Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

KĆERKA MOGA PRIJATELJA 2

Prošlo je nekoliko dana od kada sam gledao moju ženu Nadu i kćerku moga prijatelja Laru u lezbijskom sexu i samo čekao trenutak kada ću je ja imati na svome kurcu. Bio je petak popodne kao i obično kada dođem sa posla poslije ručka volim malo odrjemati u svojoj masažerskoj fotelji. Tog popodneva moja Nada otišla je na kavu sa svojim prijateljicama, a Lare nije bilo zbog obaveza na faksu tako da sam bio sam i po običaju sjeo sam u svoju masažnu fotelju i uključio televizor.

Bio sam samo u boksericama i kratkoj majici, nije mi dugo trebalo da zadrijemam. Sjećam se da sam usnuo neki erotskoi san i podsvjesno osjetio da mi se kurac ukrućuje. U jednom momentu taj san nekako mi je počeo djelovati stvarnim, osjetio sam istovremeno nekakvu vlažnost, toplinu, golicanje i blagi pritisak na moj kurac. Počeo sam ubrzano disati, a otkucaji srca naglo su ubrzali. Počeo sam da se budim otvarajući oči pogledao u pravcu moga međunožja i ugledao Laru kako mi puši i drka kurac. Pušila mi ga je zaista fantastično, počela je da podiže pogled, a ja sam brže bolje sklopio oči hineći da i dalje spavam. Počela je da ga drka i usisava pridodajući pažnju mome glaviću sve brže i brže. Bio sam pred svršavanjem te nisam više mogao hiniti da spavam pa sam položio svoje ruke na njenu glavu i počeo još više ubrzavati neno pušenje. Nakon minutu dvije počeo sam svršavti špricajući svoju spermu u njena mlada usta od silnog adrenalina i orgazma držao sam njenu glavu da se nije mogla odvojiti od mog kurca koji je u njenim ustima bio skoro do samih jaja. Praznio sam se u njeno grlo, Lara se grcala, ali kako se nije mogla odvojiti nije joj bilo druge nego nego da sve guta. Kada je završilo popustio sam stisak i ispričao se Lari za moj čin, ma sve je u redu barba Ivane volim da gutam spermu samo me malo iznenadilo rekla je Lara.

Hajde Lara da ti barba Ivan uzvrati jednim lizom rekoh i počinjem da skidam sve sa nje. Kada smo ostali oboje goli polegao sam Laru na pod i počeo da je ljubim i rukama da milujem njeno tijelo ljubio sam i mijesio njene čvrste sise jezikom šarao po njenim ukrućenim bradavicama. Lara je počela da svojim rukama gura moju glavu prema svojoj pičkici, počeo sam poljupcima da se spuštam preko njenog trbuha, venerinog brežuljka pa konačno do njene pičkice koju sam počeo lizati. Jezikom sam lizao njene usmine, palucao jezikom po njenom klitorisu kojeg sam povremeno grickao i sisao svojim usnama. Dok sam je lizao počeo sam gurati svoje prste u njenu jako vlažnu pičkicu prvo jedan pa drugi Lara je počela da glasno stenje i da uvija svoje tijelo primijetio sam kako joj se bliži vrhunac jer je svojom pičkicom sve više počela stezati moje prste tako da sam pojačao pritisak lizanja na njen klitoris i sve brže počeo nabijati prste u njenu pičku, ubrzo je Lara ciknula i počela svršavati izbacujući svoj slatki nektar iz svoje pičkice po mome jeziku i ustima kojeg sam slatko srkao i gutao. Uredno skupivši sve njene sokove vratio sam se do njenih usane te smo počeli da se strasno ljubimo dok je moj kurac trljao njenu pičkicu kako sam ja pomico kukovima, a zatim je Lara rekla barba Ivane želim da me jebete kao tetu Nadu neku večer, znači čula si nas pitao sam je između poljubaca, čula sam vas i gledalakroz odškrinuta vrata i drkala svoju pičkicu odgovorila je Lara. Namjestili smo se u misionarsku pozu te sam glavićem malo trljao njenu pičkicu i počeo lagano ulaziti u nju pičkica joj je bila toliko vlažna da je moj kurac lagano klizio u njoj.

Želio sam da je jebem polako kako bi uživao u njenom prekrasnom mladom tijelu i prekrasnoj pičkici koja je bila dovoljno uska te lijepo primala moj kurac. Lara me nogama obgrlila oko struka i rekla da je jebem brže i jače oslonio sam se na ruke i počeo žestoko da je jebem zabijajući se u nju kao lud, stenjali smo oboje ahhhahhh mmmaahhh jače barba Ivane oh jebi te me jebi te me ah želim vas od prvoga dana kada sam vas vidjela na slikama govorila je Lara, a ja potaknut njenim riječima počeo sam da je jebem zakucavajući se u njenu pičku kao sumanut. Zatim sam htjeo da je jebem s guza pa sam je naglo okrenuo Lara se oslonila na laktove izbacujući i prčeći svoju prekrasnu guzu. Nastavio sam da je jebem najače i najbrže što sam mogao švrsto je stežući za njene bokove. Lara je podvukla ruku među svoje noge milovala moja jaja malo svoj klitoris, počeo sam dlanovima širiti njene guzovei islinom slinio njen šupčić masirajući ga svojim palcem polako ga gurajući sve dublje u njenu guzu. Lara je počela sve glasnije stenjati kada sam joj gurnuo dva prsta u njen šupak i kurac u njenu pičku. Lara je rekla da joj ga stavim u šupak naravno da sam joj želio udovoljiti kao i sebi, izašao sam iz njene pičke i legao na pod ona me je prekoračila namještajući glavić na ulaz svoje guze i počela da se lagano spušta sve do samih jaja, rukama se oslonila na moja bedra i počela da se nabija svojim šupčićem na moj kurac. Nakon nekoliko minuta promijenila je pozu i sada bila leđima okrenuta meni oslanjajući se rukama na moja prsa, a ja sam je primio za njene sise počevši ih mijesiti i stiskati dok sam podižući svoje kukove koliko god sam brzo mogao da je jebem u taj prekrasni šupak. Promijenili smo nekoliko poza jebajući je malo u šupčić malo u pičku mijenjajući ritam Lara je već svršila nekoliko puta, a kada je meni počeo dolaziti vrhunac izvadio sam kurac i počeo ga drkati ispred njenog lica.

Lara je širom otvorila usta i isplazila svoj jezik čekajući da joj svršim po licu i ustima. Napeo sam se kao puška i počeo ispaljivati svoju spermu koja je završila ne samo po njenom licu i ustima već i po njenim sisama. Zatim je Lara primila kurac i počela da ga drka i puši te glavićem da razmazuje moju spermu po svojim usnama i licu. Zabavljate se bez mene začuo se glas moje drage dok mi je Lara i dalje pušila i drkala kurac, okrenuo sam se i vidio je golu na vratima primaće sobe kako mijesi i miluje svoje sise te drka i gura prste u svoju pičku. Nada je krenula prema nama i spustila se na koljena do Lare te počela lizati moju spermu sa Larinog lica da bi zatim zajedno sa njom počela da mi puši kurac i liže jaja ponovno ga čineći krutim kako bi bio spreman da zadovoljim dvije napaljen kuje.

Ocjena priče

5
Broj ocjena: 1
Broj čitanja: 10287

Autor priče

PRIČE NAPALJENOG UMA
PRIČE NAPALJENOG UMA
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu, Par
Visina: 178 cm
Težina: 90 kg
Izgled: Par kilograma viška
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Crna
Horoskop: Vodenjak
Ljubavni status: U otvorenoj vezi

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija