Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Kamp kućica

Radim i živim u Italiji, već sam se privikao na život ovdje i na njihov mentalitet.
Sve je super bar za sada, do mene su živjeli stariji bračni par Lorenzo i Sofia , oni su išli prema šezdesetoj godini. Godine ih nesprečavaju ni u čemu, samo gledaju kao broj i ništa više.
Bolje su znali uživati nego ja u životu, voli su najviše putovati, družiti se , praviti ručkove i večere.
Iako su bili duplo stariji od mene znali su bolje uživati nego ja. Imali su sina Aldu od 12 godina , koje su jako kasno dobili.
Sofia je plavuša visoka oko 170 cm , imala je jako dobro tijelo, dobre sise koje su virile iz majica i haljina koje bi nosila. Uvijek je bila aktivna , kaže svako jutro vježba.
Bila je jako jebozovna, uvijek kada bi mene oni zvali na ručak ili večeru. Imao sam osječaj da mi fali malo da uđem u nju.

Stalno bi namještala sise , nemirno sjedila ili kosom zabacivala. Kao da je zavodila kao bi se jebala non stop. Dok bi je sjedio za stolom s ukručenim kurcem i nebi ništa poduzimao. Lorenzo je bio jako ponosan na svoju ženu i na njezino tijelo a i ona sama na sebe naravno, ali nikad ne znam da li bi dopustio nekom da mu jebe žene. Činio mi se kao Moderan čovjek ali nikad ne znaš.
Jedan dan pozvali su me da s njima idem na kampiranje, iako sam u početku odbijao jer mi je bilo neugodno , prihvatio sam jer su rekli da če to biti na tri dana samo.
Išli smo kamp kućicom negdje prema moru , Lorenzo je vozio a ja Aldo i Sofia smo bili u prikolici. Sofia nam je nešto pripremala da jedemo , bila je u kupačem kostimu to jest u tangicama kupačim, pomalo čudno .
Več sam tada mogao vidjeti njezinu guzu , koja se malo objesila ali i dalje dobra bila.

Također sam mogao joj picu vidjeti jer tangice su samo malo pokrivale joj picu. Vidio sam da je dobro održava i dobro je izbrijala.
Šta če se dogoditi u ova tri dana ne znam, ali jako čudna obitelj pomislio sam.
Otišao sam na wc , skinuo šorc i počeo da drkam, vidio sam njezine tangice u prljavom vešu . Stavio na kurac i počeo da drkam. Stalno je nosila tangice ta kučka stara pomislio sam. Otvorio sam ormarič koji se nalazio u wc-u i vidio sam durexe. Stvarno su se opremili. Svršio sam brzinski obrisao glavič od njezine tangice, vratio gaćice gdje su bile i izašao iz wc-a. No ona je meni i dalje napaljivala onako a ja se nisam mogao smiriti jer sva tri dana bila je u tangicama.
Noč je počela, a mi smo došli do toga mjesta gdje su oni mislili. Bilo je to mjesto uz samo more.


Njih troje su spavali na jednom velikom krevetu , Lorenzo je spavao prvi s desne strane, Aldo u sredini a Sofia zadnja ili prva s lijeve strane. Dok sam ja imao samo kao neki madrac i bio sa s one strane gdje se nalazila Sofia.
Rano ujutro oko 6 sati ustaje Lorenzo , i vidi mene budnog i kaže da legnem u njihov krevet da ima nešto za obaviti, ispred prikolice i da če on brzo praviti doručak.
Sofia se iz sna probudi okrene prema meni, kaže nemoj se stidjeli , lezi tu do mene ja cu se pomaknuti do Alde.
Legao sam sav ukočen i jer mi je bilo neugodno, pogotovo da mi se ne ukruti. Ležao sam na leđima.
Lorenzo je izašo več, a ona se uz snu vrtila . Pribijala se guzom sve više prema meni. Meni se več počeo ukrutit. Lagano sam ga počeo drkati ispod deke, okrenuo se na bok , što više se pribio njoj.


Dirao sam glavičem njezinu guzu, i počeo trljati . Okrenula se i upitala me samo tiho ..
Ništa mi nije jasno bilo. Pogledaj ispod deke rekla je, pogledao sam i vidio golu guzicu.
a Ona če samo tiho , da ne probudiš Aldu.
Uh kako me je napalila , uhvatila me za kurac i stavila ga lagano u guzu. Bili smo pokriveni dekom , držao sam je za sise i počeo jebati, Aldo je je spavao kao zaklan.
Ja sam nakon minut počeo več srvšavati u njezinu toplu guzu , bilo je stresno ali opet užitak.
Otkrrio sam i vidio ispod njezine guze ogromnu mrlju i rekao morat čes promjenuti posteljinu prije nego što Lorenzo dođe.. Nastavak

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija