Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

KĆERKA MOGA PRIJATELJA 4

Već nekoliko mjeseci Lara spava sa nama u našem bračnom kamenu praktički smo postali trio. Jebemo se skoro svaki dan ili noć zavisno o tome kada smo raspoloženi. Lara je prava napaljenica i nikad joj nije dosta sexa, moga kurca ili Nadine pičke. Prilikom jednog našeg trojca Nada je pitala Laru ako je zainteresirana da organiziramo nekakve male orgije u našem stanu. Lara je bila oduševljena tom idejom, a ja da ne pričam. Pitao sam Laru da li ima netko zainteresiran sa njenog fakulteta jer smo se Nada i ja totalno navukli na mlado meso. Rekla je kako ima jednu dobru kolegicu koja zna da se Lara jebe sa jednim bračnim parom. E ne može tako pobunila se Nada rekavši joj da i za nju mora naći nekog kolegu.

Lara se nasmijala i rekla Nadi da se ne brine te kako će i ona biti namirena, Zatim ju je Lara počela ljubiti i lizati po tijelu i Nadinu pičku, a ja sam prišao iza Lare i počeo je jebati s guza te smo se tu noć još jednom pojebali. Te naše orgije dogovorili smo za vikend koji je bio pred nama, Nada i ja osim Larine kolegice nismo znali tko će sve doći te smo se osjećali kao teenageri koji prvi put stupaju u sexualni odnos. Cijeli petak prije podne Nada i ja sređivali smo prostor kako bi djelovao što ugodnije, pripremali smo malu zakusku, piće kao i razne sexy stvarčice da se nađu pri ruci ako zatreba. Pripremivši sve krenuli smo sređivati i sebe, ja sam brzo bio gotov sa tim dok je moja Nada u kupatilu bila nekoliko sati. Kada je Nada izašla van skoro sam pao na guzicu, Nada se sredila i upicanila kao prava drolja koja je željna dobre jebačine u toliko godina našeg braka nikad je nisam još vidio tako sređenu jednostavno izgledala je jebozovno tako da bi se kurac digao i mrtvacu, a kamo li ne meni i za naš pojam klincima koji bi trebali doći. Negdje oko dest sati navečer začuli smo kako se otvaraju vrata stana i nekolicinu glasova Nada i ja smo krenuli da pozdravimo društvo koje nam je Lara dovela, sa Larom je bila njena kolegica Maja koja je bila slatka niža za glavu od Lare, ali jako sexy, sisa onako srednja veličine i jako dobre guze koja se lijepo ocrtavala u njenoj minici te dvojica Larinih kolega Bojan i Mislav. Njih dvojica su bili zgodni mladići visoki, lijepo građeni pogotovo Mislav na kojeg je moja Nada odmah bacila oko, a saznao sam i zašto kad mi je suptilno pokazala na njegovo međunožje na kojem se i u spuštenom stanju ocrtavao njegov kurac. Upoznavši se sa njima pozvali smo ih da nam se pridruže u primaćoj sobi, ja sam ih ponudio pićem, a Nada je zajedno sa Larom otišla da joj pomogne donjeti hranu i grickalice koje smo pripremili za našu malu zabavu.

Maja, Bojan i Mislav sjedili su na trosjedu Lara na jednoj fotelji ja na drugoj, a Nada je sjedila pola na mome krilu pola na naslonu za ruke. Dok smo tako lagano konzumirali piće i hranu te ugodno čavrljali ja sam obgrlio Nadu i počeo joj milovati bedro, primijetio sam kako Bojan i Mislav ne skidaju pogled sa moje Nade skrivajući rukama svoje erekcije dok ih je Nada lagano provocirala šireći povremeno svoje noge pokazujući im svoju obrijanu pičku. Naravno njihovo ponašanje primijetila je i Nada pa ih je počela lagano zadirkivati pitajući ih što su se tako stisnuli, a oni su počeli nešto odgovarati pomalo zamuckivajući, Nada je nastavila da ih podbada te im na kraju rekla vidim dečki da ste jako napeti pa sada teta Nada da riješi stvar. Ustala se sa fotelje i krenula prema njima dvojici koji su u nju gledali sa nekakvim strahom očekujući što će da se desi. Nagnula se prema njima uzimajući im čaše iz ruke stavljajući ih na stolić pa se ponovno okrenula njima i počela jednog i drugog da dira po njihovim bedrima primičući ruke prema njihovom međunožju.

Maja koja je bila sjedila do njih raširenih očiju gledala je što Nada radi, uuuu dečki kako ste napeti rekla je Nada kada ih je obojicu primila za kurac, sada ćemo to da riješimo rekla je i počela otkopčavati hlače. Prvo je počela otkopčavati Mislavu zavukla je ruku u njegove hlače i izvadila njegovu batinu koja je bila zaista velika, baš ti je lijep kurac rekla je Nada i počela da mu ga lagano drka, zatim se okrenula Bojanu rekavši mu daj da vidim ta ti imaš te mu ga je izvadila iz hlača, Bojanov je isto bio solidan ali manji od Mislavog. Nada je primila svakoga u jednu ruku spustila se na koljena i počela naizmjence da im puši i drka. Dečki su se brzo opustili i počeli su da hvataju Nadu za sise i dupe. Dok je nada obrađivala dečke Lara je prišla meni i pomogla mi da skinem hlače potom je kleknula i počela da mi ga puši, zatim smo oboje pogledali prema Maji kojoj je pogled bježao malo na Nadu i dečke malo na nas dvoje.

Lara je rekla Maji da nam se pridruži kleknula je do Lare koja joj je pružila kurac, a Maja ga je primila i stidljivo počela lickati. Lara ju je primila za tjeme i naglo je nabila na moj kurac te joj počela pomicati glavu dok se Maja nije oslobodila i počela sama da da se nabija dok se Lara zabavljala sa mojim jajima. Na trosjedu je Nada nagužena pušila Bojanov kurac, a Mislav je lizao njenu pičku, mmmmah mmmmmahah čulo se iz njihovog pravca. Zatim se Mislav pridigao namjestio kurac na ulaz Nadine pičke i ušao naglo u nju, Nada je vrisnula ispuštajući Bojanov kurac iz ustiju i počela stenjati dok ju je Mislav silovito ubadao svojim kurcem, Bojan je brže bolje uhvatio Nadu za kosu i povukao je na svoj kurac nabivši njoj ga duboko u usta.

Nas troje imali smo svoju akciju Lara je raskrečena ležala na fotelji, Maja je lizala njenu pičku dok sam se ja prišao iza nje spustio se na jedno koljeno i lagano počeo ulaziti u Majinu pičkicu iz koje je izašao duboki uzdah. Njena pičkica je bila uska pa je trebalo malo da se privikne tako da sam počeo polako da ulazim i izlazim iz Maje koja je sve jače stenjala. Na drugoj strani dečki su razvaljivali Nadu koja je sada primila obojicu istovremeno Mislav je bio u njenoj pički, a Bojan se svoj kurac zakucavao u njen šupak.

Gledao sam u njihovom pravcu napaljeno gledao Nadu kako ju momci razvaljuju te sam počeo da sve prže i jače guzim Maju kojoj nije trebalo puno da svrši. Izvadio sam kurac iz Maje i pustio Lari i nju da se zabavljaju, a ja sam došao i popeo se na trosjed i gurnuo svoj kurac Nadi u usta koja ga je počela pušiti. Nada je bila jebana u sve šupljine, a onda sam osjetio nečiju ruku kako mi miluje jaja, a nije bila Nadina. Bila je to Bojanova ruka, pogledi su nam se sreli i tada mi je Bojan rekao kako imam lijepi kurac i da bi volio da mi ga i ona malo puši, Shvatio sam da je Bojan Bi iako nisam još imao takvo iskustvo pa mi je bilo malo čudno ali rekoh u sebi što da ne ne može biti loše ipak su usta usta u ovom slučaju muška. Približio sam Bojanu, a on je uhvatio moj kurac i počeo prvo da ga drka, a zatim ga je stavio u usta i počeo pušiti i drkati. Bojan ga je pušio bolje nego većina žena sa kojima sam bio tako da sam baš uživao primio sam ga za glavu i počeo ga jebati u usta dok su njih dvojica skladno jebali Nadu koja je svršila, ali dečki su nastavili da je jebu.

Do nas na podu bile su Maja i Lara koje su bile u 69 pozi lizale si pičke i gurale vibratore koje je Nada bila pripremila za ovu igranku, a Lara je znala gdje se nalaze. Gledao sam u dvije pohotne mlade cure dok sam i dalje kurac trpao u Bojanova usta. Jedini zvuk bilo je naše stenjanje i dahtanje, a onda je Bojan rekao barba Ivane želim da me jebete u guzu, još jedno iznenađenje za mene em mi muško puši kurac em me još traži da ga jebem u bulju. Pa da probamo i to rekao sam ovaj put na glas i došao iza Bojana njih troje su zastali, a bojan je raširio svoje guzove i čekao da mu stavim kurac u njegov čmar. Počeo sam lagano prodirati malo ga vadeći pa ga opet gurao unutra ponavljajući postupak dok nisam ušao do kraja, a onada je Bojan rekao jebi te me i ne štedite. Nekako smo svo četvero uskladili ritam ja sam guzio Bojana on je jebao Nadu u njen Šupak, a Mislav se odozdo zakucavao u Nadinu pičku. Kakav grupnjak i to doslovno, nakon nekoliko minuta Bojan je počeo da se trese i svršava u Nadinu guzu kurcem u guranim do jaja dok sam ga ja i dalje jebao u njegov. Zatim je Bojan izašao iz Nadine guze ujedno se skinuo i sa moga te je kleknuo i počeo da mi ga puši, a Nada je zavapila kako želi kurac u svojoj praznoj rupi jer se bliži još jednom orgazmu.

Bojan je namjestio moj kurac i ja sam samo kliznuo u Nadinu bulju i počeo je jebati zajedno sa Mislavom. Bojan se pridružio curama koje su bile na podu ližući se zajedno sa njima. Nakon nekog vremena Mislav i ja smo zamjenili mjesta to jest Nada se okrenula leđima Mislavu koji ju je sada jebao u šupak, a ja u pičku. Ubrzo smo svo troje svršili puneći Nadu našom spermom. Prvi čin naših orgija je završio te smo onako goli posjedali i uz okrjepu te mali odmor čekali početak drugog čina naših orgija.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija