Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Karmela

Počelo je pozivom u svatove. Ne volim previše takova okupljanja ali red je red. Pozvao me je prijatelj jer je udavao kćer. Nije bilo isprike.
Otišao sam frizeru, podšišao sam se, i kosu i bradu. Nisam namjeravao otići na obred pa sam oko 20 sati uređen došao u dvoranu. Svatovi su već bili stigli pa sam odšetao do stola s mladencima , čestitao im a onda me netko lupio po leđima. Bio je to moj frend, vidno sretan, nasmijan i već pomalo napit.

Dođi prijatelju, rekao je i odveo me kroz dvoranu do stola na koji me smjestio. Bili su to okrugli stolovi za osmero. Uskoro sam saznao da je za stolom tri para i jedna sredovječna dama. Ona je valjda trebala biti moja partnerica. Nije mi se svidjela ali što se može. Upoznao sam se sa ostalima jer nisu bili iz našeg grada ali uskoro je što zbog dobrog raspoloženja što zbog odlične prijateljeve rakije, atmosfera postala odlična.

Došla je i večera i te kakva. Sve je bilo odlično a za mene samca i fenomenalno. Svejedno nisam previše jeo. Malo prasetine i komad tople janjetine zalio sam sa dvije čaše dobre graševine i onda promatrao oko sebe.
Dva stola od nas sjedio je par. Ona stvarno lijepa dama, plavokosa, kratke kose i povećih grudi u nekoj bijeloj bluzici s prebačenim sakoom, gotovo kao ukras. Ni on nije bio loš ako se zaboravi izgled njegova lica jer je već bio poprilično pijan.
Došli su kolači za stol. Moja "partnerica" je navalila kao da nije prije ništa jela pa se dalo lako zaključiti odakle joj taj višak kila. Nisam jeo kolače a onda je počela prvo vika pa psovanje i onda sam vidio kako je plavuši muž odvalio šamarčinu. Ona je samo plakala a priskočio je moj prijatelj sa još nekolicinom mladića i gotovo su ga iznijeli iz dvorane. On je samo nešto nesuvislo vikao a ona je plakala vidno potrešena.
Ipak sve se smirilo i krenula je glazba, ples i uskoro je incident bio zaboravljen.
Ona je sjedila sama za stolom i imala strašno tužan izraz lica. Ustao sam i otišao do njenog stola. Sjeo sam, pružio joj ruku i predstavio sam se. Karmela, odgovorila je. Pitao sam ju da li bi plesala ali je odbila. Nisam se povlačio jer sam osjetio da je ispred mene rasna žena, povrijeđena ali ipak svjesna svoje ljepote i privlačnosti.
Pitao sam ju čiji je gost. Bila je sestrična mladoženjine mame i nije mogla otići barem dok ne preda dar. Rekao sam joj tko sam ja a onda ju probao zabaviti. Upotrijebio sam sav svoj šarm i nasuo nam po čašu vina.. . i kako je vrijeme odmicalo, počela se otkravljivati i pokazivati pravu sebe. Prekrasnu damu a kada sam ju uspio nasmijati otkrila je da ima i predivan osmijeh i lijepe zube.

Ma briga me za pijanu budalu, rekla je, idemo plesati. Uhvatila me za ruku i uskoro smo se vrtjeli u ritmu glazbe. Sada sam vidio da na sebi ima neku lepršavu suknju i malo više pete. Ipak dosezala je meni tek do ramena. Bilo je prekrasno gledati ju i osjećati kako se budi moj ljepotan u hlačama.
A onda je zasvirao neki sentiš. Primio sam ju i lagano privukao sebi. Njihali smo se u ritmu a u mojim hlaćama je bilo sve tješnje. Nisam ju htio privlačiti da ne osjeti, barem za sada ali ona sama se priljubila uz mene i nije bilo načina da ga ne osjeti.
Podigla je glavu, pogledala me i upitala zar stvarno tako djeluje na mene. Karmela, dao bih sve da smo sada negdje sami i da te mogu ljubiti i imati.
Pogledava me, malo se lomila a onda odgovorila. Pa budimo sami. Otpratio sam ju do stola, ona je uzela svoju torbicu i krenula prema WC-u.
Ja sam malo pričekao i uputio se za njom. Stajala je na vratima dvorane i kad me ugledala, krenula je vani na parking. Sustigao sam ju u sjeni, okrenuo i odmah poljubio. Uzvratila mi je i priljubila se uz mene.

Idemo u moj auto rekao sam. Ionako je bio parkiran gotovo zadnji jer sam tako i došao. Brzo smo prešli tih nekoliko metara i završili na zadnjem sjedalu. Ljubili smo se a ja sam ju grlio i dirao joj grudi. Otkopčao sam joj grudnjak i uvjerio se da su te poveče sise prave i da ima izražene bradavice koje sam ljubio.
Njena ruka završila je na mom kurcu a onda je raskopčala šlic i kroz bokse ga izvukla svojom ručicom. Znala sam da je dobar komad ali ovo nisam očekivala. Ogroman je. Kako će stati u mene.
Znao sam da neće biti problema pa sam se samo nasmijao. Nagnula se malo i uzela ga u svoja ustašca. Stajo je jedva nešto više od glavića ali nije se smela i krasno ga je pušila.

Moja ruka je našla put ispod njene suknje i napipala je gotovo mokru tangicu. Pomilovao sam ju kroz nju a onda prstom našao put ispod i samo ukliznuo u nju. Bila je mokra i vrela.
Skini mi gaćice, rekla je, moramo se i vratiti a ja sam ju poslušao. Ona je raskopčala moj remen i svukla mi hlače zajedno s boksama do ispod koljena. Stajao je ponosno uspravno i čekao je njenu ljepoticu. Opkoračila me, rukom ga dovela na ulaz i lagano se spuštala po njemu. Stvarno je bila jako uska i uživao sam ali je bila i toliko narajcana da je lučila svoje sokove i relativno lagano se nabijala. U jednom trenu je uzdahnula i nabila se sam do kraja. Sjedila je na njemu a ja sam joj ljubio sise i milovao trbuh a onda se valjda privikla. Pomalo se pridigla i počela najljepši ples na njemu. Bilo je prekrasno i ja sam se prepustio užitku. Potrajalo je nekoliko minuta. Ona se opustila, skakala je po njemu i uzdisala oslonjena rukama na mene. U jednom trenutku osjetio sam kako me stišću njene ruke i odjednom je glasno počela svršavati. Stavio sam joj moju ruku u usta jer je bila glasna a nisam ju htio kompromitirati. Ugrizla me lagano a onda svršila svom snagom.

Ja sam se jedva suzdržavao ali više nisam mogao. Silazi Karmela, rekao sam, inaće ću te napuniti. Ona se samo nasmijala i nabila još jače na mene stežući me svojom pičkicom. Naprosto sam ekspodirao u nju.
Nakom minut, dva polako je silazila uzevši tangice u ruku i brišući se njima. Baz gaćica ne mogu a s mokrim ću izdržati rekla je. Ispao je a ona se sagnula i svega očistila svojim usnicama.
Hvala ti.. . ovo mi je trebalo.
Dala mi je nekakav papirić, poljubila me.. .. obukla se malo popravila i otišla u dvoranu.

Kada je otišla i ja sam se obukao. Pogledao papirić i vidio da je to njena podsjetnica. Radila je kao pravnica u jednom većem poduzeću u gradu koji je od moga udaljen 50-tak kilometara. Smijao sam se jer sam znao da je vo naš prvi susret ali sigurno ne i posljednji. O tomu drugi puta...
Inače svatovi su protekli u redu a nas smo dvoje bili svatko za svojim stolom i nismo se niti jako pogledavali osim što me kad smo se mimoilazili kod darivanja, lagano i na tren, primila za ruku.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija