ogromne. Nisam više mogao da izdržim. Rekao sam joj da se naguzi preko stola da ću sad da je jebem. Raširila je rukama guzove a ja sam jako ušao u nju. Počela je da stenje jako i vrišti. Jebao sam je najjače što sam mogao. Molila me je sada da usporim bolelo je od mog velikog kurca. Uhvatio sam je za kosu i povukao prema meni a onda krenuo jako da se zakucavam u nju. Svršavala je uz velike krike.

Nakon toga sam legao na pod a njoj sam rekao da sedne na njega. Opkoračila me je i namestila se na kurac. Nabila se na njega, ušao je do pola. Ostali je par sekundi u toj pozi a onda počela da se nabija na njega. Dok se nabijala ja sam je držao za njene velike sise. Nekoliko puta sam ustao pa ih trpao u usta. Nakon toga sam rukama je uhvatio za bokove i počeo jako da se zabijam u nju odozdo.

Stenjala je jako i svršavala po drugi put. Iz njene pičke su tekli sokovi. Tresla se kao da je priključena na struju. Kad je svršila pala je na moje grudi govoreći da ne može više. Ja sam se osmehnuo rekavši da je ovo tek početak.

Okrenuo sam je tako da je ona sada bila ne leđima a ja sam stavio njene noge na moja ramena i počeo je ponovo silovito jebati. Njena pica je sve više stezala moj kurac zbog čega sam i morao da svršim prije vremena nego što sam planirao.


Morala mi je govoriti da je moja kurva i drolja i kako je dobro jebem. Ubrzo sam morao svršiti. Rekao sam joj da klekne ispred mene. Uradila je to a onda sam počeo da je prskam po licu. Moje spreme je bilo svuda po njoj. Molila me je da ne kažem nikome za ovo.

Obećao sam da neću ali je morala pristati da od sada bude samo moja omiljena da je smem samo ja da jebem. Tako je i bilo Miličina pičkica je postala samo moja.

Ocjena priče

2.5
Broj ocjena: 2
Broj čitanja: 27821

Autor priče

Markisa
Markisa
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 190 cm
Težina: 87 kg
Izgled: Normalan
Boja očiju: Plava
Boja kose: Crna
Horoskop: Lav
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija