Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Kakva majka takva kćerka 1.dio

Doselio sam se u novi grad i kupio stan. Prvih dana falilo mi je mjesto gdje sam odrastao ali ubrzo se sve promijenilo.

Jedno jutro krenuo sam u prodavnicu i na izlazu iz zgrade sreo sam i upoznao prvu komsinicu. Imala je 38 godina i zvala se Maja. Vidio sam da nosi dosta kesa pa sam se ponudio da pomognem. Živjela je na Četvrtom spratu a ja sam sve te stvari uzeo da nosim i bile su jako teške. Dok smo se penjali postavljala mi je dosta pitanja a naravno i ja njoj. Rekla je da živi sa kćerkom Lucijom a da njen muž rijetko kad je kući jer stalno ide na poslovna putovanja. Dok smo došli do četvrtog sprata dosta toga smo saznali jedno o drugom. Pozvonila je na vrata i izašla je Lucija. Bila je iznenađena što na vratima nije samo njena mama, jer je izašla umotana u peškir, friško okupana. Želio sam i s njom da upadnem u priču al taj dan očito nije bila za razgovor pa je samo uzela kese od mene i ušla u stan. Njena mama mi se zahvalila i rekla da sam super dečko i da joj je drago sto ima mladog komšiju jer većina je starijih komšija.

Pozdravio sam se i nastavio svojim putem. Otišao sam u prodavnicu, kupio što sam trebao i krenuo kući. Dok sam prilazio zgradi vidio sam nekog na prozoru. Bila je to Lucija koja kad je vidjela da sam je vidio pobjegla je s prozora. Pomislio sam ok lijepa je al očito joj se ne sviđam jer kad me vidjela nije progovorila, samo je uzela kese i otišla.

Moj stan je bio pored njihovog. Balkon moj je bio odma pored njihovog balkona s kojeg se mogla vidjeti njihova dnevna soba.

Jednu noć sam čuo u sobi pored moje kako škripi krevet i kako uzdiše neka ženska osoba, u stanu pored mog. Naravno ko bi odolio da proviri sta se tu dešava.

Komšinica Maja i njen muž su bili u akciji. Ona je bila na njemu.. Lampa je bila upaljena tako da sam mogao vidjeti njeno tijelo. Imala je strašno dobre grudi i tijelo, ko bi rekao da ima 38, dao bi joj 30 bar.

Dok sam virio s balkona i gledao komšinicu kako se nabija, sjeo sam na zidić svog balkona i izvadio kitu. Nisam mogao odoliti. Poćeo sam lagano da drkam kitu i da zamišljam kako bi bilo da je u toj sobi sama.

Dok sam gledao kako komšinica mazi svoje sise i nabija se glasno uzdisajući, moja kita je podivljala.. U trenu ona je pogledala prema balkonu. U sekundi sam pobjegao i otišao u sobu. Razmišljao sam šta ako mužu kaže da me vidjela s kitom, kao da sam divljak neki. Slušao sam da li su nastavili ali sve je prestalo. Nisam mogao cijelu noć spavati jer sam razmišljao šta ako neko dođe mi od njih na vrata i požali se mojim roditeljima s kojima sam živio.

Rano ujutro s prozora sam vidio da je komšija otisao s autom, vjerovatno na poslovni put opet, jer samo je vikendom kući bio. Pomislio sam ok super nije mi došao na vrata možda ni ne zna. Izašao sam iz stana i ugledao sam prelijepu mladu komšinicu Luciju. Ovaj put je bila bolje raspoložena. Pozdravila se i rekla je da se nada da joj nisam zamjerio onaj dan sto se nije ni pozdravila, jer je taj dan raskinula s momkom i mnogo je nervozna bila. Žurila je i rekla je vidimo se, nasmijala se i krenula brzo niz stepenice. Ja sam laganini krenuo prema dole. U trenu se vratila i rekla da me njena mama traži, da joj nešto trebam. Nasmijala se i otišla. Stao sam i pomislio kako će neugodno mi biti kad komšinicu sretnem..

I nije dugo prošlo, dva ili tri dana. Vraćao sam se naveče kući, malo sam pio s rajom. Dok sam prilazio zgradi čuo sam korake iza sebe. Okrenuo sam se ispred ulaza u zgradu da vidim ko je..

To je bila komšinica Maja. Nosila je naočale, utegnuta i nikad bolje sređena. Nosila je kratku majicu iz koje su njene sise zeljele da izlete, bradavice su se ocrtale na majici. Nosila je i suknju kratku. Bila je na korak iza mene i taman kad sam se okrenuo ugurala me je u haustor zgrade. Vidjelo se da je i ona pila. Rekla je: "Ništa ne govori, vidjela sam te onu noć. Nisi mi pobjegao mali. " Uzela me je za ruku i stavila je na svoju sisu. Nije nosila grudnjak i taj osjećaj je bio nevjerovatan. Takvu scenu nisam mogao ni zamisliti, a istina dosta sam mislio o njoj ovih par dana nakon one noći.

Rekla mi je da je onu noć me vidjela i da je isti tren stala s nabijanjem kad je vidjela moju kitu. Rekla je kako njen muž više nije toliko privlačan i da ga više ne voli, da od te noći misli samo o mojoj mladoj kiti koja je bila mnogo kruta kad me je vidjela.

Rekla je da nećemo u stan jer ne može izdržati dok se popne, da me želi odma. Odvela me je u podrum koji je bio mračan. Počela je da me ljubi a ja nisam skidao ruke s njenih sisa, jos uvijek nisam mogao vjerovati da se to dešava.

Podigao sam njenu majicu a njene ogromne sise su ispale. Počeo sam da ližem njene bradavice a ona je svoju ruku spustila na moje hlače. Kita mi je već bila dignuta i zeljna njene pice i njenih usana. Izvadila ga je i počela da drka dok sam joj lizao sise..

Rekla mi je da ne može više da čeka i da želi da se spusti dole. Pustio sam je i naslonio se na zid. Spustila se i pocela lagano da ga ljubi. Jezikom je pravila pokrete po njemu ko nijedna do sad. Onda ga je stavila u usta, strpala ga je odma cijelog. Iznenadilo me je kako je počela da ga puši tako profesionalno. Uzbudio sam se i rukama sam je uhvatio za glavu i počeo da nabijam kitu u njena usta. Govorio sam joj: "Tako je komšinice, puši moju kitu, koju ću ti staviti u picu i neću je vaditi dugo. "

Uzela ga je drkati i otvorila je usta.. Željela je da svršim u njena usta i po njenim sisama. To se brzo i desilo više nisam mogao izdržati. Šapnuo sam joj da ću da svršim. Kad je to čula uzela je kitu u ruku otvorila usta i svršio sam na njeno iznenađenje po njenim naočalama, kosi, u usta i po sisama. Nikad vise nisam svršio kao tu noć.

Ustala je a ja sam joj prišao guzi i tange pomakao s pice. Zabio sam jezik u nju i počeo da je ližem cijelu. Niz moju bradu se cijedilo iz njene pice i znao sam da ću imati priliku da joj pokažem šta znam, sada nema zaustavljanja. Lizao sam joj picu taman dok je moja kita opet se digla full i spremna bila da uđe. Šapnula mi je kako je niko toliko nije zalio spermom kao ja i nije htjela da je obrise. Oko usta joj je bila sperma i cijedila joj se po sisama. Uzeo sam kitu i primakao se njenoj pici. Nisam želio odma da ga stavim namjerno provocirajući nju, da umire u iščekivanju.. .

Okrenula se i pitala me da li postoji problem što neću da je jebem, a ja sam joj prišao i na uho šapnuo: "Samo te držim u neizvjenosti" a onda sam joj ga stavio cijelog u picu. Uzdahnula je glasno, mislim da se čulo do trećeg sprata. Počeo sam brzo da je jebem s leđa, stiskajuči njene sise. Možda je više nije bilo ni briga sto smo u podrumu i što nas mnogi mogu čuti ili je zbog alkohola i zaboravila gdje smo, glasno je stenjala i govorila da je jebem. To sam i radio i počeo sam i ja glasno da govorim: "Komšinice Majo jel volite moju kitu? Kako vas jebe vaš mladi komšija? " , a ona je na to odgovorila da obožava moju kitu i da je niko nikad tako nije dobro jebo. U tom trenu se upalilo svjetlo u hodniku i čuli su se koraci. Neko je ušao u zgradu i kad je čuo glasove krenuo je u podrum. Zatečeni smo bili, a kad su se vrata otvorila ugledali smo Luciju.. .
Nastavak u 2. dijelu.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija