Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Kćer od prijatelja

Moja prijateljica i poslovna partnerica me je jedan dan nazvala i rekla da li joj mogu pomoći. Kad sam upitao o čemu se radi, rekla je da joj je kćer upisala fakultet u mom gradu, te da joj treba neki povoljan smještaj, tj neka soba ili slićno, a ne želi imati cimericu.

Malo sam se šokirao, ali ne zato što me nazvala, već zato što sam shvatio koliko Ana ima godina. Mislim, ona je meni uvijek bila Mala Ane i mislio sam da će tako ostati zauvijek. Trgnuo sam se iz tih misli, te sam joj rekao kako ne treba ništa iznajmljivati već može biti kod mene.

- Stvarno? Ne bi ti smetala?
- Ma daj...a zbog čega bi mi smetala? Bar će biti netko u stanu kad... -tu mi je glas zastao i stislo me u grlu, tek je prošlo godinu dana od kako mi je supruga preminula, ali sam se brzo pribrao- Uostalom, mene nikad nema pa će imati mir.
- Čuj, znam da ti je teško zbog Sandre, i nije prošlo baš previše...
- Ma daj Branka, pa šta ćeš maloj plaćati neku sumnjivu cijenu kad kod mene može biti badava???
- Hmmm...tu si u pravu...ajd navratit ćemo sljedeći tjedan, da se ona smjesti i da vidi gdje joj je faks i knjižnica.
- Dobro, vidimo se onda i pozdravi Žarka.
- Hoću!

Prošlo je dva tjedna i oni su stigli. Raspremili smo njene stvari i bila je oduševljena svojom sobom koja je bila ogromna i imala je vlastiti radni stol, računalo i kupaonicu uz sobu. Imala je i TV, manji nego u dnevnoj, ali puni komfor. Nakon toga smo obišli malo po gradu, vidjela je da ima do fakulteta desetak minuta pješice, a i knjižnica joj je bila blizu, te smo otišli na ručak. Nakon toga njeni su se pozdravili sa njom i otišli, a mi smo otišli u stan. Dok je hodala ispred i pored mene nisam mogao a ne primjetiti kako je jako zgodna. Više nije bila klinka, bila je djevojka sa svim atributima. Vitka, a opet sa izraženim grudima i lijepom guzom. Brzo sam odbacio te misli, te sam se po dolasku u stan uputio u dnevni, a ona u svoju sobu.

Navečer sam nam napravio večeru, te sam se otišao otuširati, a ona u svoju sobu. Kasnije sam se zavalio na trosjed u dnevnom i počeo gledati neki film, a nju sam čuo kako priča na mobitel. Nakon nekog vremena je došla u dnevni i rekla da su starci stigli kući i da pozdravljaju. Ja sam se zahvalio i nastavio gledati film. Ona je sjela u fotelju i zavalila se. Njene kratke hlačice su se povukle prema gore i vidio se rub njenih gaćica. Na moje iznenađenje osjetio sam da mi se kurac počeo dizati. Polako sam se namjestio tako da se ne vidi kako mi se digao kurac. Ona je i dalje tipkala po mobitelu, te sam zaključio da se sa nekim dopisuje, pa nisam više obračao pažnju, te sam se pokušao skoncentrirati na film.
U jednom trenutku sam se trgao kad je ustala da podigne mob koji joj je ispao. Majica joj je imala duboki dekolte te sam ugledao dvije velike sise bez prsluka, a kako je raširila noge dok se saginjala vidio sam i kako su joj hlačice utisnute u razrez njene pice. Isti tren mi se kurac ukrutio. Ona se ustala i otišla u kuhinju, gdje sam čuo kako uzima čaše i otvara vrata frižidera. Uskoro se vratila sa dvije čaše i bocom piva. Na moj upitni pogled, samo je odgovorila:

- Pije mi se piva, a cijela boca mi je previše.
- Mislim...jel ti starci znaju da piješ alkohol?
- Ne baš...nadam se da se ne ljutiš? A i to da smo na ti?
- Ma ne ljutim se...ljutio bi se da mi govoriš VI, ali ne znam za alkohol baš... -napravio sam strogo-komičnu facu na šta je ona prasnula u smjeh i zavalila se kraj mene na trosjed.

Nastavili smo razgovor i atmosfera je bila opuštena. Pričali smo o njenoj dosadašnjoj školi, kako je odlučila studirati medicinu, ljubavima, njenim starcima i drugo. U jednom trenutku se je pomakla i prevrnula čašu sa pivom, te si je zalila majicu i moju trenirku.
Brzo smo ustali, a njoj se majica odmah primila na bujne grudi, te se jedna bradavica ocrtavala kroz mokru majicu. Ona je brzo skinula majicu, te počela brisati moju trenirku. Grudi su bile slobodne, te su se zamamno njihale ispred mene, a njeno brisanje moje trenirke je samo potaknulo rast moga kurca. Ona je malo zastala i pogledala me, te se nasmješila i povukla mi donji dio trenike niz noge i oslobodila moj kurac koji je iskočio u punoj širini i dužini, a bilo ga je. Ana je samo raširila oči i pogledala me, te ustala i prišla mi. Utisnula mi je poljubac, a da se nisam ni snašao, te me primila za kurac i počela ga maziti.
Zatim se odmakla i skinula svoje hlačice i gaćice, te sam ugledao tanku liniju tamnih dlačica na njenom brežuljku. Ona se je primakla i počela me ljubiti. Ja sam još bio malo zbunjen, ali sam joj uzvratio poljupce, a kad me je zagrlila samo je šapnula:

- Ovo čekam već dvije godine...
- Kako to misliš?
- Pa od kad ste bili kod nas na ljetovanju prije dvije godine...kad sam te vidjela kako se presvlačiš. Od onda mi se pica navlaži čim pomislim na tebe, a kad si rekao da mogu biti kod tebe jedva sam čekala ovaj trenutak.
- Hmmmm...misliš da je to pametno?
- Do sada nisam još s nikim...čuvala sam se za tebe...biti ćeš mi prvi...

Kad je to rekla kurac mi je narastao za još dva centimetra, barem sam ja tako osjećao. Primio sam ju za ruku, ugasio TV i odveo u svoju sobu. Smjestio sam ju na krevet i počeo ju ljubiti od usana, preko vrata, zadržao se na grudima. Lizao sam joj i grickao bradavice, a ona je samo stenjala i mrsila mi kosu. Spustio sam se zatim do trbuha i malo joj polizao pupak i spuštao se sve niže do njene mlade pice. Raširio sam joj noge i zaronio nosom u njenu mladu i već jako mokru picu. Jezikom sam prošao preko klitorisa i par puta ga zubima zagrizao, a ona se je stresla i glasno zastenjala.
Zatim sam jezikom počeo skupljati njene sokove kojih je bilo sve više i više. Iz nje je doslovno curilo, a onda sam ga odlučio staviti u nju. Uzeo sam kondom i stavio ga, te sam ga malo navlažio sokovima iz njene pice, a zatim polako počeo uguravati. Kad sam ušao nekoliko centimetara ona se je trgla i zajecala, a ja sam postepeno pojačavao pritisak i onda naglo ušao uz njen vrisak. Nastavio sam ga uguravati u nju, a njeno jaukanje je prešlo u dahtanje. Zabijala mi je nokte u leđa i ja sam ga zabijao sve jače u nju, a onda sam osjetio da ću svršiti, te sam ga izvukao i skinuo kondom sa tragovima krvi, te izdrkao kurac i svršio njoj po trbuhu i sisama.

Ona je ostala ležati, a niz guzu joj se sljevala tanka crta crvene boje pomješana sa njenim sokovima. Znao sam da je svršila i kad se smirila počeo sam ju ljubiti. Obrisao sam joj picu i stavio joj dva prsta u nju, te ju počeo ponovo stimulirati. Uskoro se počela ponovo grčiti i svršavati, a u očima su joj se vidjele suze.

- Ovo je bilo bolno....ali i predivno...možemo još...
- Naravno...moraš puno toga naučiti, a ja ću te učiti.

Rekao sam joj da se popne na mene i da sjedne na moj kurac, a kad sam htio staviti kondom nije mi dala. Rekla je da ga želi osjetiti u sebi. Ja sam samo kimnuo i ona se je smjestila na moj kurac. Polako se je spustila po njemu, a onda se počela odizati sa njega i spuštati. Ja sam joj dotle milovao sise i stiskao bradavice. Nakon nekog vremena se počela tresti i ubrzano dahtatai, te sam osjetio mokro na mojim jajima. Ona se ispružila na meni, a ja sam ju malo odigao i počeo ga zabijati u njenu picu koja se samo stezala oko mog kurca. Nakon par minuta sam i ja osjetio da ću svršiti, te sam ga u zadnji tren izvadio i svršio joj po guzi i po leđima.

Ostali smo tako zagrljeni još neko vrijeme, dok ona nije zaspala u mom zagrljaju, a ja sam razmišljao kud to vodi.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija