Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ko mož rad gleda

Nenavadna zgodba, priznam, a danes tudi najbolj domiselne zgodbe zbledijo pred realnostjo. Bilo je pred nekaj meseci. Pomlad je že napredovala in temperature se bližajo poletju. Večerno življenje je bilo v polnem razmahu, kavarne so bile polne gostov, letni vrtovi so bili napolnjeni z glasbo in smehom.

Zvečer sem rada hodila ven, se udobno namestila in opazovala dekleta v poletnih oblekicah, minikrilih in oprijetih pajkicah, ki so risale obrise njihovih mamljivih zadnjic. Nekega večera sem užival v razgledu in srkal pijačo, ko je k moji mizi pristopil natakar in me vprašal, če bi kaj popil, želel je, da me pogosti par za sosednjo mizo.

Pogledala sem v smer, kamor je pokazal, in za sosednjo mizo zagledala par srednjih let. V ničemer niso odstopali od povprečja. Ženska je bila v svojih zgodnjih tridesetih, s črnimi skodranimi lasmi, zagorelo kožo, velikimi očmi na lepem obrazu. Moški je bil nekoliko starejši, zagorel, dobro grajen.

Naročil sem vino in ko ga je natakar prinesel, sem dvignil kozarec in jim nazdravil. Tudi oni so nazdravili in me z zamahom roke povabili k njihovi mizi. Bil sem radoveden, zato sem vstal in se usedel za njihovo mizo. Srečala sva se, se rokovala in začela sproščen pogovor o vremenu, lepi noči itd.

Po slabe pol ure sproščenega pogovora se je moški malo odkašljal in rekel, da ima zame poslovni predlog. Nasmejala sem se in rekla, da nič ne kupujem, da se ne pridružujem nobenim trgovskim verigam itd. Nasmehnil se je in rekel, da predlog ni takšen. Vprašal me je, ali bi rad spal z njegovo ženo, medtem ko je on gledal.

Pojasnil mi je, da rad gleda, kako nekdo tepe njegovo ženo in se le tako lahko vznemiri ter jo potem zjebe. Nekaj večerov so me opazovali tam v kavarni, videli so, da prihajam sam, in ker bi njegova žena želela, da jo ustrelim, so se odločili, da me snubijo. Malo bolj resno sem ju pogledal, ali je to šala, pričakoval, da bosta planila v smeh, a se to ni zgodilo.

Bili so resni in me z nasmehom gledali v pričakovanju odgovora. Nisem vedela, kaj naj odgovorim, zato sem oba samo nemo pogledala, na kar je moški rekel, da bosta to storitev seveda dobro plačala. Pogledal sem žensko, grizla si je spodnjo ustnico in čakala, kaj bom rekel.

Odkrito sem ju vprašal, ali je to šala z mano, na kar sta oba zmajala z glavo. Všeč mi je bila ideja, da posnamem tak komad in dobim za to plačilo, zato sem rekel ja, na kar so si oddahnili. Spili smo še vsak in se odpravili proti hotelu, kjer so bili nastanjeni.

Ko smo prišli v sobo, je ženska odšla v kopalnico, midva pa sva ostala v sobi. Povedal mi je, da ve, da je predlog nenavaden, a da je to edini način, da se vznemiri in uživa v seksu s svojo punco. Kmalu je ženska prišla iz kopalnice zavita v debelo brisačo in mi ponudila, da se tudi jaz stuširam.

Odšla sem v kopalnico in pustila oba v sobi. Hitro sem se razširil in si predstavljal, kako bo vse skupaj izgledalo. Že misel, da bi se jebal s tisto vročo črno deklico, mi že močno dela kurca. Iz kopalnice sem prišla popolnoma gola, z napol postavljenim tičem.

Žena je ležala popolnoma gola na postelji, mož pa je sedel v fotelju nasproti postelje. Povabila me je, naj se ji pridružim na veliki postelji. Ulegel sem se k njej, ona pa je z rokami začela raziskovati moje telo. Z roko je prijela mojega tiča in ga nežno potegnila.

Roko sem položil na njeno dojko in jo nežno stisnil, nakar je globoko zavzdihnila in usločila svoje telo proti meni. Bolj strastno sva se začela božati. Začel sem jo poljubljati, najprej nežno, nato pa bolj strastno. Moram priznati, da me je situacija pošteno razvnela, tako da je bil moj tič zelo trd in željan njene mokre pičke.

Počasi sem pozabila, da je še nekdo prisoten in se prepustila užitku. Rahlo sem grizljal kožo na njenem vratu, poljubljal njene bradavičke, z jezikom šel čez njen trebuh proti njeni urejeni pički. Ko sem se ga dotaknil z jezikom, je črnka globoko zavzdihnila in mi ga do konca odprla.

Obliznil sem njeno dišečo pico, z jezikom zdrsnil v njeno luknjico, kar je povzročilo tiho stokanje iz ženskih ust. Sesal sem njene slano-kisle sokove, s konico jezika božal njen nabrekli klitoris. Lizal sem njeno muco kot najljubši sadež. Ob njenem globljem dihanju in dvigovanju bokov proti mojemu obrazu sem začutil, da bo kmalu prišla, zato sem pospešil delo z jezikom in ga zdrsnil v njeno luknjo, nakar je začela glasno pristajati, mi kuštrati lase in suvati mojo glavo v njeno zdaj zelo mokro muco.

. Trdo je prišla, ječala od užitka. Ko je končala, me je potegnila nase. Dvignil sem se in zlezel med njene razkrečene noge ter legel na njeno čvrsto telo. Poljubljala sva se, ugriznila me je v spodnjo ustnico, mi mršila lase in zarila nohte v kožo na mojem hrbtu.

Bila je zelo navdušena in željna trdega tiča globoko v svoji muci. Z eno roko je našla mojega tiča in ga počasi pripeljala do vhoda v svojo luknjo. Počasi sem jo začel potiskati vanjo in jo gledal v oči. Šepetala je "daj mi ga po celem, on ga rine vame do jajc, hočem ga čutiti, jebi me močno".

Ni mi bilo treba dvakrat povedati. Celega tiča sem zabil vanjo. Bilo je vlažno, toplo, tesno. Začela sem se premikati naprej in nazaj, ga vlekla ven do glavice in ga potiskala nazaj vse do jajc. Premikala je z boki in si nastavljala pičko, da sem lahko prodrl vanjo čim globlje.

Prosila me je, da močno jebem, da ji raztrgam muco s svojim tičem. To sem naredil, jebal sem jo kot nor. Svojega tiča sem zabil vanjo in tolkel s svojimi jajci po njeni riti. V nekem trenutku sem pogledal proti fotelju nasproti naju in videl, da je njen mož vzel svoje orodje in drznil, opazujoč me, kako polnim njegovo ženo s svojim tičem.

To me je še bolj vznemirilo, zato sem njene noge dvignil na svoja ramena in jo začel divje nabijati, da je njen mož od blizu opazoval, kako moj trdi tič izginja v ženini pički. Močno je zacvilila, ko sem jo tako divje zabijal in me prosil, naj ne preneham, naj ji s svojim trdim tičem raztrgam muco, naj močneje udarim njena jajca po njeni zadnjici.

Večkrat je že spermila, a ji ni bilo dovolj, zahtevala je še, češ da ji je všeč moj tič, kako dobro jo napolni in kako želi, da je nikoli ne neham jebati. Čutil sem, da bo spet prišla, z vseh strani je stiskala mojega tiča s svojo pico, premikala boke in dvigovala zadnjico proti meni, da bi čim globlje prodrl vanjo.

Rekel sem, da bi tudi jaz spermil, na kar je zašepetala "napolni mi pičko s svojo spermo, hočem, da me dobro napolniš" Močno sem se zmečkal vanjo. Čutila je, kako moj tič trza globoko v njej, ko sem se izpraznil in njeno pizdo zalil z obilico izvire. Skupaj sva cukala, s pico je močno stisnila mojega tiča, krčeči se od orgazma, ki je še dodatno izpil zadnjo kapljo iz mojega tiča.

Globoko sva vdihnila, stopil sem iz nje, iz njene mučke pa je stekel curek sperme, ki sem jo brizgal vanjo in tekla proti njeni zadnjici. Pogledal sem njenega moža, ki je drkal svojega že pokončnega tiča in ga vprašal, ali bi rad še malo gledal ali jo bo zdajle pofukal.

Rekel je, da želi, da jo premaga in da sem ga lahko gledal, kako to počne. Vstal je in ga z orodjem v roki pripeljal do vhoda njene pice ter ga pognal noter. Ležal sem na postelji zraven njiju s še vedno dvignjenim tičem in ju gledal, kako se borita. Spremenili so pozo.

On se je ulegel, ona pa ga je jahala in se mu sunila na tiča, on pa ji je gnetel okroglo zadnjico. Hodil sem za njima in gledal kako je njena muca pogoltnila njegovega tiča po katerem so se stekali ostanki moje sperme. Gledanje njiju dveh me je še bolj vznemirilo, tako da sem začel drkati.

Ženska se je obrnila in videla, da je moje orodje še vedno zelo trdo, in z rokami je razširila svojo rit, razširila svojo rit in rekla: "Tudi jaz te hočem notri, jebi me v rit, hočem dva kurca v sebi, hočem, da uniči me s svojimi kurji, daj mi, mmmmm".

Pokleknil sem za njo in z roko prinesel konico svojega tiča v njeno rit, za trenutek sta obstala in čakala, da ji dam svojega tiča v rit. Počasi sem vstopil, ko je tiho zamrmrala. Začeli smo se premikati, loviti ritem. Oba sva jo zjebala hkrati, moram priznati, da je bilo zelo dobro.

Njena rit je bila napeta in močno je stisnila mojega tiča. Porinil sem ji ga do jajc, nekje spodaj v svoji pički pa sem začutil moževega tiča. Oba sva jo stiskala za zadnjico, jaz pa sem z eno roko prijel njeno joško in jo močno stisnil za trdo bradavico. Glasno je stokala in uživala v dveh koreninah v sebi.

Začutila sem, kako njegov tič drhti v njej in njeno muco preplavi z novo količino sperme, zato sem tudi jaz pospešila, jo zgrabila za lase, ji potegnila glavo nazaj in močno zabila svojega tiča v njeno zadnjico. Prišel sem globoko vase, nabit do jajc. Ko smo končali, smo se vsi trije razlegli po postelji in globoko dihali.

Ležala je med nami, samozadovoljevala najine zdaj mlahave tiče in govorila, da že dolgo ni bila tako dobro zjebana in kako čudovito je imeti dva tiča v sebi. Po kratkem počitku sem se stuširala in nato oblekla. Oba sta še vedno gola počivala na postelji. Rekel sem, da sem jih pozdravil in da grem zdaj na pot.

Vprašali so, koliko dolgujejo za moje storitve. Nasmejala sem se in rekla, da mi je bilo v veselje in da ni govora o plačilu, pustila sem svojo telefonsko številko, če se želijo še kdaj kaj podobnega, me lahko pokličejo. Ženska je vstala, se privila k meni in mi po dolgem poljubu zašepetala, da se je imela čudovito in da me bo zagotovo še poiskala.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija