Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Kažnjavanje

Nakon što se Danijela vratila sa porodiljnog i počela raditi, ja sam tražio svaku sitnicu da ju kaznim. Nitko u kuhinji nije znao da se Danijela i ja jebemo poslije radnog vremena u kuhinji, a ni da sam ja otac djeteta. Mislim bio sam kod nje svaki dan, još smo živjeli odvojeno, jer je pravilo kuće bilo da supružnici ne mogu raditi skupa. U ovom slučaju bi ona morala otići, a to nismo htjeli ni ona ni ja.

Moj sous chef, tj moj zamjenik, mi je zamjerao što Danijeli tražim, što bi se reklo 'dlaku u jajetu'. Ja sam mu samo rekao da se sjeti kako su nas muštrali naši šefovi i mentori, pogotovo ako neko pokazuje znanje, tako da više nije prigovarao.
Kad bi išao na wc i Danijela bi došla u wc, te sam joj znao zavući prste u picu i malo joj protrljati klit. Ne bi svršila, ali bi bila napaljena i mokra cijeli dan. Jedanput mi se činilo da će joj bradavice probiti kuharsku bluzu koliko su bile napete.

Jednu večer sam ostao do kasno i pošto je kuhinja bila očišćena, a svi otišli osim mene, jer sam upisivao u narudžbu ono što mi je ostavio moj zamjenik, odlučio sam se malo opustiti, te sam otvorio bocu sa vinom. Taman sam si natočio čašu kad sam osjetio da je netko iza mene. Okrenuo sam se i ugledao Danijelu u jebozovnom izdanju, tj imala je samo pregaču na sebi i klompe na nogama. Bujne sise su napinjale gornji dio pregače i meni se kurac digao isti tren. Mislim, jebali smo se svaku noć, ali ovo je bilo jako napaljujuće.

- Meni ne bi natočio vina? -upitala je promuklim glasom.
- Dobit ćeš vina, ali tek nakon što te kaznim za ovaj prepad -rekao sam sa požudom u očima i prišao joj.

Zagrlio sam ju i poljubio, te ju povukao u ured do svog stola, gdje sam ju prvi put izjebao prije više od dvije godine. Posjeo sam ju na stol, raširio joj noge i zadigao pregaču, te sjeo na stolac ispred nje i zabio glavu između njenih nogu. Počeo sam ju lizati i grickati joj klit. Ona je samo prekrila moju glavu pregačom i pritiskala ju na svoje međunožje. Lizao sam joj picu iz koje je curilo kao blesavo i uskoro je svršila obilno, stol je bio mokar od njenih sokova. Izvukao sam se ispod pregače, skinuo hlače i nju natjerao da klekne i ugurao joj kurac u usta. Ona ga je sa zadovoljstvom prihvatila i počela ga pušiti, a onda sam gledajući okolo došao na jednu ideju. Izvadio sam kurac iz njenih usta i uzeo čašu sa vinom, te umočio kurac u vino i pružio ga njoj uz komentar:

- Htjela si vino, e pa evo ti ga.

Oblizala mi je kurac, te sam ga ponovo umočio u vino i tako nekoliko puta. Znao sam da neću moći dugo izdržati, te sam ju podigao i okrenuo ju leđima prema meni, nagnuo ju na stol i stavio kurac u njenu picu i počeo joj ga lagano zabijati. Nisam se žurio, a ona je uživala tako. Jednom rukom sam joj držao bok, a drugu sam zavukao ispod pregače i milovao joj velike sise i tvrde bradavice. Ona je samo stenjala i počela se ritmički nabijati na moj kurac.
Pošto sam bio već narajcan od njenog pušenja osjetio sam da mi se približava svršavanje, ubrzao sam tempo i uskoro sam ju počeo puniti vrelom spermom, a ona je samo počela mrmljati od zadovoljstva, te se još više nabila sa svojom picom na moj kurac.

Kad mi je kurac kliznuo iz njene pice ona se je okrenula i kleknula te ga je polizala i očistila od naših sokova. Onda mi je rekla da sjednem na stolicu, te me opkoračila i sjela mi u krilo. Ponovo je namjestila moj kurac u svoju picu i počela lagano kružiti bokovima u mom krilu. Uskoro mi je ponovo bio tvrd i spreman, a ona mi je šapnula:

- Znaš da sam te odbijala kada je riječ o mojoj guzi... -ja sam samo kimnuo, a ona je nastavila- Paaa...mislim da sam sad spremna za tvoju mrcinu.

Poljubila me je i malo se zadigla, te je izvukla moj kurac iz pice i namjestila ga na otvor njene guze. Bila je jako uska i trebalo je dosta da uđe moj glavić unutra. Njeno lice je bilo u grču i već sam ju mislio prekinut, kad je odjednom sjela do kraja na njega uz duboki uzdah i jecaj. Suze su joj navrle na oči, ali me je brzo zagrlila i poljubila te se počela nabijati na moj kurac. Dahtala je i počela se grčiti, te sam znao da svršava, ali nije prestajala sa nabijanjem. Meni je to bilo neponovljivo iskustvo, pogotovo sa ženom koju volim, te sam uskoro počeo puniti njenu guzu sa vručom spermom. Kad sam svršio ostala je sjediti na meni dok kurac nije ispao iz njene guze i sperma pokapala po stolici i tepihu.
Još smo malo ostali tako sjediti zagrljeni, a onda je ona otišla u garderobu, a ja sam počistio kanclariju, ostavio narudžbu za ujutro i otišao za njom.

Jedva sam čekao da dođemo kući i da ju još jednom izjebem ispod tuša, jer mislim da mi nije bilo dosta za večeras, a i ona se je smješkala dok sam se ja presvlačio i pomazila mi kurac kad sam došao do nje.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija