Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Kaže da je čekala četiri godine

Ocjena: 4.5

Bio sam sam u mjestu u kojem mo živjeli, ostatak obitelji boravio je u rodnom gradu. Preko dana je bilo u redu, radio sam i nisam osjećao usamljenost. Uhvatilo bi me navečer. Televizor je bio uključen, nemam pojma što je bilo na pogramu, više mi je bio kao zvučna kulisa. Sjetio sam se poznanice, s kojom sam povremeno izmjenjivao dvosmislene poruke, a i telefonski smo se znali čuti, bez neke konkretne akcije. Istina, nisam joj se javljao nekoliko mjeseci jer me „otkantala“ da nikakve koristi od mene nema i da joj je dosta laprdanja preko telefona. Nisam znao kako bi regirala da se sada javim. Ništa me ne košta, pomislio sam i ako ne odgovori nikom ništa. Poslao sam joj SMS s pitanjem što se radi?

Ubrzo je stigao odgovor da gleda seriju na Novoj. Moja sljedeća poruka je bila da li je mogu nazvati i odgovor je bio da nazovem kad završi epizoda koju gleda. Nakon petnaestak minuta nazvao sam i malo smo čavrljali onako u stilu kako si, što ima novoga itd. , itd. Onda sam ju upitao bih li mogao navratiti, pa da popijemo piće i razbijemo osamljenost jer je i ona bila sama, udovica, kći na studiju u drugom gradu. Rekla je da dođem za pola sata, da će vrata biti otključana, da uđem i zaključam ih iza sebe. Živjela je na zadnjm katu stambene zgrade, bez lifta. Tako je i bilo. U stanu je bio polumrak i u boravku je bila uključena neka lampa s vodom i nekim komadićima folije koje su plutale u toj vodi i bacale sjenu na zidove i vizualni osjećaj je bio kao da se zid kreće. Na televizoru je nešto sviralo i pjevalo. Bila je u kućnoj haljini i lijepo je mirisala, bio sam siguran da se u tih pola sata otuširala i namirisala.

Donio sam joj ciglicu Franck kave i zagrlio ju i želio poljubiti, nije uzmaknula, lagao je otvorila usnice i „ponudila“ mi vršak svog jezika. Stresao sam se od uzbuđenja i prihvatio „ponudu“. Lagano sam rukom prešao preko njenih butina i osjetio da ispod kućne haljine nema ništa. Nevini poljubac je prešao u strastveno „šamaranje“ jezicima, gurnuo sam ruku ispod tkanine i osjetio njenu glatku golu kožu. Kako sam na sebi imao samo kratke hlače i namjerno nisam obukao gaće, kurac je skočio i nastala izbočina je samo čekala njenu ruku, nije se sramila i gurnula je ruku u hlače i uhvatila me za kurac. Četiri godine ja čekam ovo, prošaptala je. Odmaknula se i rekla da idemo u sobu. Tamo je skinula kućnu haljinu i stajala preda mnom sasvim gola, u svoj punini bujnog tijela, velikih grudi s tamnim bradavicama, poveće guze i dlačicama obrasle pičke. Komad i pol, žena s kojom imaš što raditi i na koju se nećeš nažuljati. Poludio sam od uzbuđenja, hormoni su proradili punom parom. Svukao sam majicu i skinuo hlače, moj srećko je bio u punom naponu, uzdignut tvrd, glavić rumen, sjajan i gladak. Legli smo na krevet i žestoko se ljubili i drepali. Mijesio samo joj guzove, grickao i lizao bradavice, ona mi je drkala kurac. Puši mi ga i daj mi da ti ližem pičku, rekao samo joj i narihtali smo se u onu 69 pozu. Nabila mi je svoju guzu na lice i zaronila u moje međunožje halapljivo mi lizala, cuclala i gutala kurac. Ja sam joj gurao jezik u pičku, njeni guzovi na mojim obrazima, moj nos blizu njenog šupka, gutao sam sokove iz njene pičke, rukama joj navlačio guzove na sebe, da budem što bliži s njom i da što bolje na sebi osjetim njenu kožu, miris, znoj. Dahtali smo i stenjali od uzbuđenja i truda koji smo ulagali da damo sve od sebe, kako bi taj doživljaj bio potpun i nezaboravan.

Osjetio sam kako se njena pička grči da je sve bliže svršavanju i pojačao sam ritam lizanja njenog klitorisa i malo zatim je digla glavu s moga kurca, dva, tri puta se zgrčila i ispustila stenjajući zvuk i kao kroz zube protisnula- jebi me sada. Izvukao sam se ispod nje, a ona je ostala naslonjena na ruke i na koljena s podignutom guzom, što je bio jasn znak da joj ga gurnem s guza. Klečući, držao sam ju za gozove i gurnuo ga u njenu vlažnu, toplu pičku. Unutra je bila uska i potpuno mi je obuhvaćala kurac, osjećao sam na njemu svu nutrinu njene pičke i uživao sam u tom, gurao ga i cijelog vadio, pa ga ponovo gurao unutra, ona se uvijala, mrdala guzicom i stenjala, razvlačio sam joj guzove i gurao palac u šupak, stenjala je i uzdisala. Užasno me rajca jebati tako da vidim kako kurac ulazi i izlazi iz pičke, a jebanje s guza, kao i kad se kleči ispred pičke je idealno za to. Potpuni užitak i htio bih da traje što duže. Pojačao sam intenzitet i ritam jebanja, a ona se je počela stimulirati rukom, sve je bilo intenzivnije i jače, znoj se cijedio, moje butine su lupale u njene guzove, zvukovi su bili sve glaniji i neartkuliraniji, ponovo sam osjetio grčenje njene pičke, pojačala je ritam i jačinu drkanja svog klitorisa i u nekoliko jakih grčeva je opet svršila. Rekla da stanem, okrenula se i legla na leđa, jebi me i ljubi me, idi do kraja, nemoj svršiti unutra, vadi ga. Legao sam među njene raširene noge, obuhvatila me njima i pritisnula na sebe.

Ljubio sam nju, njene grudi i jebao ju prvo polako, a onda sve jače i brže, ona me pritiskala na sebe, uzdizala zdjelicu, vrtila guzom i pribijala se na mene. Jebao sam ju sve jače, znoj je kapa na njene grudi, zabio sam joj jezik u usta i isprepletenim jezicima smo se žvalili, nije tu bilo pameti, samo čisti nagon, osjećao sam da ću svršiti, samo sam htio što dulje biti u njoj i davao sam sve od sebe da što je moguće dulje to odgodim, ali svemu dođe kraj, izvadio sam ga u zadnji čas i istresao se na njene grudi i trbuh i strovalio se pored nje na krevet. Osjećao sam sitost u kurcu i zadovoljstvo u duši, znao sam da je ovo bilo baš dobro, što je i ona potvrdila. Rekla je-bilo je divno, uživala sam. To nam je bila prva, ali ne i zadnja jebačina. Ponovili smo to nekoliko puta u par sljedećih godina.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija