Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

KĆERKA MOGA PRIJATELJA 3

Lara i Nada naizmjence su pušile kurac i lizale jaja povremeno se igrajući svojim jezicima oko vrha moga glavića. Zatim smo se namjestili u vlakić nada je ležala leđima na podu raširenih nogu Lara je nagužena lizala Nadu i gurala joj prste u pičku i trljala klitoris, a ja sam jezikom i prstima obrađivao Larinu pičku i šupčić. Lara i Nada zatim su se namjestile u pozu 69 nastavljajući lizati pičke jedna drugoj, a ja sam počeo jebati moju Nadu. Svako malo izvlačio sam kurac iz Nadine pičke davajući ga Lari na pušenje koju sam ujedno pomičući kukove jebao u usta da bi ga potom ponovno vratio u Nadinu pičku.

Nakon nekih desetak petnaest minuta Nada je svršila, a njih dvije i dalje su se međusobno lizale u pozi 69, a ja sam došao iza Lare par puta glavićem pomazio njenu pičku i klitoris i naglo se zabio u nju te je počeo silovito nabijati s guza. Svo troje smo stenjali i uzdisali pogotovo Lara koja je bila poprilično glasna. Dok sam ja tako s guza navlačio Laru Nada koja je bila ispod nje lizala je malo njen klitoris malo moj kurac koji je klizio u Larinu pičku povremeno je sisala moja jaja kao i kurac koji sam povremeno vadio iz Larine pičke te ga gurajući u Nadina usta zabijajući ga do samih jaja u njeno grlo pa ga ponovno zabijao u Larinu pičku.

Kad je i Lara svršila ponovno je Nada došla na red ja sam legao na leđa, a njih dvije su me prekoračile Nada se nasađujući na moj kurac, a Lara svojom pičkom na moje usta i jezik koji je već bio spreman za lizanje Larinih napaljenih rupica. Od Larine pičke nisam mogao vidjeti što čine njih dvije ali sam mogao razaznati po siovitom jahanju moje Nade po mom kurcu i grčenje njenih mišića da je ponovno blizu vrhunca, odjednom se Nada naglo maknula sa moga kurca koji je završio u Larinim ustima sa kojih je sisala Nadine sokove da bi ga ponovno dala Nadi da mi ga zajaše, onda je Nada prepustila mjesto Lari koja se samo podigla sa moga jezika i leđima okrenuta meni u čučećem položaju došla iznad moga kurca kojeg je Nada pušila držeći ga u ruci dok se Lara nije spustila do samog glavića te ga je Nada namjestila na ulaz njene pičke, a Lara se samo spustila do samih jaja, malo se namjestila da njoj bude ugodnije oslonivši se rukama na moja ramena i počela da se jebe mjenjajući tempo kako je njoj pasalo, Nada je za to vrijeme jednom rukom drkala svoj, a drugom Larin klitoris i jezikom lizala njene bradavice.

Ahhh ahhhhh mmmmmmmm ahhh da da stenjala je Lara zabacujući svojom glavom, a ja sam uspio uhvatiti njen tempo i sinkronizirano prateći njeno jahanje podižući kukove od poda jebao je u pičku. Ahhhhhsvrššššavam vrisnula je Lara i počela da sqvirta zaljevajući moja bedra Nada se brzo primakla njenoj pički skupljajući ustima i jezikom sokove koji su štrcali iz Larine pičke. Dok je Lara dolazila pomalo sebi od orgazma ja sam sjeo na fotelju, a nada me prekoračila okrenuta leđima i počela da namješta moj kurac na ulaz svoje guze i polako se počinje spuštati po mome kurcu te se lagano isto tako podiže pa ponovno nabije do jaja. Dok se tako Nada nabijala na moj kurac Lara je nekud otišla te se vratila noseći na sebi strap on, šteta bi bila da ova rasna pička bude neispunjena rekla je Lara i počela se primicati svojim umjetnjakom Nadinoj pički. Nada je zastala čekajući da Lara gurne dildo u njenu pičku. Kada smo se Lara i ja smjestili u Nadinoj pički i guzi počeli smo da je jebemo najprije polako da bi kada smo uskladili ritam svo troje počeli sve brže i jače jebati Nadu koja je naprosto uživala govoreći nam da je dobro izjebemo. Lara i ja doslovno smo shvatili njenu zapovijed i počeli silovito da jebemo Nadu, jebali smo je tako nekih desetak minuta dok Nada nije svršila. Zatim su njih dvije zamijenile mjesta Lara je sa svojom guzom sjela na moj kurac, dok je Nada preuzela starap on i gurnula ga u Larinu pičku.

Uh da da o bože aahhh kako je ovo dobro govorila je Lara, Lari je to bilo prvi puta da je bila ispunjena u objema rupama, vrištala je, cičala, derala se, dahtala uzdišući kao da trči maraton, a Nada i ja smo je doslovno razvaljivali. Kada je Lara svršila spustila se na koljena zajedno sa Nadom te su počele ponovno da mi ga naizmjence puše i ližu igrajući se mojim jajima. Kada su mi ga ponovno dobro popušile naguzile su se jedna kraj druge šireći rukama svoje guzove otvarajući pristup mome kurcu njihovim rupama koje su pulsirale i željno čekale da ponovno budu ispunjene. Prvo sam počeo guziti Nadu jebajući je naizmjence u pičku i šupak, a Larine rupice ispunio sam dildom, a povremeno sam dildo gurao i Nadi u njen šupak dok sam je jebao u pičku. Nakon nekoliko minuta prešao sam na Laru te sam i nju počeo naizmjence jebati malo u pičku malo u šupak i gurati joj dildo u guzu kad je kurac bio u njenoj pički.

Jebao sam ih tako naizmjence dok ponovno nisu svršile, ja sam ostao iznenađen samim sobom kako sam toliko mogao izdržati da ne svršim, ali kao i svemu tako se i meni bližio vrhunac ostao sam stajati na nogama, a njih dvije spustile su se na koljena i počele da mi ga naizmjence puše i drkaju. Nakon još nekih pet šest minuta osjetio sam kako ću svršiti pa sam ga uhvatio u ruku i počeo drkati iznad njihovih lica i usta koje su one držale otvorena sa isplaženim jezicima čekale moju spermu koju su ubrzo i dobile. Svršavao sam špricajući u mlazovima po njihovim licima i ustima sve do zadnje kapi te sam počeo da svoju spermu razmazujem po njihovim jezicima gurajući im kurac duboko u grlo. Sjeo sam iscrpljen na fotelju, a njih dvije ostale su da se miluju i ljube rastežući moju spermu po svojim ustima. Nakon odmora i okrijepe našu akciju nastavili smo u našoj spavaćoj sobi, a ja sam morao popiti plavu tableticu kako bi mogao da zadovoljavam dvije nezasitne i napaljene kuje.

Ocjena priče

N/A
Broj čitanja: 9608

Autor priče

PRIČE NAPALJENOG UMA
PRIČE NAPALJENOG UMA
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu, Par
Visina: 178 cm
Težina: 90 kg
Izgled: Par kilograma viška
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Crna
Horoskop: Vodenjak
Ljubavni status: U otvorenoj vezi

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija