Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Kaučsurfing

Živim u samostojećoj obiteljskoj kući, prizemnici s potkrovljem, vrtom i bazenom. Samac sam i imam sasvim dovoljno mjesta, za mene čak i previše pa sam se pred par godina počeo baviti onim kauč surfingom. Preferiram pružati smještaj ženama koje putuju, u nadi da ću se možda ogepsti i za kakav seks tom prilikom. I moram priznati da se to ćesto puta i dogodi, tako da imam prilično lijep i uzbudljiv seksualni život, a da nisam u čvrstoj vezi i to mi baš tako i odgovara.


Pred 2 tjedna primio sam upit od bračnog para s malim djetetom i odgovorio sam im potvrdno jer imam dosta mjesta, pa i za malu bebeu, ne smeta me. Bili su na putu s kamperom, tako da nisam morao pred njih na željeznički kolodvor, kao kad mi dolaze oni koji putuju vlakom. Stigli su par dana nakon upita i to oko podneva.


Njega neću opisivati, ali normalan muškarac, malo puniji i korpulentniji, ali nikako predebeo, proćelav, simpatičan. No ona je bila prava praćka. Oko 1, 70 m visoka, brineta, liepo građena, šlank, možda 3-4 kile previše ili bolje rečeno bila je malo potfutrana na pravim mjestima. A tek cice, to je bilo za vidit, smrtonosne za one slabog srca. Odmah su mi upale u oko jer su toliko napinjale i rastezale njenu žutu bluzu na sve strane, kao da se žele osloboditi okova i biti slobodne. Uske trapke i siroke cipele uokvirivale su prilično lijepu i seksi sliku.


Pozdravio sam ih i pokazao im sobu. Bebač je bio u putnom kinderbetu i postavili su ga na pod uz krevet. Saznao sam da je ona Kristina, a on Robert. Malo smo se porazgovarali, no nikako nisam mogao maknuti pogled s njenih cica, a ona je još otkopčaka dav gumba na bluzi, kao bilo joj je vruće. Iz razgovora sam saznao da bi ona da ostanu 3 noći, obiđu i upoznaju okolicu i njene ljepote, dok bi on radije već sutradan s bebačem prošao doma. Pokazao sam im ostatak kuće, zatim vrt i bazen. “Mogu li odmah uskočiti unutra čim se raskomotim? “ pitala je. “Možete, samo voda nije zagrijana“ odgovorio sam.


Oboje su otišli u sobu u potkrovlje, međutim ona je brzo sišla u žutom bikiniju. Gornji dio je mukom držao njene cice da ne ispadnu iz njega, a i donji dio je bio vrlo knap, više je pokazivao nego skrivao. “Muž previja bebu i onda će se malo leć, duga i naporna vožnja je iza njega.


Onda je otišla na bazen, a ja sam gledao za njom, bilo je i s leđa što za vidjeti. Gaćice su jedva prekrivale guzu. Nije puno fantazirala, sjela je na rub bazena, isprobala vršcima prstiju vodu, promrmljala „Uh hladna je“ i spustila se u vodu pa plivala, ronila, iskakala iz vode i tako petnaestak minuta. Dok se kupala otišao sam složiti vrtni stol i stolice da se može sjediti i pazio sam u kojoj je fazi jer nikako nisam htio propustiti scenu izlaska iz bazena.


To je bilo lijepo i uzbudljivo gledati kako su joj se bradavice od hladne vode stvrdnule i uzdignule i krasno su se onako debele u dugačke vidjele kroz tkaninu grudnjaka. Nije joj promaklo da ju gledam. “Od hladne vode“ rekla je simpatično. “A od puno mlijeka su nešto veće nego inače“ dodala je i smiješeći se otišla gore.


Nakon pola sata ponovo se spustila, ovaj puta u opremi za trčanje, kratke hlače i gornji dio koji je prekrivao samo grudi, trbuh i sve oko njega je bio otkriven, a bradavice su se lijepo isticale ispod tkenine. “U kojem smjeru da krenem? “ pitala. Dao sam joj nekoliko pravaca na izbor i odmah se bacila na trčanje. Vratila se nakon dva sata, potpuno mokra od znoja i opet sam se uvjerio da ima jako lijepo tijelo. Sve je bilo vidljivo, nasmijala mi se, jer je znala što gledam i da mi ništa nije promaknulo. “Idem se brzo otuširati i onda ću nam spremiti nešto za večeru“ rekla je penjući se uz stepenice.


Jedna od prednosti kauč surfinga je i ta što uglavnom nikad nisam morao sam kuhati. Napravila je laganu večeru sa salatom, potpuno odgovarajuću vrućem danu. Večer smo proveli razgovarajući i oni su relativno rano otišli leć, ja sam još ostao malo uz jedno hladno pivo, zatim sam pospremio kuhinju, pogledao seriju na TV-u da bi se onda i ja bacio u horizontalu, izdrkao na svoju gošću i zaspao.


Imao sam dojam da sam spavao samo par minuta, kada su me oko 2 sata probudili glasni zvukovi iz njihove sobe, prema vrsti zvukova bilo je očito što rade, seksali su se. Jasno sam ju čuo kao stenje, jauče, kriči, kako pali muža i viče „jebi me, jebi me, to, to, taaakoo“. Nakon što je završio „radijski prijenos“ njihove jebačine utišali su se i ja sam konačno opet mogao zaspati.


Nešto kasnije opet sam se probudio, ovog puta mi se pišalo, iako mi se kurac od pomisli na Kristinu u bikiniju digao do maksimuma, morao sam na WC-a. Sve je bilo tiho, izgleda da su spavali. Tiho sam se kretao hodnikom i stepenicama se spustio do WC-a u prizemlju, kako im ne bi smetao. Nemoguće mi je bilo pišati s nadignutom batinom pa sam ga gurnuo pod slavinu nad lavaboom, ne bi li mi hladan voda pomogla da splasne.


N isam još ni slavinu stigao odvrnuti kad je Kristina ušla u WC, odjednom se stvorila tu, bila je samo u kratkim gaćama od pidžame, gola do pasa s onim prekrasnim cicama koje su ukrašavale njeno poprsje. Naravno da joj nije promaklo što radim s kurcem iznad lavaboa. “Uuuu, koji komad, prava batina“ rekla je i uhvatila ga rukom, na moje opće iznenađenje, nisam se ni snašao, a ona je već prevlačila kožicu i nadrkavala mi ga. “ Jel to on zbog mene takav? “ pitala je navlačeći ga, sjetivši se kako sam ju gledao dok je izlazila iz bazena.


Polagano mi ga je drkala „ ja ti uvijek spavam gore gola, ne smeta te to zar ne? “ pitala je. „Slobodno ih uhvati, što čekaš“ nastavila je. „Imaš moćan kurac, dugačak i debeo, veći je i deblji od mojeg muža“ nije prestajala. Kako sam još uvijek bio na neki način šokiran uzela je moju desnicu i položila ju na svoju desnu cicu „daj drepni ju, znam da ti se sviđa, hajde, mrdni se, nemamo cijelu noć“ postajala je pomalo nestrpljiva.


Konačno mi je došlo iz guzice u glavu što se događa i uhvatio sam obje cice sa svojim rukama bile su u idealnom omjeru istovremeno i čvrste i podatne, mekane, spužvaste. Trljao sam joj bradavice među prstima, lagano je uzdisala i počela brže drkati. Uočio sam da malo mlijeka kaplje iz njenih bradavica. „Ima još puno toga unutra ako hoćeš“ šaptala je tiho.


Jednu ruku sam maknuo s cice i spustio ju do ruba njene pidžame, odmaknuo nogavicu na stranu i rukom napipao njenu mačkicu, gurnuo dva prsta u nju, dok sam joj palcem dirao klitoris. Osjetio sam da je potpuno navlažena, masna, ljepljiva. Počela ga je brže drkati dok je drugu ruku stavila na usta kako bi prigušila jecanje i uzdisanje, jer sam se ja sve brže igrao s njenom pičkicom.


„Legni se na leđa“ promrljala je, svukla je pidžamu i postavila se iznad mene u položaj 69 i pritisnula mi svoju vlažnu pičku na facu, a šupak skoro pa na nos. Gurnuo sam joj jezik koliko god sam mogao u nju, iz nje su mii je curili njeni sokovi po licu, gutao sam to, koliko sam stigao, a ona je istovremeno velemajstorski obrađivala moju batinu, joj kako je to dobro bilo. Prvo bi mi jezikom oblizivala glavić, onda bi ga lizala cijelom dužinom sve do korijena, miješajući mi pri tom jaja, da bi ga onda cijeloga stavila u usta. Ludilo.


Tada je počela duboko uzdisati i pojačavati ritam udisaja, istovremeno joj je cijelo tijelo drhtalo, treslo se kao u groznici, svršavala je, gurnuo sam joj cijelu ruku u nju, ušla je bez problema, nije ni osjetila, vrištala je od svršavanja s mojim kurcem u ustima. Vrtio sam rukom po njoj, osjetio sam kako mi pičkina muskulatura stišće ruku. Njeno svršavanje se bližilo kraju i osjetio sam popuštanje muskulature oko ruke i izvukao sam ju van. Ona mi je još par puta oblizala batinu. Sišla je i sjela do mene, drkajući ga i dalje rukom, ubrzano je disala, naprosto hvatala zrak, bradavice su joj bile velike, uspravne, tvrde.


„Sjedni se na onu klupicu“ rekla je i pokazala prema 30-tak cm visokoj plastičnoj klupici koju držim u kadi, jer tamo najmanje smeta, a ne oštećuje kadu. Još uvijek mi nije jasno kako sam se uspio smjestit na klupicu s ispruženim nogama. Ona je kleknula na koljenima ispred mene i mojim nogama između svojih bedara. Podigla je zdjelicu, uhvatila me za kurac, smjestila svoju pičku iznad njega i samo se u jednom potezu nasadila na njega, ušao je kao vrući nož u putar. Progutala ga je u jednom zalogaju.


Ono što je slijedilo nisam još nikad doživio. Ja u tom položaju nisam mogao ništa jer se nisam mogao pokrenuti, ja nisam jebao nju, ona je jebala mene kružnim pokretima svoje zdjelice. Malo ukrug, pa lijevo, desno, gore, dolje. Dizala se po njemu da je skoro ispao iz nje, pa bi se opet nasadila do korijena. “Osjećam ga do maternice, nemaš pojma kako je to dobro i uzbudljivo“ šaptala mi je na uho. Počeli smo se ljubiti, naši su se jezici ukrštali međusobno, dok me je bez prekida jebala, jabati i ljubiti, osjetiti nenju guzu na svojim bedrima, njene cice na moji grudima, preuzbudljivo i prelijepo, da barem nikad ne prestane ta ljepota.


„Čuo sam vas kako se jebete večeras“rekao sam. “Namjerno sam bila glasna, htjela sam da čijueš“ promrljala mi je u uho i nastavila me još žešće jebati. Uspio sam nekako ugurati ruku između naših grudi i uhvatiti joj desnu bradavicu ižestoko ju mijesiti među prstima, ubrzo sam osjetio tekućinu, prsti su bili mokri, pobudio sam joj lučenje mlijeka. To joj se dopalo i dovukla je i moju drugu ruku na lijevu bradavicu.


Sad me je već brutalno jebala, njena zdjelica je mlatila po meni, a moja batina je super dihtala u njenoj uskoj pički, osjetio sam svaki njen dijelić na njemu, imao sam osjećaj da je zgulila svu kožu s njega. Divlje smo se ljubili, skoro kao pomahnitale, da je tada njen muž ušao to ne bi ništa promijenilo, ne bi ga ni primijetili. Ruke su mi bile sve mokre i ljepljive od mlijeka koje je curilo iz bradavica.


Ponovo je svršavala, trzala se, tresla, grčila, grizla mi je jezik, stenjala je, uzdisala, pa prestajala disati, osjećao sam stiskanje pičke oko moje batine, njeni žestoki pokreti već su me pomalo i boljeli, kurac će mi sigurno do sutra poplavit od toga, ali baš me briga. I ja sam bio blizu kraja. Upravo kad se ponovo spustila do korijena na njega ispalio sam 5-6 jakih mlazova sperme u nju. Bila je velika količina i curilo je uz njega iz nje na mene. Još je nekoliko puta kružila po meni dok ga nije iscijedila do kraja.


Ostala je na meni, bili smo zagrljeni, ljubili se, osjećao sam kako njena pička radi i još ga stišće. “Ovo je bilo žestoko, bolit će me pička sutra, ali se isplatilo“ rekla je. “I mene će boljeti, ali neka, bilo je super“ odgovorio sam joj. “Moram sad natrag mužu, još ću se otuširati na brzinu. Ovo mora ostati među nama“prošaptala je. Ustala se, malo papirom pobrisala pičku, uzela gaće od pidžame u ruku i otišla. “Vidimo se ujutro na doručku“ rekla je na izlazu, poljubivši me prije toga.


Na kraju sam se uspio ispišati i vratio se u sobu, od doživljenog uzbuđenja nikako nisam uspio zaspati, doživljaj mi je ukrao san.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija