Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Kampovanje II

Drugog dana našeg zajedničkog kampovanja sa bračnim parom s kojim smo prvo bili na zajedničkom pikniku pri čemu smo se uveče dobro pojebali jedni pred drugima i dogovorili kampovanje narednog vikenda kako bismo nesmetano uživali u zajedničkom seksu pri čemu smo slobodno gledali jedni druge. Prvu noć kampovanja prvo smo se dobro izjebali , svako sa svojim partnerom, a u toku noći uspio sam polako da, dok su moja žena i njen muž spavali dubokim snom, napunim spermom i Mirinu pičkicu guzeći je u mrklom mraku.
Naredni dan proveli smo uglavnom odmarajući se u hladovini i osvježavajući se kupanjem u malom jezercetu pored kojeg smo kampovali i prikupljali energiju za naredno veče u kojem smo planirali nastaviti sa našim seksualnim igricama. Uveče je Ivo, Mirin muž, dobio poziv od svog šefa sa posla da se neka mašina pokvarila i da je potrebno da odmah dođe i otkloni kvar. Do posla mu je trebalo nekih sat i pol vožnje. Nije mu bilo pravo ali je morao da ode i popravi kvar.

Nakon što je Ivo otišao ostali smo nas troje sjedeći ispred šatora i čavrljali o svemu i svačemu. Nakon nekih sat vremena postalo je hladnjikavo i svo troje smo ušli u šator gdje je bilo malo toplije. Kako Mirin muž nije bio tu ja i žena nismo ništa počinjali sve dok Mira nije rekla „ slobodno se vi jebite, vidim da to jako želite, a ja bih baš voljela da gledam“. Nije nam trebalo dva puta govoriti, skinuli smo sve sa sebe i počeli da se mazimo dok je Mira ležeći pored nas sve to posmatrala. Prvo sam zagnjurio lice u pičku moje žene i počeo da je strasno ližem stežući rukama njenu još uvijek čvrstu guzu, kružeći jednim prstom oko njenog stisnutog šupčića. Dok sam to radio njih dvije su komentarisale kako je oralni seks dobar i u čemu koja najviše uživa. Mojoj ženici nije trebalo dugo da glasno svrši puštajući svoje sokiće po mom jeziku. Nakon toga je uzela mali jastuk, podbacila ga pod stomak, podižući tako uvis voju oblu guzu i rekla mi da joj tako nabijem svoju kurčinu u njen pičić. Opkoračio sam je otpozadi i namjestio glavić na ulaz njene pice držeći ga jednom rukom i počeo lagano da ulazim u nju. U međuvremenu je i Mira skinula odjeću pokazujuči nam svoje zgodno tijelo i počela prstima da obrađuje svoju obrijanu mačkicu gledajući kako se mi jebemo. Ležala je tik do moje žene i glave su im se gotovo dodirivale.

Nabijao sam se jako u ženinu pičku gledajući Miru pored nas kako se trudi da svrši dirajući sama sebe.
U jednom momentu moja žena je uzela moju ruku i skinula je sa svoje guze i stavila na Mirinu pičku želeći da je ja obradim prstima. Tiho je šapnula da zna kako je kad pica gori od želje, a nema ko da ugasi požar. Istovremeno je spustila glavu i nagela je u stranu i počela da liže Mirine bradavice i gricka njene tvrde sise.
Ja sam se nabijao u ženinu pičku jako lupajući jajima po njenom klitorisu, a jednom rukom sam obrađivao Mirinu vrelu pičku uvlačeći srednji prst duboko u nju. Moja žena je brzo svršila stežući moj kurac svojim pičićem i grčeći se od užitka. Ja nisam bio ni blizu da svršim.

Moja žena je nakon svršavanja legla na leđa i raširila svoje duge noge pozivajući me da nastavim sa jebanjem. Obgrlila me nogama oko kukova, a ja sam duboko prodirao u nju.
Rekla je Miri da se pomjeri gore što je ova i učinila i sjela pored njene glave sa raširenim nogama izlažući svoju lijepu pičku našim pogledima.
Moja žena me uhvatila za kosu i gurnula moju glavu među Mirine noge, tražeći od mene da joj ližem pičku kao što sam nedavno njoj. Nije mi trebalo dva puta reći. Počeo sam da sisam njenu picu, ulazeći jezikom unutra, sisajući mali klitoris i ližući njene sokove koji su obilno natapali moj jezik. Gotovo istovremeno su svršile grčeći se jedna na mom kurcu, druga na jeziku.

Ja sam još uvijek, valjda zbog višestrukog svršavanja prethodne noći, bio daleko od toga da sada svršim. Izašao sam iz pice i legao na leđa. Žena se spustila dole i počela da puši moju tvrdu alatku, stežući jednom rukom moja jaja. U jednom momentu je odvojila svoja usta od mog kurca i držći ga jednom rukom podigla pogled prema Miri i upitala je da li bi ona željela da ga primi u svoju picu. Mira je samo progutala pljuvačku i kimnula potvrdno glavom, na što je moja žena rekla „pa izvoli dođi i nabij se“. Mira je četveronoške prišla do nas, uzela jednom rukom moj kurac i zajahala me uvodeći ga u svoju usku, toplu pičku.

Kada je cijeli bio u joj duboko je uzdahnula i pitala moju ženu da li je sigurna u ovo. Ova se samo osmjehnula i rekla“ pa nećeš ga odnijet, a nije ni fer da večeras ostaneš bez punjenja“. Ja sam stavio ruke na Mirine tvrde guzove pomažući joj da se podiže i spušta navlačeći svoj pičić na moj jako tvrdi i jako veliki kurac dok je moja žena sjedeći pored nas to sa zanimanjem posmatrala i jednom rukom lagano čepala moja tvrda jaja. Mira se nabijala sve jače i sve brže i počela glasno da govori kako će svršiti . Ubrzo je svršila glave zabačene unazad i jako svojom pičkom stežući moju kurčinu.
To što je svršila nije je zaustavilo. Nastavila je da se diže i spušta na mom kurcu, a moja žena se premjestila između mojih nogu i iz blizine gledala kako Mirina pica guta moju batinu.

Počela je jezikom da liže moja jaja a zatim i kurac koji je prodirao u Mirinu picu ližući njene sokove sa njega. To je bio okidač koji me natjerao da svršim. Štrcao sam jako duboko u Mirinoj pici puneći je vrelom spermom i dovodeći i nju do novog orgazma, dok je moja žena nastavila da sisa njene sokove pomiješane sa mojom spermom koja je curila iz njene pice. Osjećaj je bio fantastičan. Tako sam jako i intezivno svršio da sam bio gotovo nemoćan da se pomaknem. Mira je sišla sa mog kurca, a moja žena ga je uzela u usta i detaljno polizala sve sa njega, a ubrzo joj se u tome pridružila i Mira pa su zajedno sisale moju kurčinu i lizale moja jaja. To ga održalo u životu pa nije izgubio puno na tvrdoći. Nakon što su ga dobro polizale njih dvije su zauzele klečeći položaj isturajući svoje guze prema meni očekujući da nastavim da ih jebem. Kleknuo sam iza njih i nabio kurac u ženinu pičku u jednom potezu zabijajući joj ga do jaja. Jednom rukom sam istovremeno mazio Mirin pičić. Jebao sam kao lud jako se nabijajući tako da je žena tri puta zaredom svršila i samo se opustila liježući iscrpljena.
Nakon toga sam ga sjurio u Mirinu pičku cijepajući je na dva dijela. Uhvatio sam je za guzove i divljački se nabijao u nju istovremeno je rukama povlačeći prema sebi. Svaki put kada bih se do kraja nabio u nju lagano je vrisnula, ali mi je pomagala nabijanjem svoje guze prema meni.

Jebao sam je tako gotovo sat vremena pri čemu je nekoliko puta glasno svršila samo mrmljajući „to, to, tooo, nabij mi svoju veliku kurčinu, rasturi mi picu svojim tvrdim kurcem i sl“. Njene riječi su me dodatno napalile pa sam i ja počeo da svršavam jako je nabijajući i puneći ponovo njenu pičku spermom.

Sve troje smo duboko dišući, oznojeni i izmoreni legli da se odmorimo.
Nakon pola sata sišli smo do jezera i oprali se, a zatim se obukli i svo troje zaspali blaženim snom. Ujutro kada smo se probudili i Ivo je bio tu. On se vratio nekad pred jutro i zatekao nas u dubokom snu. Pokušao je da probudi Miru kako bi se jebali, ali nije uspio u tome. Mira je samo prokomentarisala kako je mogao svo troje da nas pojebe, a mi to nebismo primijetili i značajno pogledala nas dvoje.
Taj dan proveli smo odmarajući se od svega, a popodne smo pokupili stvari, sklopili šator i zaputili se kući dogovarajuči se da prvom prilikom dođemo opet na kampovanje.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija