Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

KOD GINEKOLOGA

Bok zovem se Tamara sada mi je 40 godina ovo što želim da podijelim sa vama desilo se prije nekih 15-ak godina. Inače u braku sam sad već 20 godina sa predivnim muškarcem kojeg volim više od života. U tih 20 godina samo sam ju jednom bila nevjerna, zbog tog čina i danas se osjećam pomalo krivom iako isto tako mogu kriviti i nekoliko činjenica koje su dovele do tog čina.

Jedna od činjenica bila je to što sam tada bila u 5mjesecu trudnoće, a tada su mi hormoni ludovali i bila sam često napaljena zbog njih. Druga činjenica bila je ta da od kada sam ostala u drugom stanju nisam osjetila kurac svoga muža, je zadovoljavao me je na druge načine, ali kurac nije htio da stavi.

Razlog je bio taj što nije želio povrijediti dijete ili mene na što sam mu ja govorila kako mu je to glupi razlog i kako ništa loše ne može da se desi, ali što je tu je morala sam biti zadovoljna oralnim sexom kojeg je on doista dobro radio. Toga dana imala sam pregled kod ginekologa kod kojeg idem redovito i koji je tada pratio moju trudnoću. Moj doktor kod kojeg sam dolazila bio je simpatičan, visok, crnokos, toplih crnih očiju i lijepo razvijen te jako privlačan. Kako je vrijeme prolazilo, a pravog sexa osim lizanja moga muža nisam imala te hormoni koji su divljali u meni počela sam nekako maštati o njemu i zbog čega mi pička počne vlažiti i pulsirati. Čim sam ušla u kliniku tijelom su me prošli trnci što zbog činjenice kako ću raširena ležati na stolu za pregled što zbog toga kako će njegove ruke i prsti dirati moju pičku već dugo željnu dobrog kurca i sexa. Ušla sam u ordinaciju gdje me je primila njegova medicinska sestra koja je bila moja vršnjakinja, a kako sam bila njegov pacijent nas dvije razvile smo i prijateljski odnos.

Od nje sam praktički saznala sve o njemu kako je dobar ljubavnik, kako ima lijep i velik kurac. Te njene priče o njemu kao i njene sexualne avanture sa njime samo su me još dodatno rajcale i napaljivale. Pomogla mi je da se skinem i smjestim na ginekološki stol te mi podigla noge namještajući ih na nosače u trenu mi se pička onako vlažna i napaljena rastvorila kao cvijet. Naravno to je primijetila i ona pa mi se približila i tiho mi rekla na uho;" Vidim da dugo nisi imala sex", nisam odgovorila sam joj, a i ti si dodatno kriva što me on toliko pali. Onda je ona lagano dotaknula moj klitoris koji je bio lagano natečen malo ga podraškala mmmmm kako mi je to godilo. Bila sam van sebe totalno napaljena i željna njegove kurčine. Ubrzo je ušao i on kada sam ga vidjela srce je počelo divljački da udara, a pička mi se počela sve više i više vlažiti. Počeo je da me ispituje kako sam, imam li kakvih problema dok je ultrazvukom prelazio preko moga trbuha, a ja sam samo odgovarala sa da i ne te sam samo željela da me počne dirati tamo dole. Sa djetetom je sve u redu živo je i zdravo rekao je pa me još jednom pitao imam li kakvih još problema. Htjela sam ga pa sam mu slagala kako osjećam dolje nekakvo peckanje, navukao je rukavice i sjeo na stolicu prilazeći mojoj pičkici koja je stajala širom otvorena pred njegovim očima. Osjetila sam kako prstima širi moje usmine i kako njima prelazi po njoj ja sam počela da se meškoljim i duboko uzdišem.

Sa vama je dolje sve u redu nema nikakvog crvenila ni upale sve je lijepo, zdravo i vlažno rekao je. A onda sam osjetila kako njegov prst klizi u moju uspaljenicu znala sam da to više nije pregled, a i on je znao kao iskusan liječnik što meni naočigled fali. Počeo je sve brže da gura i izvlači svoj prst, a ja sam počela da uzdišem i stenjem sve glasnije. Zatvorila sam oči i naprosto počela uživati, a zatim je iznenada stao izvlačeći svoj prst da bi spustio glavu na moju pičku koja je pulsirala i željno iščekivala njegov topao jezik. Krenuo je vješto da se igra mojim nabreklim klitorisom sisao ga je i lizao lagano, moj klitoris je postajao sve osjetljiviji na njegove dodire jezikom i usnama na što sam ja reagirala uzdasima i trzajima svoga tijela. Zatim je počeo da ulazi sve dublje u moju pičku jebući me njime dok je i dalje prstima trljao po mome klitorisu. Rukama sam počela da mijesim svoje sise i štipam bradavice sokovi iz pičke navirali su kao nabujala rijeka koji su se slijevali niz brazdu sve do moga čmara kojeg je doktor ubrzo počeo lizati svojim jezikom. Počela sam da se tresem i svršavam u neopisivom orgazmu do kojeg me je doveo. Kada sam se smirila pomogao mi je da siđem sa stola pa me zamolio da sjednem na stolicu na kojoj je on malo čas sjedio. Vidjela sam da smo ostali sami u ordinaciji stao je ispred mene, a ja sam počela da mu otkopčavam hlače koje su samo skliznule na pod. Iz bokserica sam izvukla njegov kurac koji je bio upravo onakav kakvog ga je sestra opisala. Lagano sam mu povukla kožicu dolazeći usnama do njegovog glavića kojeg sam najprije poljubila, pa ga liznula i onda počela da mu ga obrađujem jezikom i sisam svojim usnama.

Njegov kurac počeo je da raste počevši se sve više ukrućivati. Imao je zaista lijep, velik i mesnat kurac prošaran venama. Počela sam da mu ga drkam i uvlačim sve više u svoja usta drugom rukom lagano sam mu mijesila i stiskala njegova jaja. Pušila sam mu ga sa velikim užitkom kurac mu je bio sav balav od moje sline, izvukla sam ga iz svojih usta i jezikom mu ga počela oblizivati počevši od njegovih jaja pa sve od korijena te cijelom dužinom do samog vrha njegovog glavića. Kada sam stigla do vrha njegovog glavića ponovno sam ga strpala u usta i pušila mu ga nekoliko trenutaka. Rekao mi je da se naguzim hvatajući se za naslon stolice, dok sam se ja pripremala on je navlačio kondom na svoj kurac. Prišao mi je straga i počeo lagano da ulazi u mene, konačno osjetila sam kurac u sebi koji sam toliko željela. Počeo je lagano da me jebe, a u meni su se miješali razni osjećaji bijes, ljutnja, požuda, sreća. Osjećaji ljutnje i bijesa bili su zbog toga što sam dozvolila požudi u kojoj sam prevarila svoga muža kao i sreća koja se pojavljivala što ću konačno biti pojebana kako spada. Moj ginekolog počeo je da ubrzava i da me jebe sve žešće čvrsto me je držao za bokove puneći me svojim kurcem u brzom i neprekidnom ritmu. Nakon nekoliko minuta žestokog nabijanja počeo je lagano da usporava tempo da bi ga naposljetku izvukao nastavljajući me glavićem trljati po klitorisu i uspaljenoj pički. Nakon toga osjetila sam njegov glavić na ulazu moje guze, inače volim anal samo ga dugo nisam prakticirala jer se mome mužu to gadilo. Znala sam da će da me boli naručito zbog veličine njegove kurčine.

Počeo je postepeno da ulazi u moju guzu i kao što sam znala i pretpostavljala da će da boli te kako je prodirao sve dublje ušavši do samih jaja bol je polako prelazila u ugodu i zadovoljstvo. Počeo je da me jebe u guzu, stenjala sam i dahtala glasno govoreći mu kako mi je dobro i neka me jebe jače. Počeo je da me navlači na kurac dok je istovremeno gurao svoja dva prsta i njima me jebao u pičku. Nisam mogla više izdržati pa sam ponovno počela svršavati u transu.

Onda je on sjeo na stolicu ja sam ga prekoračila i pičkom se nabila na njegov kurac okrenuta njemu leđima. Miješala sam kukovima i lagano se podizala, njegove ruke bile su svuda po meni i mome tijelu kao i njegove usne koje su me ljubile po vratu i leđima. Nakon nekoliko minuta što sam ga jahala pičkom podigla sam se i sjela sa svojim čmarom na njegov kurac. Nakon toga doktor me poveo do kreveta na kojem smo se namjestili u bočni položaj. Podigao mi je nogu i ušao u moju pičku da bi ga nakon koje minute gurnuo i u guzu. Jebao me je sada u laganom ritmu malo u guzu malo u pičku, ljubili smo se, a on mi je lagano mijesio sise što je meni toliko prijalo. Poslije toga smo se našli u misionarskoj pozi, lagano je pomicao svojim kukovima dok je bio duboko u meni. Strasno smo se ljubili, jebi me jebi najjače što možeš rekla sam mu on me je poslušao i počeo da se zabija sve brže i jače. Uhvatila sam se rukom za pičku i grubo počela trljati klitoris, da da ahhh svršit ću govorila sam i ponovno brutalno svršila.

Doktor je usporio tempo nastavljajući u laganom ritmu da me jebe. Brzo sam i ja pri kraju rekao mi je pitajući me gdje volim da mi se svrši. Voljela sam osjetiti toplu spermu u svojim ustima pa mu tako i rekla. Sišao je sa stola skinuo kondom i prišao prema mojoj glavi i licu ja sam se namjestila bočno kako bi ga mogla lakše primiti, a njegov kurac bio je za tren u mojim ustima. Pušila sam mu ga i drkala ga luđački on je počeo sve jače da stenje, zatim se propeo na prste i počeo da šprica spermu u moje grlo. Svršavao je dugo i obilato uspjela sam da progutam većinu njegove sperme dok se postupno smirivao. Obukli smo se i spremili u ordinaciju je ušla i sestra naši pogledi su se sreli te mi se ona samo nasmiješila i namignula. Doktor je napisao nalaze rekavši mi kako imam kontrolu za mjesec dana. Izlazeći iz ordinacije obuzeo me osjećaj krivice zbog kojeg sam promijenila doktora, a istovremeno sam bila i tužna što više neću primiti tako dobar kurac.

Ocjena priče

N/A
Broj čitanja: 9611

Autor priče

PRIČE NAPALJENOG UMA
PRIČE NAPALJENOG UMA
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu, Par
Visina: 178 cm
Težina: 90 kg
Izgled: Par kilograma viška
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Crna
Horoskop: Vodenjak
Ljubavni status: U otvorenoj vezi

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija