Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Kišni dan

Imao sam jednu dugogodišnju prijateljicu sa kojom sam se povremeno znao naći na kavi ili bi se sreli povremeno u gradu. Zajedno smo išli u srednju školu, a poslije i na fakultet, a sad smo oboje radili, ali u različitim firmama. Među nama nikad ništa nije bilo, osim što smo bili iskreni prijatelji, pogotovo na fakultetu. Tada je imala gadan prekid sa tadašnjim dečkom, pa sam ja bio rame za plakanje.
Čak su i moji tadašnji kolege mislili da sam gej, jer kad su me pitali da li sam ju 'prasnuo', a ja rekao da nisam jer smo frendovi oni su se samo nasmijali i rekli su da nisam normalan.
OK, mislim, Vanja je bila komad i to kakav. Plava kosa, grudi četvorka, vitka i čvrste oble stražnjice, visoka 180 centimetara i kad bi se sredila za izlazak muški bi slinili za njom. Meni je imponiralo biti u njenom društvu.

Sad se nismo vidjeli skoro godinu dana, ali smo se čuli koji put telefonski i tako sam znao da ima nekog tipa, te da je u, navodno, sretnoj vezi i da nema baš vremena da se nađemo na kavi.
Jednog dana, a bio je baš neki odvratni i kišni dan kakvih je u zadnje vrijeme bilo sve više u našem gradu, ja sam se zavalio pred TV-om i složio ispred sebe pivicu i neke grickalice, prebacio na utakmicu i taman otpio malo kad me trgnulo zvonce na vratima. Samo sam pomislio tko bi to mogao biti, i ubrzano razmišljao tko bi se od prijatelja mogao sad pojaviti kod mene. Kad sam otvorio vrata iznenadio sam se vidjevši Vanju, ali ne zbog nje, već zbog toga kako je izgledala. Pokisla, slijepljene kose uz lice, razlivene šminke, crvenih očiju, kompletno mokrih traperica i jakne.

Odmaknuo sam se u stranu i pustio ju u stan. Ona je stajala mokra nasred hodnika i ja sam ju odveo u kupaonu, te sam joj rekao da se skine i otušira, a ja ću joj staviti odjeću sušiti, te joj donijeti nešto za obući. Kad sam se vratio sa suhom odjećom, tj jednom trenirkom i mojim novim boksericama ona je već bila pod tušem i kroz mutno staklo se ocrtavalo njeno tijelo. Na tren sam zastao, ali sam se brzo trgnuo i pokupio njenu odjeću i odnio ju na radijatore i rasporedio po stanu. Sjeo sam natrag u dnevni i gledao TV, te čekao da ona dođe iz kupaonice. Kad je izašla kosa joj je bila zamotana u ručnik i trenirka je malo visila na njoj, ali mi je djelovala nekako sexy, tako da sam osjetio napetost između svojih nogu.

Sjela je na trosjed, zavalila se i svoje noge stavila meni u krilo. U taj tren sam molio Boga da mi se ne digne jer bi propao u zemlju od sramote. Ona se je zavalila i sklopila oči, a ja sam ju upitao:

- Što se desilo? Znam da nisi došla iz čiste razonode k meni po ovom vremenu...

Neko je vrijeme šutila i gledala u TV, a onda je progovorila:

- Znaš da sam bila u vezi.... -tu sam ju prekinuo.
- Bila????
- Da...naglasak na 'bila'... -pogledala me i rekla- Ne prekidaj me dok pričam. -samo sam kimnuo glavom, a ona je nastavila:
- Uglavnom, bilo nam je super, nježan, pažljiv i romantičan, te zgodan... -malo je zastala da obriše nos i oči- A onda mi danas kolegica na poslu kaže kako je našla dobrog frajera i jebača, te kako ga je potajno snimila u akciji sa njom, te mi pustila snimku, a na snimci....moj Goran...jebe Željku da se sve praši. Rastura ju na trosjedu u njenom dnevnom, a koliko je rekla, tada su se jebali i u kupaoni, te ju je još izjebao i na kuhinjskom stolu, ali to nije snimila. Ja sam bila bez teksta, te sam nazvala Gorana i pitala ga da li jebe još koga osim mene? Kao, malo se iznenadio, ali sam mu rekla da gledam snimku kako jebe moju kolegicu Željku na trosjedu i da se ne izmotava, te da me izbriše iz svojeg života. Tu sam mu poklopila slušalicu, otišla do šefice i uzela dva dana slobodna. Onda sam izletjela iz ureda i lutala po gradu bez kišobrana. Kiša je barem sakrila suze...ni sama nisam znala gdje sam, a kad sam shvatila da sam blizu tebe...hja...ostalo znaš.

Ja sam ju slušao i nesvjesno joj milovao prste na nogama, a ona je zatvorila oči i tiho rekla:

- Mmmm...to je tako dobro...baš bi mi pasala jedna masaža -pogledala me je sa smješkom i upitala- Da li bi me izmasirao, ali cijelo tijelo?
- Hmm..baš cijelo tijelo?
- Da naravno!!! -rekla je i počela skidati majicu, a ja se nisam ni snašao kad sam ugledao njene predivne grudi.

Brzo sam se trgnuo, te otišao u kupaonicu po dva velika ručnika i ulje za masažu, ali sam uzeo jedno mirišljavo. te sam se vratio u dnevni. Ona je upravo skinula donji dio trenirke i ostala u boksericama i brisala je kosu sa ručnikom koji joj je do sada bio na glavi. Ja sam htio staviti ručnike na trosjed, ali je rekla da ih stavim na pod. Dok sam ih razvukao ona je skinula bokserice, te je gola stajala predamnom. Vidio sam da joj je pica glatko izbrijana i meni se kurac počeo dizati. Ona je legla na ručnike na trbuh, te sam imao pogled na njenu guzu koja je bila malo svjetlija od ostatka kože, zaostaci od ljeta.
Trgnuo sam se i nanio ulje na njena leđa, te ju počeo masirati, prvo ramena i vrat, a onda sam joj izmasirao ruke, te krenuo od nožnih prstiju prema više, a kad sam došao do butina i guze ona je lagano razmakla noge, te mi se ukazala njena pica i vidio sam par kapi na procijepu. Kurac mi je napinjao gaće sve više, a kad sam joj počeo masirati guzu samo je promrmljala zadovoljno. Onda se okrenula na leđa, a meni se ukazala njena pica i grudi. Masirao sam joj trbuh i polako sam joj počeo masirati grudi, a ona je samo uzdahnula. uskoro su joj se bradavice ukrutile, a ona je malo raširila noge i stavila svoju ruku na moju nogu, te me stisnula za nju. Ja sam se spustio sa njenih grudi do trbuha, a ona je podigla malo noge i tiho rekla:

- Slobodno spusti ruku niže...i nju treba izmasirati...

Spustio sam ruku između njenih nogu i počeo joj milovati picu sa vanjske strane, a onda stavio jedan prst između njenih usmina i lagano ga ugurao u njenu picu. Ona je samo uzdahnula otvorivši lagano usta i zatvorila je oči. Ja sam uskoro ugurao dva prsta u njenu picu i malo ih gurnuo dublje, te joj počeo stimulirati unutrašnjost pice prstima, a palcem sam pritiskao klitoris, te se ona počela tresti i stenjati, a onda je počela svršavati i iz nje je krenula bujica. Ruka mi je bila mokra od njenih sokova, ali su mi prsti još bili u njenoj pici i masirali ju. Ona je polako dolazila do daha, te je svojom rukom potražila moj kurac i kad je došla do njega počela ga je gladiti preko trenirke, a bio je tvrd kao kamen. Potražila je vezicu na pojasu i odvezala mi trenirku, te mi rekla da ju skinem. Ustao sam i skinuo trenirku zajedno sa gaćama, te kleknuo kraj nje, a ona je uzela moj kurac u ruku i počela ga drkati, ali nije potrajalo dugo, te sam svršio po njenim grudima i licu. Ona se je nsamješila, pokupila moju spermu sa lica i oblizala prste, te se podigla i uzela moj kurac u usta i počela ga lizati i drkati istovremeno.
Uskoro je bio ponovo tvrd te sam ga izvukao iz njenih usta i ruke i prebacio sam se između njenih nogu. Raširio sam ih i stavio kurac na ulaz u njenu picu i polako ga počeo gurati u nju. Ona je samo stenjala i još više raširila noge, te sam ušao do kraja u nju, a onda sam ga počeo sa guštom zabijati u njenu picu koja je bila mokra i samo je sve šljapkalo dok je moj kurac ulazio, a jaja su lupala o njenu guzu. Ona je samo stenjala i dahtala, te sam uspio razabrati par riječi:

- Daaa...mmmm....daaa..aaaa...nabiiiijjjj gaaa...aaaa...mmmmmm...

Zabijao sam ga kao lud i nakon desetak minuta frenetičnog tempa sam osjetio da ću svršiti, ali kad sam ga htio izvaditi ona je povikala:

- Neeeee...ne vadi gaaaa....svrši u mene....mmmmmm

Ja sam onda samo nastavio i nakon par poteza sam svršio u dubini njene pice. Gurnuo sam kurac do kraja par puta i tresao sam se od orgazma. Kad sam ga izvukao iz nje iz pice su krenuli naši pomješani sokovi, te sam sa kurcem razmazao sokove po pici i zadržao ga na klitorisu, te sam joj klitoris mazio sa glavićem. Ona je samo uzdisala i odjednom se podigla, te me polegla na leđa, a ona me je opkoračila i sjela na moj kurac i počela se nabijati na njega, a ja sam se prihvatio njenih sisa i počeo sam joj stiskati bradavice. uskoro je ponovo svršila, te me je počela stiskati sa svojom picom. Iako mi je ova pozicija odgovarala odlučio sam ju promjeniti, te sam ju zaustavio i podigao sa sebe, i postavio ju na sve četiri, a ja sam kleknuo iza nje i namjestio kurac u njenu picu, te sam ga počeo zabijati držeći ju za bokove. Ona je samo stenjala, a sise su joj letjele u ritmu mojih uboda. Zabijao sam ga tako neko vrijeme, a kad sam vidio da se ona počinje grčiti i pica joj se stezati dok svršava i ja sam ponovo svršio u nju. Ovaj put smo legli jedno kraj drugoga zadihani i znojni, te sam ju zagrlio i poljubio. Ona se je stisla kraj mene i tiho progovorila:

- Koja sam ja glupača....
- Zbog čega? -upitao sam ju zbunjeno.
- Pa cijelo vrijeme nešto tražim, a to nešto je kraj mene... -rekla je i priljubila se uz mene.
- Zavisi šta si tražila... -rekao sam tiho i još je jače zagrlio, te smo tako zagrljeni i iscrpljeni zaspali.

Nastavili smo se družiti, a uskoro se i preselila kod mene i već smo dvije godine zajedno, te uživamo tako.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija