Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

KĆERKA MOGA PRIJATELJA 5

Nakon zajedničkog odmora započeli smo sa drugim činom naših malih orgija i to na način da smo nas trojica sjeli na trosjed jedan do drugoga, a cure su započele da nam puše kurčeve zapravo to njihovo pušenje izgledalo je kao natjecanje u što boljoj izvedbi te koja će od njih prva stići do cilja da svojim umijećem pušenja nas dovede do svršavanja odnosno koji će prvi svršiti od nas trojice tako da je to ujedno bilo i naše međusobno takmičenje koji će više uzdržati prije nego napuni usta spermom svojoj pušačici. Lara je pušila Bojanu, Nada je pušila Mislavu, a meni ga je pušila Maja. Sve tri počele su da nam drkaju i usisavaju naše kurčeve kao lude lomile ih svojim ustima i rukama, lizale ih svojim jezicima natjeravajući nas trojicu da stenjemo kao ludi.

Cure su nam pušile već dobrih desetak minuta, a ja sam bio siguran da će prvi od nas svršiti Mislav jer je Nada znala vrhunski da pruža oralac, a to se vidjelo i po Mislavovom sve jačem stenjanju i napinjanju svojih mišića i tijela. I nakon još koji minut Mislav je počeo svršavati, a Nada je njegovu spermu spremno počela gutati usput mu ga oblizujući da ne ostane bilo kakav trag, a ubrzo za Mislavom počeo sam svšavati i ja puneći Majina usta spermom koju je i ona spremno dočekala gutajući je. Bojan je svršio zadnji kojem je trebalo nekih dvadesetak i više minuta Larinog pušenja da i ona konačno osjeti spermu u svojim ustima.

Ispalo je da su Bojan i Nada ispali pobjednici u ovom krugu. Kako je ovo bilo naše drugo svršavanje i trebalo nam je malo više vremena da povratimo snagu, a cure su se već dobrano zagrijale i bile željne još odlučile su da se malo poigraju međusobno. Ja sam vidio kamo će to sve voditi i kako će ovo biti jako intenzivna noć pa sam otišao do kupatila i iz ormarića sa lijekovima donio plave tabletice koje sam čuvao baš za ovakve prilike. Vratio sam se u primaću sobu i dao dečkima svakome po jednu te jednu sebi. Mislav me pitao čemu to, a ja sam mu rekao samo ti popi to biti će ti potrebno ako misliš da zadovoljiš ove tri nezasitne i napaljene žene.
Popili smo svatko svoju tbleticu i sjedeći na trosjedu gledali cure kako se ljube i ližu čekajući da tablete počnu djelovati. Prizor na podu bio je očaravajući Nada i Lara su prvo počele da obrađuju Maju koja je ležala raširenih nogu, a njih dvije su jezicima i rukama šarale po Majinom tijelu, pičkici i guzi, a onda je Nada uzela vibrtore dajući svakoj po jedan te je prekoračila Maju preko glave i svojom pičkom sjela na njen jezik, svoj vibrator gurnula je u svoju guzu Maja je svoj gurnula u Nadinu pičku, a Lara je svoj gurnula u Majinu pičku jebajući se tako vibratorima lizale su si klitorise.

Kako su Majina i Larina usta bila zauzeta lizanjem, a Nadina su bila slobodna tako da smo nas trojica stali ispred Nade sa ukrućenim kitama koje su bile pod utjecajem tabletica počevši naizmjence da je jebemo u usta. Nakon nekog vremena zamijenile su mjesta tako da je sada Lara sjedila pičkom na Majinom jeziku Nada se spustila lizati i gurati vibrator Maji, a nas trojica sada smo naizmjence jebali Laru u njena usta. Zatim smo nas trojica odvukli Laru na trosjed i počeli da se redamo na njoj puštajući Nadu i Maju za se zadovoljavaju u pozi 69, najprije sam je jebao ja dok je pušila Bojanu i Mislavu, onada je Lara zajahala Mislava, a Bojan je svoj kurac gurnuo u njen šupčić, a ja sam je jebao u usta.

Rotirali smo se tako nas trojica na Lari trpajući je u sve rupe u svim pozama u kojima smo mogli i znali. Kada je Lara svršila par puta na red su došle i njih dvije najprije Maja, a poslije nje Nada. Tablete su učinile svoje i dečki su mi bili zahvalni na tome jer smo bili puni snage u tijelima i kurčevima da smo nemilosrdno jebali njih tri koje su samo svršavale i svršavale. Doslovno je bilo odvaljivanje od kurčeva, a neko bi rekao i sodomiziranje njihovih pički i šupaka pa i ustiju. Sreća je da nam je stan dobro izoliran jer bi susjedi pomislili da imamo sprave za mučenje iz srednjeg vijeka koliko su se njih tri derale i vrištale.

Ta naša mala orgija trajala je i trajala skoro do jutra kada smo konačno i nas trojica posustala ostavši bez municije kao i popuštanje plavih tabletica. Tako da smo na kraju svi umorni i iscrpljeni samo pozaspivali tko je gdje stigao. Ksebi smo polako dolazili tek oko podneva kada smo pili kavu te se nakon toga razišli. Nakon nekog vremena Lara i Mislav postali su cura i dečko te se ona preselila kod njega, ali svako malo organiziramo orgije u našem stanu, a društvo je s vremenom postajalo sve brojnije.

Ocjena priče

4.5
Broj ocjena: 2
Broj čitanja: 11304

Autor priče

PRIČE NAPALJENOG UMA
PRIČE NAPALJENOG UMA
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu, Par
Visina: 178 cm
Težina: 90 kg
Izgled: Par kilograma viška
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Crna
Horoskop: Vodenjak
Ljubavni status: U otvorenoj vezi

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija