Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Kazna za voajerizam

Još od mladosti sam imao jaku sklonost voajerstvu, a svoju sam seksualnu znatiželju i požudu zadovoljavao na razne načine, poput špijuniranja parova i njihovih seksualnih aktivnosti u parkovima ili na osamljenim nudističkim plažama. Osim vizualnog doživljaja, uzbuđivalo me i slušanje samog spolnog čina, a često sam koristio priliku da dok sam obavljao svoje "bračne dužnosti" slušao zvukove iz sobe svojih roditelja i uživao. I ja sam kao mladić sa samo 18 godina počeo vježbati svoj fetiš u WC-u kafića u koji sam često izlazio s prijateljima. Slučajno sam otkrio da između tankog pregradnog zida koji je služio za odvajanje dvije kutije ženskog WC-a postoji rupa kroz koju se moglo vidjeti u susjedni WC. Ženski wc kafića je tako postao moje lovište, dolazio bih u kafić za vrijeme jutarnje pauze kada je u kafiću bilo puno zaposlenih žena, ulazio u ženski wc i diskretno se zatvarao u kutiju čekajući "žrtvu" ".

Kad bi žena ušla u wc slušao sam je kako mokri i samozadovoljava, zvuk urina koji teče u wc školjku uzbuđivao me kao lud, a kad bi se upalio provirio bih kroz rupu i tada bih jake ejakulacije i obilno poprskati zidove. Nekoliko sam mjeseci to činio sasvim neprimjetno, ulazio bih i izlazio nakon što bih zadovoljio svoju požudu kada je WC bio prazan pa me nitko nije mogao primijetiti. Jedina opasnost je bila da me netko čuje kako samozadovoljavam, pa sam posebno pazio da budem tih i da ejakuliram u tišini, što mi je i polazilo za rukom sve dok jednog dana u WC nije ušla korpulentna šezdesetogodišnja crnkinja izrazitih oblina. Njen dolazak me jako oduševio jer sam oduvijek volio starije, zrelije, korpulentne, žene sa sočnim oblinama, pa sam samozadovoljavajući se bezbrižno provirio kroz rupicu i ugledavši njenu jako dlakavu macu dok se skidala ispustio dubok požudan uzdah koji me odao.

Brzo sam se odmaknuo od rupe kroz koju sam virio, nadajući se da me nekim čudom nije čula, ali čuo sam kako se brzo obukla i napustila štand i pokucala mi je na vrata od WC-a i rekla da otvorim vrata odmah ili bi napravila scenu u kafiću. U panici sam odmah otvorio vrata, zaboravivši vratiti nabrekli penis u hlače i zatvoriti otvor. Ušla mi je u WC, zatvorila vrata i rekla mi da nastavim započeto, a to je da masturbiram dok ne ejakuliram u ruku i za kaznu popijem vlastitu spermu, što će ona snimiti mobitelom za uspomenu. Pokušao sam je odgovoriti da ne snima moje samozadovoljavanje, što je ona odbila oštrim tonom i rekla da će, ako je ne poslušam, početi vikati, što bi me dovelo u velike probleme i izazvalo javni skandal. Zamolio sam je da mi ne snima lice, već samo masturbaciju i ejakulaciju, na što je pristala, a ja sam se odmah bacio na ispunjavanje njezinih naredbi, što nije bio problem jer mi je penis cijelo vrijeme bio u erekciji.

Ta me situacija toliko uzbudila da sam eksplodirao i nakon samo nekoliko povlačenja kožice došao i usmjerio ejakulaciju u dlan lijeve ruke kako mi je zapovijedala. Toliko sam se silovito ispraznio da me je iznenadila ogromna količina sperme koja je izašla, ona je jednom rukom snimala mobitelom a drugom mi je ruku punu sperme prinijela ustima kako bih sve popio a onda me natjerala da ližem ruku i prste da ne ispadne kapljica. Kad sam zakopčao hlače pokazala mi je snimku s mobitela na kojoj se jasno vidi moje lice kako ližem vlastitu spermu i rekla je da moja kazna tek počinje jer bi inače bila prilično blaga kazna i da bi joj snimka bila garancija da ću doći na ostatak kazne . Razmijenili smo brojeve telefona kako bi mi rekla vrijeme i adresu da primim ostatak rečenice i otišli bez pozdrava.

Nakon toga sam diskretno izašao iz toaleta kafića i uputio se kući gdje sam, uzbuđen i zabrinut zbog ostatka rečenice, bio prisiljen masturbirati kako bih smirio još jednu jaku erekciju.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija