Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Kišni dan u kuhinji

Radim u jednom malom restoranu u blizini Zagreba. Dosadni kišni jesenji dan, gostiju baš i nema, osim ono malo što je bilo za ručak, pa je u popodnevnoj smjeni bilo užasno dosadno. Bilo nas je samo dvoje u kuhinji. Ja kao kuhar i šef popodnevne smjene, te Marina, pomoćna kuharica. Uz nas je bilo još troje konobara koji su se isto tako dosađivali na šanku.

Napravili smo im klopu, pa su se zavukli u salu i gledali neku utakmicu na TV-u. Zvali su i mene, ali ja i nisam bio od nekog sporta previše, pa sam otišao u kuhinju sa dvije pive za sebe i Marinu. Imali smo jednu prostoriju iz koje smo mogli vidjeti svakoga tko dolazi u kuhinju, a nas se nije vidjelo. Još ako je bilo i svjetlo ugašeno, e onda je bilo stvarno super.
I tako smo se Marina i ja zavalili u tu prostoriju pijuckajući naše pive i zapalili cigarete, te neobavezno razgovarali. Bila je udata i sa dvoje djece, ali je bila jako zgodna, sa povećom guzom i sisama. Često smo se znali očešati jedno o drugo dok smo radili u brzini u kuhinji, pa sam mogao osjetiti njene sise na sebi i njenu guzu uz svoj kurac koji je i ona svakako mogla osjetiti kad bi guzom išla uz mene sa vručom tavom u rukama. Nekako smo došli i na škakljive teme u razgovoru. Valjda to dođe samo od sebe kad radiš dugo sa nekim po desetak sati dnevno pa se stvori nekakva kemija. Tako je bilo i među nama. Bili smo i vršnjaci, tj ja sam bio par mjeseci stariji od nje, a kako sam shvatio iz razgovora, oboje smo bili malo suhi po pitanju seksa, pa me nimalo nije iznenadilo njeno pitanje:

- Čuj Tom, kaj bi ti imal kaj protiv nekog brzinskog seksa? -samo sam se iscerio na to pitanje i odmahujući glavom rekao.
- Protiv dobrog seksa nikad nemam niš protiv.. -samo se nasmješila i ugasila cigaretu, te odložila čašu od pive i sjela se do mene, pa mi stavila ruku na hlače sa kojih sam prije uklonio pregaču.
- Da vidimo onda šta ima tu.. -počela mi je milovati prepone i uskoro je otkopčala moje hlače i zavukla ruku unutra, te uhvatila moj već pomalo dignuti kurac, pa ga nekako iskobeljala van i samo tiho rekla- Ohhooohoooo.. pa tu je lijep komad mesa.. mmmmmmm.. -ovo zadnje je bilo iz dubine njenog grla kad je progutala moj kurac i sad ga je usisavala skoro do kraja.

Naravno da je moj macan reagirao na ovakve poticaje i uskoro je bio tvrd i spreman, a ona se već malo gušila sa njim u ustima, pa ga je napokon pustila ostavivši ga svog slinavog da viri iz mojih hlača i gaća. Ustala se i zadigla svoju bijelu suknju i ugledao sam bijele pamućne gaćice ispod najlonki, pa sam povukao najlonke na niže i za njima gaćice. Imala je dlakavu pičku, ali ne neku neurednu, već onako, lijepo podšišanu. Prošao sam rukom između njenih nogu i osjetio da je već lagano vlažna, pa sam joj dobro istrljao klitoris. Zastenjala je prigušeno dok se držala za moja ramena, a ja trljao rukom njenu pičku. Onda sam prstima ušao u nju i samo je duboko uzdahnula, a ja sam joj zabio dva prsta u nju i počeo ju jebati njima. Grizla je usnicu i šutila duboko dišući, a onda je samo tiho rekla:

- Stani.. . -polako se odmakla i makla mi prste, te mi se približila i polako me opkoračila, a onda se uhvatila mog kurca i namjestila si ga na ulaz u pičku i polako se spustila po njemu.

Dok je to radila žmirila je, a kad se namjestila primila me za ramena i počela se polako nabijati na mene. Neko vrijeme se čulo samo šljapkanje njene pičke dok je moj kurac ulazio i izlazio iz nje, te udarci njenih butina o moje uz pokoji jecaj ili prigušeno stenjanje. Nakon desetak minuta njeno dahtanje je postajalo sve brže i sve glasnije, dok smo iz sale čuli poklike veselja kolega konobara. Sigurno su naši vodili, pa smo nastavili dalje. Nakon još dvije minute nabijanja počela je svršavati zabivši mi nokte u ramena i srećom da sam imao onu deblju kuharsku bluzu na sebi inače bi se doma morao objašnjavati kod žene. Stisla je svojom pičkom moj kurac dok su se njeni sokovi cijedili niz moja jaja. Malo se umirila i naslonila sisama na mene, a onda mi šapnula na uho:

- Sad je na tebi red, ali želim da mi napuniš pičku do vrha.. -zatim mi je gricnula ušnu resicu i ustala sa mene, a ja sam ugledao kurac bije od njenih sokova, dok se ona klekla na stolicu naprčivši svoju bijelu guzu prema meni.

Pomazio sam ju po guzi i kurcem prošao od tamnog šupka do njene pičke i samo ga gurnuo unutra do jaja. Zastenjala je i samo veselo zavrtila guzom. Primio sam ju za guzu i počeo se zabijati u nju. Njena guza je pljeskala po mojim butinama dok sam joj ga zabijao, a onda sam rukom potražio njenu sisu i stisnuo ju, a njoj se samo otelo jedno dugo 'Mmmmmmmm', dok sam ja nastavio sa jebanjem. Stvarno je imala velike i mekane sise, a ja sam osjećao da mi se približava vrhunac, a opet sa druge strane nisam ju htio prestati jebati, pa sam počeo sa usporavanjem, a onda ga vadio i malo ga trljao po usminama i opet zabijao, no nije trajalo dugo. Nakon par minuta sam napokon počeo svršavati i puniti joj pičku svojom spermom, a ona je opet doživjela orgazam, pa je sad iz njene pičke curila kombinacija sperme i njenih sokova. Polako sam izvukao kurac iz nje, a ona se okrenula i oblizala mi ga od sokova, pa smo se nakon toga obukli.

Otišao sam vratiti čaše na šank i ispratio zadnje trenutke utakmice u kojoj su naši pobijedili sa 2:1 i sa dečkima na šanku popio još jedno pivo, te se vratio u kuhinju. Poslije smo se Marina i ja ponašali kao da se ništa nije desilo, te odradili nekoliko večera, a na kraju dana, poslije obračuna i čišćenja otišli u garderobu i još jednom sam ju pojebao na stolu dolje. Onako da joj noge budu u zraku dok sise lete okolo. Ponovo sam joj napunio pičku i nakon toga smo otišli kući. Od tada koristimo svaku stanku ili slobodni trenutak da se dobro izjebemo, a jedan dan mi je rekla da bi ga voljela probati i u šupku, ali da skuplja hrabrost za to. Ja jedva čekam :)
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija