Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Karanje susjede i njezine kćeri!!!

Ispričat ću vam priču kako sam jebao mamu i kćer u istom danu a da ne znaju da sam ih obje rokao..

Prvo da ih opišem. Martina je mama, a Ivana je kćer. Martina ima 46 godina. Inače jebena žena, brutalan izgled. Sise fina 5 i jebeno joj sise izgledaju, guza savršeno formirana i savršenog izgleda. Cijela sexy žena. Koja me napaljuje samim stajanjem ispred mene. Ivana slična mami samo sise neka 3, ali fakat su sexy. Guza ono kao skoro svaka cura sexy i manja taman za jebeno rokanje. Sexy sve u svemu. Ima 19 godina.

Ja inače visok, crn, osrednje tijelo ni debelo, ni nršavo. Nihe ovo priča o meni nego o njima dvjema tako da ću se manje posvetit opisivanju sebe.

Sa Ivanom sam išao svaki dan po kavama i svugdje. Uvijek smo nešto petljali, ali nikad se nije pokazivalo da ćemo se mi pojebat. Neko ljubljenje i tak koda smo u vezi toga je bilo. Bila je jebena, ali opet više sam razmišljao o njezinoj staroj kako je jebem, drkao sam na njezino predivno tijelo.

Dok jedno jutro se desilo da me Ivana pozvala k sebi na kavu. Nije joj nikog doma bilo. Starci radili. Kako sam došao napravila je kavu. Sjedili smo na kauču pričalii mallo. Ljubili se kao nešto i tako.

U jednom trenu je promijenila temu i rekla da je napaljena. Počel je pričat o tome kako joj fali kurčina koja ju razbija, koju puši do iznemoglosti. Normalno ja kad sam to čuo i vidio je u gaćicama i majčici nekoj mene je to sve napalilo. Počeo sam joj prilazit rukom do pičke i nije se ništa bunila. Ljubili smo se dok sam joj mazio pičku preko gaća.

Skinuo sam joj gaće sagnuo se i prešao na lizanje njezine friško obrijane i mokre pičkice. Rukama mi je glavu nabijala sve jače i jače u pičku. Nakon par minuta lizanja podigla me i na silu skinula mi hlače i bokserice i stavila kurčinu u usta. Pušila ga je pravo znalački. Lizala mi glavić, stavljala jaja u usta. Drkala ga, a ja joj mijesio predivne sisice.

Ustala se, šapnula"staavi mi ga i nabijaj me ko ne kurvu, želim da me kasnije boli dok hodam". Bacio sam je na kauč i svom snagom uletio u nju. Zajeknula je. I nabijao sam je koliko sam jače mogao. Derala se" to mi radi, jačeee, jačeeee, oću jačee". I ja sam kreno još jače. Uhvatio sam se za sisu i počeo joj razbijat pičku. Okreno sam je u drugi položaj i ponovo svom svojom snagom u pičku. Stenjala je toliko jako da je cijeli grad čuo.

Okreno sam je i namjestio kurac u šupak. Ništa lagano nabijanje. Opet svom snagom i deri je ko zadnju kurvu. Udarao, udarao bez imalo milosti. Samo se derala i grebala me svugdje. Par trenutaka kasnijje odgurnula me. Namjestila nas u pozu 69 i nabila mi pičku na glavu i počeo sam joj jezikom ulazit unutra, lizao sam je strastveno. Kurčinu nabijao u njezina usta samo je grgljala. Nisam mogao tako bit dugo, morao sam ga opet stavit. U dogy stylu smo nastavili nabijanje. Svršila je tokom sexa jjedno 100 puta. Stiskala me pičkom non stol, ali joj je jako pasalo.

Kad sam ga izvadio na brzinu sam je okrenuo i počeo joj po faci svršavat. Ona je drkala mi ga sve do zadnje kapi. Oblizala sa kurca sve šta je ostalo. I počela prstima kupit sa face svoje i gutat. U tom trenu je neko naletio počeo kucat. Ivana se zaderala"samo malo". Obukla se, ja se obukao. Bila je to Martina. Govorila je"šta radi ključ u bravi? " Ivana je samo zamucala da je zaboravila. Stara me njezina vidjela kako sjedim u boravku i normalno nije glupa žena skužila je o čemu se radi. Nisam još dugo ostao. Otišao sam doma se otuširat.

Mala se jebe ko prava.

Navečer negdje oko 19h pokucala mi je na vrata Martina. Inače živim sam. Došla je po šećera. Ušla je unutra i dok sam stavljao šećer u šalicu prišla mi je s leđa i obgrlila me. Počela me ljubit po vratu. Ja sam onako zbunjeno pitao"šta to radite? " Rekla mi je" prvo pričat ćemo na ti, a drugo znam da si mi ujutro tucao kćer. Mislim da sam sada ja na redu, meni fali više kurca negk njoj".

Iznenađeno se okrenuo i samo je pogledao, a ona vraški me počela ljubit. Nisam se opirao nego se samo opustio. Primila me za kurac preko trenirke i lagano ga mijesila. Ja joj skinuo majcu da oslobodim njezine velike i predivne sise. Kada su izašle na vidjelo, primio sam ih sa obje ruke i mijesio i mijesio. Malo sam se sagnuo i stavio njezine tvrde, nabrekle pradavice u usta i lagano grickao i lizao. Stala je na koljena. Skinula mi trenirku i drkala mi kurac. Lagano ga lizala jezikom.

Stavila ga u usta i do kraja nabila usta. Pušila ga je predobro. Vidi se da iskustva ima. Nabijala je usta na kurac svom jačinom. Primio sam je za glavu i sada jooj ja počeo nabijat kurčinu u usta. Digla se počeli se malo ljubit dok smo hodali do kauča. Došli na kauč gurnuo je i sagnu se. Skino joj hlače i lizao joj pičku. Vlažna prava pička. Nabijao joj prste u nju, jezik. Stenjala je i goovrila" šta čekaš, stavljaj gaaa". Digo se i staviio joj ga u pičku. Tucao, nabijao, udarao. Grebla me, stenjala i gurala sve više u nju.

Odgurnula me, pa me gurnula na krevet i sama se namjestila na kurac i sama nabijala svom snagom. Držao sam je za sise i počeo je i ja nabijat dok se sama nabijala. Dupla snaga je uvijek jača. Toliko jako sam ulazio u nju da me kurac počeo bolit. Digla se ponovo ga stavila u usta da mi ga malo osvježi. Ponovo sjela na njega i ponovo se nabijala. Stisla pičku znao sam da svršava. Zastenjala toliko jako mislim da nije nikad ko tada. Sagnula se i rekla" oću da mi ispuniš sve rupe, stavljaj mi ga u šupak". Ne znam zašto, ali svjetski mi je stavit ga u šupak. Digao je, okreno je i nabio u šupak.

Nabijao sam je u šupak što sam jače mogao. Stenjala je toliko glasno da sam morao još jače ga stavljat. Nije dugo trajalo, morao sam svršit. Okrenuo je i svršio po licu, sisama, u usta, svugdje. Oblizala kurac, polizala sve sa sebe i legla na kauč. Povukla me pored sebe. Malo se ljubili i odlučila je da će se otuširat. Otuširali se zajedno i zagrlila me i rekla mi" ovo ćemo ponovit, ali sljedeći put će bit duplo bolje". Poljubila me i otišla u svoj stan.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija