Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Klinka željna seksa

Nikad nisam verovao u veze u kojima su razlike u godinama veće od par godina te smatram da je to gubitak vremena. Postoje izuzetci ali mahom se u tim vezama dešava da neko leči neke komplekse ili nešta dokazuje. Mlade devojke prkose roditeljima i dokazuju kako su zrele radeći nezrele stvari. Stare prdonje dokazuju status šetajući balavice. Ukratko svakom imponuje i svako ima neke koristi. U skladu s tim nisam preterano obračao pozornost na puno mlađe devojke jer nisam smatrao da ću ikad da imam sa nekom nešta. Kada sam zakoračio u 3 deceniju života i dalje nisam promenio mišljenje i mislim da nikada ni neću bez obzira na jednu dogodovštinu.
Jedan dan sam poslom završio u nekoj prodavnici gde je inače radio neki čangrizavi tip. Ali na moje iznenađenje zdravo reče zvonki glasić mlađahne prodavačice.

Zdravo, rekoh. Gde je Milorad? Na bolovanju je, reče, ja sam Jovana. Pa mnogo lepo iznenađenje Jovana, već sam se pripremio na starog grintavca. Ubrzo sam obavio što sam trebao te sam otišao doma. Bilo je dosta rano kada sam legao te sam odmarao i razmišljao o svemu. Odjednom sam se setio Jovane. Mnogo je bila slatka. Mlada je bila ali nisam mogao da odredim koliko godina ima. Bila je malo niža, oko 1, 65, zateknutih nogu i guze od punu hodanja, trčanja ili čega već i jako širokih kukova. Bila je malo bucmasta što je dodatno naglasilo njene velike sise. Mislim da je bila jedna jako solidna četvorka. Imala je sladak osmeh i bujnu razbarušenu kosu koja je imala svih farbi na sebi od čestog menjanja. Odlučio sam da saznam više o njoj…
Čim je došlo jutro nazvao sam svog kolegu koji zna vlasnika radnje u kojoj radi te sam saznao da ima 20 godina. Bio sam pomalo razočaran jer u mojoj glavi to je bila velika barijera. Odlučio sam da zaboravim na sve to. Ipak taj dan kada sam završio sa poslom podsvesno me put opet odveo u prodavnicu. Poneo sam i neko jelo te sam rekao Jovani evo da počastim za prvo radno iskustvo. Nije znala kako da mi se zahvali ali inzistirao sam da to nije ništa te sam otišao ubrzo doma. Gledao sam neki sport na tv-u ali su misli uvek bežale nazad na Jovanu. Počeo sam da uveravam sebe da sam možda u krivu, da bi trebalo da probam nešta sa njom. Činilo se da joj se sviđam…
Nakon nekoliko dana borbe sa sobom odlučio sam da ću da probam nešta. Pred kraj radnog vremena otišao sam do nje i pozvao je na piće. Ajde jedno brzinsko može ali žurim kući. I tako smo sedeli i pričali. Sviđalo mi se šta je bila vrlo otvorena. Saznao sam svašta o njoj, izmeđuostalog da nema momka i da zapravo nikad nije imala ozbiljnu vezu. Neka mlada si rekao sam, ima vremena sada se trebaš zabavljati. Iskreno ni meni ne bi pasala nekakva veza sada. Ubrzo smo morali da idemo jer je morala kući. Javi se da ovo ponovimo rekao sam. Ne znam rekla je. Možda. Dao sam joj posetnicu i rekao: javi se ako ćeš biti za.

Došao sam doma pomalo razočaran i legao da spavam. Sutradan je bila subota. Nisam ništa pametno radio sem ležao pred tv-om. Pao je mrak, nitko od društva nije hteo da izađemo van. Odlučio sam da ću da se okupam i da izađem sam ne pivo. Izašao sam mokar ispod tuša te sam se zagrnuo peškirom i seo na balkon da uživam dok još mokro telo ono malo vetra hladi. U taj tren netko je pozvonio na vrata. Ko je sad u pičku materinu. Samo da nisu oni jebeni svedoci. I tako sam otišao da otvorim vrata kad ono Jovana na vratima. Ostao sam zatečen. Da li sve goste ovako primaš rekla je. Ma jok nisam nikoga očekivao.

Slobodno uđi sedi na balkon. Hoćeš da popiješ šta? Može pivo rekla je. Eto me za minut. Doneso sam nam dva piva te smo seli da pričamo. Razmišljala sam o onom neki dan pa sam odlučila da ću da te posetim. I tako smo pričali o svemu i popili nekoliko piva. Otišla je do wc-a i zadržala se nekoliko minuta. Kada se vratila sela mi je u krilo i prebacila ruku oko mog vrata i njeno lice je bilo tik uz moje. Mali sam ti pijana rekla je i zatim me poljubila da sam video sve zvezde. Zastala je da vidi šta ću da uradi, a ja sam nakon trenutne zbunjenosti uzvratio poljubac. Ljubili smo se desetak minuta i ona je ustala sa mene pogledala me u oči i zatim je brzim pokretom, prije nego sam stigao da reagiram, skinula otvorila peškir kojim sam se zagrnuo. Moj kurac koji je već bio krut i spreman za akciju stajao je uspravno kao jarbol. Želim da me jebeš rekla je. Jesi li sigurna rekao sam i istovremeno se ugrizo za jezik što pitam glupa pitanja. Jesam, rekla je, od prvog dana kada sam te videla znala sam da ćeš da me izjebeš. Čim je izgovorila to kleknula je i krenula da mi puši kurac. Videlo se da nema iskustva ali mi je mnogo prijalo. Pušila mi je dosta dugo. Prekinuo sam je i rekao ajde sedi na njega. Ustala je i video sam na njoj neku nesigurnost. Šta je bilo pitao sam? Znaš rekla je, ove moje veze za koje sam ti pričala, nikad nisu dovele do seksa. Samo smo se navatavali. Ne brini polako ćemo. Dođi rekao sam. Zadigao sam haljinu i skinuo joj gaće. Bile su jako vlažne. Dođi sedi mi u krilo. I tako dok je sedela i lagano drhtala skinu sam haljinu sa nje do kraja. Ukazala se predamnom savršeno izbrijana pička te bujne sise. Pogrešio sam, nosila je nekakv premali brus koji je njene sise stiskao da su se činile puno manje nego što jesu. Poljubio sam je i počeo da se spuštam prema njenom vratu. Osetio sam da mi treperi pod prstima. Lagano sam je podignuo i namestio kurac na sam ulaz u pičku. Kreni polako da sedaš. Bez pogovra je krenula. Glaviće je ušao u nju. Bila je uska i osećaj je bio božanstven. Lagano je uzdahnula i krenula da seda dalje. Nakon par minuta bio sam celi u njoj. Lagano je krvarila.

Jesi uredu. Jesam rekla je i krenula da me lagano jaše. Jesi na piluli? Jesam rekla je i nastavila da me jebe. Nije joj trebalo dugo da uhvati ritam. Uživao sam kao nikad do sad. Ona se opustila. Otkopčao sam joj brus a sise su joj izletele napolje. Prizor je bio veličanstven. Bile su bliže šestici nego četvorki. Bradavice su joj bile ogromne. Zgrabio sam ih rukama i mesio ih i zabio glavu u njih te ih grickao i lizao. Počela je da uzdiše i sve brže da me jebe. Spustio sam ruke niže te ju uhvatio za mesnatu guzicu. Levom rukom sam je stiskao, a desnu sam približio njenom šupku. Šta radiš rekla je. Ne brini rekao sam i stao da se igram područjem između pičke i šupka i lagano da dražim prstom sam šupak. Uzdisala je i brzo se nabijala. Osećao sam da ću uskoro da svršim. Polako sam počeo da ulazim prstom u njen šupak. Nije se bunila i uzdisala je sve glasnije. Uskoro je ceo prst bio u njenom šupku a ja sam luđački svršio u njoj. Nikada još nisam tako eksplodirao. Izluđuješ me rekao sam. Ona nije ni primetila samo je nastavila da me jaše dok je nisam zaustavio. Stani bre, svršio sam pao je. Ali ja nisam rekla je. Ne brini daj mi koju minutu i sve ću da ti nadoknadim. Uzela ga je u ruku i počela da se igra s njim i ubrzo je opet bio krut kao motka. Uzeo sam je za ruku i odveo u sobu. Potrbuške sam je polegao na krevet i seo na njene butine. Protegnuo sam se na ormarić i uzeo lubrikant. Obilno sam ga stavio na ruku i počeo da obrađujem njen šupak. Nemoj rekla je. Opusti se. Uskoro su dva prsta bila u njoj a ona se lagano meškoljila. Nemoj neprijatno je. Strpi se malo. Legao sam na nju i polako je ljubio po vratu. Osetio sam da se opustila.

Ustao sam i namestio kruti kurac i lagano ušao u njen šupak. Išao sam polako i kada je ostala trećina kurca nabio sam ga do jaja u nju i krenu da je jebem. Zajecala je ali nije rekla da stanem. Kako sam ubrzavao i zavukao ruku do njenog klitorisa i stao ga obrađivati počela je glasno uzdisati. Znao sam da je blizu te sam nastavio da je jebem najbrže moguće dok nisam osetio da se počela grčiti i tresti. Izvadio sam kurac i nastavio da ga luđački drkam te sam je okrenuo i svršio po njenim sisama. Legao sam iscrpljen kraj nje i rekao nije loše za prvi put…

Nakon te večeri često smo se viđali i jebali kao zečevi. Potrajalo je nekoliko meseci ali se na kraju sve raspalo jer razlika u godinama i njena nezrelost su bile nepremostiva prepreka. Ipak i danas se toga rado setim.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija