Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Kako su nestali moji strahovi

Ocjena: 5

Iako sam već punoljetan izgledam puno mlađe, toliko da me u svim trgovinama traže da pokažem osobnu kad želim kupiti alkoholna pića ili cigarete, uvijek čujem:“dečko, pokaži osobnu, jesi li punoljetan, koliko ti godina imaš ? itd. , itd. “ No i prema vlastitom sam mišljenju još uvijek pomalo naivan i nedorečen. Vršnjaci iz škole predbacivali su mi da se ponašam kao da sam zaostao u razvoju i kompleksaš.


Mojim roditeljima je to poznato već od ranije pa su me zato, da bih stekao samopouzdanje i razbio komplekse, upisali u školu karatea. Ni to nije pomoglo da se uskladi moje psihičko i fizičko stanje uskladi s mojim godinama.


Danas mora priznati da je vanjski svijet imao prilično točnu sliku o meni. Mene su još mučili dječji strahovi, iako sam, po godinama, spadao u mlađe odrasle osobe. Tako sam se, kao i prije bojaop grmljavine i na te bih se dane uvukao u krevet roditeljima jer sam se samo tamo osjećao sigurnim i zaštićenim. Oni su se na to već navikli i ukoliko bi morali nekamo otići, a prijetila je oluja uvijek je bila osigurana „dadilja“ da mi bude pri ruci. Uglavnom je to bila moja teta koja je živjela u gradiću u neposrednoj blizini.


Ipak jednog je petka bila spriječena jer je ležala u bolnici zbog operacije žuči, no na sreću starci su bili dobri sa susjedom Katicom s kata ispod našeg i ona je rekla da će me rado biti pri ruci kod nadolazećeg nevremena dok su starci odsutni.


Poznam ju već dugo, rano je ostala udovica i sada je sama u mirovini, a prema mom mišljenju, prilično se dobro drži za svojih šest banki. Ima u plavo obojemu kovrčavu kosu srednje duljine. Lice ne odaje njene godine, ima poneka bora, a vidi se i da je malo bolje potfutrana oko trbzuha. Oblači se suvremeno, prati modu i netko sa strane dao bi joj barem pet godina manje.


Bilo je oko osam navečer kada je došla k meni. Starci su otišli pol sata ranije. Iz daljine se je već čula grmljavina a i kroz prozor moje sobe se vidjelo da bliska u daljini i da se približava, srce mi je lupalo ubrzano. Sa sobom je donijela šah, kao da bi me to trebalo umiriti. Nakon skoro dva sata i tri izgubljene partije bio sam umoran, još uvijek je pljuštalo i grmilo i kao da je tek sada kulminiralo na našem području. Gospođa Katica je već trebala biti u svom stanu jer je prema prognozi oluja trebala do sada prijeći preko nas.


Bilo joj je jasno da će se oluja još neko vrijeme zadržati i nakon što je posložila figure u kutiju pitala me da li bi trebala leći samnom u krevet jer me ne može ostaviti samog dok oluja još traje. Kratko sam promislio, strana žena u mom krevetu, nisam baš na to računao, ali što još preostaje, kupati se u vlastitom znoju od straha i tersti se ispod pokrivača te tako provesti noć? Nerado, no ipak sam, pristao.


Obukao sam piđamu, a ona se već raširila na krevetu, svukla je odjeću i ostala samo u gaćicama i grudnjaku. Odmah sam se s pokrivačem navučenim do ušiju stisnuo uz nju, strankinju u mom krevetu, bila je tako mekana i ugodna, osjećao sam njeno toplo tijelo na leđima. Prebacila je ruku preko mene, njena lagano znojna ruka počivala je na mom trbuhu.


Svaka munja, svaki udar groma, tjerao me da se jače stisnem uz nju i imao sam osjećaj da me njena ruka sve čvršće drži oko trbuha. Uskoro je ta ruka krenula ispod bluze moje piđame na moj trbuh, stisnula se uz mene, rijetko sam se osjećao tako sigurno. Osjetio sam njen dah na svojem vratu, duboko je udisala, a zatim polako izdisala i sve se jače stiskala svojom prednjom stranoma na moja leđa, osjetio sam njene grudi.


I onda je njena ruka krenula u šetnju, sasvim lagano, jedva osjetljivo spuštala se na niže, lastika na gaćama od piđame nije joj bila neka prepreka i uskoro su vršci njenih prstiju prolazili kroz moje stidne dlačice. Bilo je toliko uzbuđujuće da sam skoro zaboravio na munje i gromove.


Njena ruka je napokon došla do cilja, nježno je prelazila prstima po mom udu, nisam znao kako bih reagirao i pustio sam da se stvar dalje razvija, no odmah zatim znao sam što će se dogoditi. Gurala je ruku sne niže dok nije stigla do mojih jaja, počela je sa sasvim laganom masažom, prvo me je to škakljalo, a zatim sam osjetio kako mi trnci prolaze jajima.


Jaja su se stisnula, imao sam osjećaj da u njima kuha, noj ud se počeo dizati i stvrdnjavati i uskoro je bio u njenoj ruci, čvrsto ga je držala i nježno gnječila, da bi onda prstima uhvatila moju kožicu i prevukla ju preko glavića i lagano ga nadrkavala. Kuhalo mi je u donjem dijelu trbuha, nisam čuo ni gromove, niti su me smetale munje, počeo sam uzdisati i stenjati, čulo se je da je i ona uzbuđena. Prisnula se uz moju zadnjicu donjim dijelom trbuha i osjetio sam njeno mekano i toplo tijelo na mojoj guzi.


Bio sam u visokom stupnju uzbuđenja, trebalo je još samo nekoliko poteza rukom i svršio sam, trzao sam se dok sam svršavao, a ona je srećom na vrijeme obuhvatila rukom moj glavić tako da je uspjela znatan dio moje sperme zadržati, da bi odmah to razmazala po mojem trbuhu, ljubeći me istovremeno strastveno po vratu i ližući me po ušima. Uzela je moju desnicu i gurnula je između svojih raširenih butina, osjetio sam pod rukom koliko je topla i vlažna.


No to mojoj „dadilji“ nije bilo dovoljno, spretno je uvela moju ruku u svoje dlakavo međunožje i dva, tri, četiri moja prsta lako su našli pod u njenu nutrinu i odmah sam počeo kružiti po njoj i gurati ruku dublje unutra pa ju izvlačiti, njeno stenjanje, jecanje, trzanje pokazivalo mi je doj je to lijepo i dobro. Nakon nekog vremena ruka mi je bila sva vlažna od njenih sokova, a uskoro se počela jače trzati i grčiti, stenjati uzdisati, napinjati da bi se onda umirila.


Nisam bio tako naivan da nisam shvatio kako je svršila, okrenuo sam se prema njoj, svukla je svoj grudnjak i gaćice, a i ja sam se oslobodio svoje piđame. Puni strasti i pohlepne želje ljubili smo se i drepali po svim dijelovima tijela, njenoga i moga, imao sam utisak da me želi rastrgati od strasti, a uskoro je moj stojko ponovo bio velik i tvrd kakotreba.


Nikakvi zvukovi izvana, iz okoline, iz prirode nisu mi više ništa značile, moji strahovi su nestali, sve što mi se motalo po glavi bilo je samo zabiti ga susjedi u njenu mokru pičku. Osjetio sam veliku snagu u sebi. Uvalio sam se među njene noge, uhvatila me rukom za kurac i zabila ga u sebe, bila je topla, mokra, uska, osjetio sam ljepotu za koju još nisam znao da poštoji, njena pička oko moga kurca, svaki njen dijeć sam osjetio, gusalo sam po njoj, obuhvatila me nogama oko leđa i nabijala se na mene, uzdižući s donje dtrane zdjelicu kako bi me još bolje osjetila. Svršio sam božanstveno, napunio ju da je dok sam se još praznio ubadanje dio već izbačene sperme tjerao van. Ona je vrištala, stenjala od veselja i užitka dok je svršavala.


Jedan pogled na satgovorio je da bi uskoro trebali doć i moji starci i da je vrijeme za razlaz. Došli su nakon pola sata. Jedno je bilo sigurno. Ovo neće biti zadnji seks s gospođom Katicom. Seksali smo se cijelo vrijeme mog studentskog doba, ona me je naučila svemu što muškarac mora znati u seksu i ljubavi. Moji starci nisu o tome nikada ništa saznali.


Moram naglasiti da je u toj noći ta žena promijenila moj cijeli život, postao sam muškarac, svi moji strahovi su nestali, a zamijenila ih je posebna naklonost i ljubav prema starijim ženama.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija