Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Kaže da je čekala četiri godine

Ocjena: 4.5

Bio sam sam u mjestu u kojem mo živjeli, ostatak obitelji boravio je u rodnom gradu. Preko dana je bilo u redu, radio sam i nisam osjećao usamljenost. Uhvatilo bi me navečer. Televizor je bio uključen, nemam pojma što je bilo na pogramu, više mi je bio kao zvučna kulisa. Sjetio sam se poznanice, s kojom sam povremeno izmjenjivao dvosmislene poruke, a i telefonski smo se znali čuti, bez neke konkretne akcije. Istina, nisam joj se javljao nekoliko mjeseci jer me „otkantala“ da nikakve koristi od mene nema i da joj je dosta laprdanja preko telefona. Nisam znao kako bi regirala da se sada javim. Ništa me ne košta, pomislio sam i ako ne odgovori nikom ništa. Poslao sam joj SMS s pitanjem što se radi?

Ubrzo je stigao odgovor da gleda seriju na Novoj. Moja sljedeća poruka je bila da li je mogu nazvati i odgovor je bio da nazovem kad završi epizoda koju gleda. Nakon petnaestak minuta nazvao sam i malo smo čavrljali onako u stilu kako si, što ima novoga itd. , itd. Onda sam ju upitao bih li mogao navratiti, pa da popijemo piće i razbijemo osamljenost jer je i ona bila sama, udovica, kći na studiju u drugom gradu. Rekla je da dođem za pola sata, da će vrata biti otključana, da uđem i zaključam ih iza sebe. Živjela je na zadnjm katu stambene zgrade, bez lifta. Tako je i bilo. U stanu je bio polumrak i u boravku je bila uključena neka lampa s vodom i nekim komadićima folije koje su plutale u toj vodi i bacale sjenu na zidove i vizualni osjećaj je bio kao da se zid kreće. Na televizoru je nešto sviralo i pjevalo. Bila je u kućnoj haljini i lijepo je mirisala, bio sam siguran da se u tih pola sata otuširala i namirisala.

Donio sam joj ciglicu Franck kave i zagrlio ju i želio poljubiti, nije uzmaknula, lagao je otvorila usnice i „ponudila“ mi vršak svog jezika. Stresao sam se od uzbuđenja i prihvatio „ponudu“. Lagano sam rukom prešao preko njenih butina i osjetio da ispod kućne haljine nema ništa. Nevini poljubac je prešao u strastveno „šamaranje“ jezicima, gurnuo sam ruku ispod tkanine i osjetio njenu glatku golu kožu. Kako sam na sebi imao samo kratke hlače i namjerno nisam obukao gaće, kurac je skočio i nastala izbočina je samo čekala njenu ruku, nije se sramila i gurnula je ruku u hlače i uhvatila me za kurac. Četiri godine ja čekam ovo, prošaptala je. Odmaknula se i rekla da idemo u sobu. Tamo je skinula kućnu haljinu i stajala preda mnom sasvim gola, u svoj punini bujnog tijela, velikih grudi s tamnim bradavicama, poveće guze i dlačicama obrasle pičke. Komad i pol, žena s kojom imaš što raditi i na koju se nećeš nažuljati. Poludio sam od uzbuđenja, hormoni su proradili punom parom. Svukao sam majicu i skinuo hlače, moj srećko je bio u punom naponu, uzdignut tvrd, glavić rumen, sjajan i gladak. Legli smo na krevet i žestoko se ljubili i drepali. Mijesio samo joj guzove, grickao i lizao bradavice, ona mi je drkala kurac. Puši mi ga i daj mi da ti ližem pičku, rekao samo joj i narihtali smo se u onu 69 pozu. Nabila mi je svoju guzu na lice i zaronila u moje međunožje halapljivo mi lizala, cuclala i gutala kurac. Ja sam joj gurao jezik u pičku, njeni guzovi na mojim obrazima, moj nos blizu njenog šupka, gutao sam sokove iz njene pičke, rukama joj navlačio guzove na sebe, da budem što bliži s njom i da što bolje na sebi osjetim njenu kožu, miris, znoj. Dahtali smo i stenjali od uzbuđenja i truda koji smo ulagali da damo sve od sebe, kako bi taj doživljaj bio potpun i nezaboravan.

Osjetio sam kako se njena pička grči da je sve bliže svršavanju i pojačao sam ritam lizanja njenog klitorisa i malo zatim je digla glavu s moga kurca, dva, tri puta se zgrčila i ispustila stenjajući zvuk i kao kroz zube protisnula- jebi me sada. Izvukao sam se ispod nje, a ona je ostala naslonjena na ruke i na koljena s podignutom guzom, što je bio jasn znak da joj ga gurnem s guza. Klečući, držao sam ju za gozove i gurnuo ga u njenu vlažnu, toplu pičku. Unutra je bila uska i potpuno mi je obuhvaćala kurac, osjećao sam na njemu svu nutrinu njene pičke i uživao sam u tom, gurao ga i cijelog vadio, pa ga ponovo gurao unutra, ona se uvijala, mrdala guzicom i stenjala, razvlačio sam joj guzove i gurao palac u šupak, stenjala je i uzdisala. Užasno me rajca jebati tako da vidim kako kurac ulazi i izlazi iz pičke, a jebanje s guza, kao i kad se kleči ispred pičke je idealno za to. Potpuni užitak i htio bih da traje što duže. Pojačao sam intenzitet i ritam jebanja, a ona se je počela stimulirati rukom, sve je bilo intenzivnije i jače, znoj se cijedio, moje butine su lupale u njene guzove, zvukovi su bili sve glaniji i neartkuliraniji, ponovo sam osjetio grčenje njene pičke, pojačala je ritam i jačinu drkanja svog klitorisa i u nekoliko jakih grčeva je opet svršila. Rekla da stanem, okrenula se i legla na leđa, jebi me i ljubi me, idi do kraja, nemoj svršiti unutra, vadi ga. Legao sam među njene raširene noge, obuhvatila me njima i pritisnula na sebe.

Ljubio sam nju, njene grudi i jebao ju prvo polako, a onda sve jače i brže, ona me pritiskala na sebe, uzdizala zdjelicu, vrtila guzom i pribijala se na mene. Jebao sam ju sve jače, znoj je kapa na njene grudi, zabio sam joj jezik u usta i isprepletenim jezicima smo se žvalili, nije tu bilo pameti, samo čisti nagon, osjećao sam da ću svršiti, samo sam htio što dulje biti u njoj i davao sam sve od sebe da što je moguće dulje to odgodim, ali svemu dođe kraj, izvadio sam ga u zadnji čas i istresao se na njene grudi i trbuh i strovalio se pored nje na krevet. Osjećao sam sitost u kurcu i zadovoljstvo u duši, znao sam da je ovo bilo baš dobro, što je i ona potvrdila. Rekla je-bilo je divno, uživala sam. To nam je bila prva, ali ne i zadnja jebačina. Ponovili smo to nekoliko puta u par sljedećih godina.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina