Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Kampiranje 2

Drugi dan je ujutro došla Veronique i pitala, da li bi se moglo doći otuširati i drugo dvoje voditelja, ona cura i dečko, a kasnije sam saznao da se zovu Magdalene i Adam. Nisam imao ništa protiv, te se Veronique nasmiješila, dala mi poljubac i veselo otišla natrag.

Cijeli dan sam šljakao po imanju i bio u šumi, pošto sam si izvlačio drva za zimu, te sam se vratio tek oko 18 sati i odmah se otuširao, pa na miru večerao, kad su se na vratima pojavili oni zaljubljeni golupčići. Pokazao sam im gdje je kupaonica, a ja sam otišao pogledati TV u dnevni. Već sam i zaboravio da su njih dvoje u kupaonici kad su se pojavili na vratima dnevnog, a koliko sam vidio po satu nije ih bilo četrdeset i pet minuta. Bili su crveni u licu, pa nisam trebao biti lumen da znam šta su radili tako dugo. Samo sam se nasmješio i kimnuo im, a oni su se zbunjeno nasmješili, kimnuli mi te pozdravili i otišli.

Nakon sat vremena je došla Veronique i odmah mi rekla da Heleen i Jocielin imaju neke obaveze, pa će doći kasnije, a mene je zamolila da joj operem leđa. Ja sam odmah pristao, pa sam otišao za njom u kupaonicu. Dok je hodala ispred mene već je skinula sa sebe majicu i otkopčala grudnjak, a hlače je počela skidati pri ulasku u kupaonicu. Kad sam zatvorio vrata za nama i gaćice su već bile na podu, a ona je ulazila u tuš kabinu. Brzo sam skinuo sve sa sebe i sa poludignutim kurcem ušao u kabinu za njom. Pustila je vodu i okrenula mi leđa da ju nasapunam. Utrljavao sam gel za tuširanje po njenim leđima i malo po sisama. Kad sam joj počeo masirati sise naslonila se na mene i rukama potražila moj kurac, te ga počela drkati i trljati. Ubrzo je bio tvrd za izludit, pa sam ju naslonio na zid tuš kabine i namjestio ga na ulaz u njenu picu i počeo polako uguravati. Znao sam da je uska, pa nisam žurio, uguravao sam ga polako, a ona je dahtala i stenjala, a kad sam ga uspio ugurati cijelog samo je zajecala i počela svršavati nakon tako kratkog vremena.

Odjednom sam čuo kako se vrata od kupaonice otvaraju i kad sam okrenuo glavu vidio sam Heleen, koja je uzviknula i rekla:

- Ooooo.. .. pa vas dvoje ste već počeli zabavu -počela se skidati i nastavila- evo, sad ću i ja.. ..

Ja sam u međuvremenu nastavio zabijati svoj kurac u Veronique i ona je samo stenjala od užitka. Uto je ušla Heleen i osjetio sam njene usne na svom uhu, dok joj je jedna ruka ušla između mojih nogu i stisla mi jaja, te mi šapnula:

- Možeš svršavati u nas.. . sve smo na pilulama.. .

To kao da mi je bio okidač, pa sam počeo prazniti svoja jaja u Veronique koja je samo vrisnula kad je osjetila toplu spermu u sebi. Izvukao sam kurac iz njene pice i okrenuo se prema Heleen koja se odmah sagnula i strpala ga u usta, te se borila sa vodom u skidanju sperme i Veroniquinih sokova sa njega. To je radila tako dobro da mi nije dala da se opustim, već se je naslonila na zid kraj Veronique i izbacila stražnjicu prema meni kako bih joj ga stavio.
Namjestio sam ga na ulaz u njenu picu i odmah ga gurnuo do kraja, na šta je Heleen samo ciknula, a onda se sama počela nabijati na njega dok joj je Veronique sapunala i masirala sise. Pošto sam već svršio jednom znao sam da sad neću tako brzo, pa sam ga počeo divlje zabijati u njenu picu. Ona je stenjala i dahtala, a u jednom trenu se i zagrcnula vodom iz tuša iznad nas. Sad je Veronique preuzela Heleeninu taktiku i počela mi mijesiti jaja, a u jednom trenu mi je i stavila prst u anus, pa sam odmah ispalio salvu sperme u Heleeninu picu, a ona je valjda to i čekala, pa je i ona svršila kad i ja stisnuvši pritom svojom picom moj kurac. Kad ga je napokon pustila Veronique se odmah sagnula i oblizala mi ga, ali se sad nije odmah ispravio, već je ostao posluspušten.
Uto smo ostali i bez tople vode, pa sam predložio da odemo u sobu, na što su se one složile, pa smo onako goli i mokri otišli u spavaću sobu i izvalili se na veliki krevet.
Veronique me odmah opkoračila i spustila svoju picu na moje lice, a ona se nagnula naprijed i počela mi pušiti kurac, a Heleen se bacila na moja jaja i zdušno ih lizala i masirala. Da joj se odužim stavio sam joj prste na picu i masirao joj klit dok sam isto to radio Veronique, ali sa jezikom i usnama. Uskoro se Veronique počela tresti i grčiti, a iz njene pice je krenuo potočić sokova koji sam zdušno polizao. Nakon toga je sišla sa mene, ali je nastavila sa pušenjem mog kurca, dok je Heleen sjela na moje lice. Ja sam odmah zaronio u Heleeninu mokru picu i počeo joj grickati klitoris, na što je ona počela stenjati, a onda sam stavio prst na ulaz u njenu predivnu guzu i počeo ju lagano jebuckati. Ona je samo pojačala stenjanje i počela se trljati po mom licu, a kad joj je prst ušao u guzu počela je svršavati, i to obilno. Nisam uspio sve sokove polizati, ali nisam baš ni mario previše za to, jer sam upravo počeo puniti Veroniquina usta svojom spermom. Ona je marljivo gutala i nije ispustila niti kap iz usta, a onda su se obje izvalile kraj mene na krevet. Nakon pola sata odmaranja su ustale i obukle se, a onda je Veronique rekla sa vrata:

- Nemoj još zaključavati, malo kasnije će doći i Joceliene da se otušira -mahnula je i poslala mi poljubac, baš kao i Heleen, pa su otišle.

Ja sam lagano zaspao, a trgnuo sam se u neko doba osjetivši nešto na svojim preponama. Bio je mrak kad sam otvorio oči, tako da nisam odmah vidio u čamu je stvar, a onda sam prepoznao Jocelien i vidio da joj je moj već napeti kurac duboko u ustima. Kad je shvatila da sam budan opkoračila me je i namjestila je svoju picu na moj kurac i počela se odmah nabijati na njega, iako je bila uska. Malo je stenjala, ali ubrzo je sjedila na meni sa cijelim kurcem u sebi. Dahtala je i stenjala, a koji put i zajecala dok se nabijala na njega. Ja sam se uhvatio milovanja njenih sisica i počeo joj trljati bradavice, na što je ona ubrzala tempo i uskoro je počela svršavati, te saam osjetio kako su mi jaja mokra. Kad je svršila samo se ispružila po meni i počela mi ljubiti prsa, a ja sam ju brzo okrenuo na leđa, zadigao joj noge i malo ih raširio i odmah joj ga zabio do kraja na što je tiho jauknula, ali se nije bunila. Počeo sam ju jebati žestoko, a onda sam joj noge stavio na svoja ramena i ulazio duboko u njenu picu. Potrajalo je to nekih pet minuta kad sam se počeo grčiti i svršavati u nju.

Nakon što sam se ispraznio nastavio sam joj uguravati kurac sve dok i ona nije svršila, a onda sam se izvalio na krevet, a ona me je zagrlila i ostali smo se ljubiti još nekih petnaestak minuta dok nije morala otići. Ja sam zaspao kao beba nakon njenog odlaska potpuno ispražnjenih jaja i slatkih snova.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija