Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Kod Doktorice

Moram svama podijeliti ovu priču i ako je meni nestvarna i neznam kako se to dogodilo,ali eto živa istina i još uvijek imam posebnu temu za drkati.

Naime u 1mjesecu imao sam problema sa mjehurom i bubrezima i moja doktorica me pošalje u bolnicu na ultrazvuk bubrega itd..dodjem kod urologa u naručeno vrijeme pokucam na vrata otvorim sjedi jedna žena onako 50godina.ali zgoćuhna na prvi pogled s velikim kestenjastim očima,a soba onako mračna ili polumračna vidim upaljen monitor
od ultra zvuka pored
krevet. Upita me me ona, što
trebate? Ja kažem naručen sam sad za ultrazvuk. Kaže ona meni na pravom sam mjestu, i da sačekam malo u hodniku.

Pošto nikad nisam bio na ultrazvuku nikakvom nisam
znao sto me čeka,ali kurac mi se
počeo dizati i samo mašta kao i
uvijek kad dodjem na neka mjesta
počnem se paliti. Sjedim ja 10
min.kurac stalno stoji već me
počela frka lovit reko sad će me
zovnuti unutra, a kurac stoji on
nema srama. Otvoriše se vrata ta
ista doktorica ili šta već i kaže
uđi mladiću. Ušao sam za njom skrivajući svoj nabrekli kurac.
Kaže mi otkopčaj hlaće nemoraš ih skidati,a gore skini majicu lezi na lijevu stranu na bok. Dok mi je ona to govorila sjedila je za kompom.
Mislim se u sebi super neće vidjeti moj kurac koji neprestano pulsira ko lud dok tako ležim.

Došla mi je
s leđa uzela ultra zvuk i počela
pregled i onda rukom povuće
ispod pupka taj stroj i zapne za
kurac ja mislim da nikad nije toliko
bio tvrd ,pa još jednom,pa još jednom zapne,mislim se ako još jednom dirne i noktom po mom kurcu svršit cu pa makar se bolnica srušila. Kad je završila kaže mi da se okrenem na ledja,ja mislim u tom trenutku da ću u zemlju propasti došlo mi da ustanem i da pobjegnem,ali i prolazi mi kroz glavu ma boli me briga što mi kurac se digo bit će šta bude,ali ipak mi nije bilo svjedno.

Okrenem se na leđa odmah ona pogleda u kurac i ništa opet ultra zvuk i gleda kad u trenutku kaže da malo još raskomotim hlaće i spustim ih,e reko sad nema više izlaza šta je tuje. Još ja imao bokserice one koje nestežu uz tjelo kad ja spusti hlaće a kurac u onim boksericama skoći tako da se to baš vidjelo da mi kurac stoji ko da se spremam na najveću jebačinu u svom životu hoće poderati gaće. Moram priznati ali baš bilo me sram i dalje ona gleda u monitor i baci oko kako vuće istrument po stomaku odjednom ostavi onaj istrument baci na mene papir da se obrišem od onog gela ,ja jos ležim ,pogleda me u oći i kaže nije ultra zvuk loš mala upala mokraćnih kanala, ali da ima neki još problem. Mislim se šta je sad u pm.da nije sad nešto najgore. Kad stavi svoju ruku na moj kurac,ja onako u šoku čekam koji je problem nemam pojma šta
se dešava.

Kad će ona, odkad si ušao ovdje i cijeli moj pregled kurac ti je stajao uspravno. Ja joj kažem oprostite neznam šta mi je bilo, kad ona poće trljati me po kurcu i kaže mi ,nikad ove riječi neću zaboravit ,sad će teta senka da ti riješi taj problem izvadi kurac iz gaća i nisam se ni snašao već ga je gutala i povremeno me pogleda u oći, i ko da govori ovo sam čekala. Tako je dobro pušila i gutala moj kurac htjela je i jaja da proguta koliko je bila željna kurca,u tom pokušaju par puta se zagrcnula. Ja sam joj stavio ruku na glavu i još jaće joj nabijao kurac usta,a drugom rukom sam joj tražio sisu,pomogla mi je da izvadim jednu sisu bradavica joj je bila čvrsta ko moj kurac. Kad sam osjetio da cu svršit digao sam joj glavu sa kurca kojeg je toliko željela,i krenuo ustajati s kreveta tako sam želio zabiti se u njenu picu ispod bjelog mantila imala je suknju nekakvu do koljena digao sam joj suknju. Imala je bjele pamučne gaćice,odmah sam krenuo prstima prema pici,gaćice su joj bile toliko mokre ko da se kupala u njima.

Odmah sam ih skinuo i krenuo mazit njezinu napaljenu pičkicu koja je bila obrijana do kraja odmah sam joj stavio dva prsta bila je tako vruća,a sokovi su se cjedili iz pičkice. Želio sam je naguziti okrenuo sam je na krevet i krenuo da joj nabijem još uvjek moj tvrdi kurac u njezinu vruću i napaljenu picu. Okrenula je glavu i rekla želim da me lizeš,odmah sam kleknuo i zabio jezik u njezinu vlažnu , mokru i obrijanu picu. Dok sam je lizao njezini sokovi sljevali su se na moj jezik,odjednom me je desnom rukom za kosu povukla prema guzi i ko da je rekla du me liži ,nisam se bunio obrađivao sam njezinu rupicu koja je bila lijepo otvorena gurao sam joj u guzu jezik,a u picu sam joj nabio tri prsta ,pa neizmjenično prst malo u guzu uživala je nabijajući se na moj jezik mislim da je tad i ludo svršavala. Rekla mi je tihim glasom sad mi ga jako nabij u guzu,stavio sam ga na guzu i u jednom potezu sam bio cjeli u njoj uživam karati u guzu i ona je uživala nisam dugo izdržao punio sam joj guzu spermom koja je bila obilata.

Nisam ga vadio već sam je nastavio nabijati na kurac ,pa sam joj onda nabio u picu tako je bila glatka i vruća ,pa sam se vraćao u guzu i tako stalno. Samo sam čuo tihe jecaje kako uživa ,a i ja sa njom zajedno. Kad sam bio pri kraju izvadio sam kurac znala je šta treba,odmah je kleknula i počela ga gutati jednako kao i na početku. Počeo sam svršavati nije ga vadila iz usta gutala je svu spermu. Znala je posao. Kad je bilo gotovo nije ništa govorila dala mi je opet onog papira da se obrišem. Kad sam se obukao ona nešto napisala na kompjuteru stavi u fascikl ustade poljubi me usta, i kaže mi. Bio si dobar,nosi ove nalaze svojoj doktorici. Krenula je prije mene da izlazi ja sam htio da uzmem broj ili nešto,ona kaže da kasni na pauzu. Tada sam je zadnji put vidio,i sad bi ja bi sad stalno na neke pretrage, ali mislim ovo se dešava jednom ili nijednom u životu....jedno prelijepo iskustvo.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija