Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Kod susjede

Živio sam u malom gradu gdje su, kao što se kaže, svi sve znali. Doduše, ne baš sve, ali dovoljno da krenu priče. Imao sam jednu susjedu koja je prešla 50 godina, a mislim da je bila blizu 60. Kasnije sam saznao točne godine. Muž joj je stradao prije tri godine na nekom brodu kao pomorac, pa je od bijele udovice postala stvarna udovica.

Bila je starija od mene nekih 8 godina, a ja sam bio u braku dobrih dvadeset godina. Imali smo sina na prvoj godini fakulteta i kćer koja je bila u drugom srednje. Naoko idiličan brak, ali sa svojim usponima i padovima. Moja žena je bila dobra sa susjedom Brankom, kako se dotična gospođa zvala, pa sam ja koji put znao uskočiti kao kućni majstor, pošto bi me žena uputila kod nje. Inače Branka je bila solidna ženska, koja je držala do sebe i nikad joj nitko ne bi dao te godine, jer je bila zategnuta kao da ima petnaest manje. Sve susjede su mislile da ide na plastične operacije ili nešto slićno, ali ona to nije koristila. Uvijek je hvalila svoju genetiku, a kad sam joj na sprovodu vidio mamu znao sam i zašto. Gospođa od 80 godina izgleda kao da ima 60, pa smo joj od tada vjerovali na riječ. Imala je solidnu peticu u grudnjaku, vitko tijelo i divne noge. Nosila je kratku smeđu kosu koja je siticala njene plave oči. Savršen osmijeh je odavao da vodi računa o sebi. Par puta sam ju vidio u kupaćem kostimu u dvorištu, te sam osjetio žmarce u gaćama, pa bi poslije dobro izjebao svoju ženu, a ona je bila oduševljena time. Jedino joj nikad nisam rekao na koga mi se diže.

Jedan dan mi tako dođe žena, spremala se na posao, a ja sam bio još taj tjedan na godišnjem. U subotu smo se vratili sa mora, pa je supruga bila sva preplanula i jako jebozovna, tako da smo sinoć kasno zaspali. Kaže ona meni:

- Joj, zaboravila sam ti reči.. -gledao sam u nju dok si je ona popravljala kosu, a u zubima imala traku kojom ju veže, pa sam čekao da nastavi- .. zamolila me jučer Branka da joj pogledaš nešto sa vodom u kupaonici. Misli da joj curi negdje.
- U redu, pogledat ću kasnije -a u sebi sam mislio da joj je pica procurila od nejebice, mada bi onda trebala biti suha, a ne mokra, pa sam se namješio na te primisli- .. moram još do škole skoknuti da vidim sa direktorom o farbanju škole za sljedeći tjedan.
- Dobro, ja idem -prišla mi je i poljubila me, te mi stisnula guzu, namignula i otišla.

Ja sam inače radio kao domar u srednjoj školi, pa smo trebali u naredna tri tjedna prije početka škole ofarbati školu i još neke stvari riješiti, ali sam mislio da škola može sačekati, pa sam uzeo alat i otišao do Branke. Imali smo vrata između naših dvorišta, pa me nitko nije mogao vidjeti kad sam prošao do nje kroz naš i njen vrt koliko je bio obrastao. Čak sam razmišljao da bi ruže mogao malo potkresat. Došao sam na Brankina vrata, te pokuca, a ona je brzo otvorila i nasmješila se:

- Vidjela sam te sa prozora da dolaziš, ali si bio brži od mene i došao na vrata prije mene -rekla je i vidio sam da je u jednodijelnom badiću i omotana nekim providnim pareom- Hajde, ulazi.

Ušao sam kraj nje i očešao rukom njene velike sise, a ona se nije odmakla, već je samo pitala:

- Žarko, jesi li za kavu ili nešto žestoko? -miris njenog parfema je bio ubojit, pa sam tren ili dva pokušavao shvatiti šta me je pitala, a onda sam rekao:
- Može kavica.
- Super, evo me odmah -okrenula se na peti, a ja sam gledao za njenim dugim nogama i zamamnom stražnjicom, pa sam osjetio kako mi se macan u gaćama budi iako sam ga dobro sinoć ispraznio u Dijaninu picu i usta, jer mi ga je obožavala pušiti i lizati.

Inače, kurac mi je bio povećih dimenzija, pa sam smatrao i to jednim od razloga zbog kojeg se Dijana udala za mene, običnog šljakera. Sa takvim mislima i već napetim kurcem sam otišao u kupaonicu na katu, te sam ubrzo tražio gdje voda curi. Nisam ništa vidio, a uto je stigla i Branka sa mirisnom kavom. Ja sam uočio olabavljeni sifon ispod umivaonika i trenutno sam ga zatezao, pa sam rekao Branki da pusti vodu. Ona me opkoračila i onako raširenih nogu stajala iznad mene i pustila vodu. Pogledao sam gore i vidio kako joj se pica ocrtava preko kupaćeg, a moj kurac je već nadigao sportski šorc koji sam nosio. Kad sam pogledao malo bolje vidio sam da joj je badić mokar na samoj pici, ali nisam ništa komentirao, već sam mirno rekao:

- Čuj Branka, na tušu i kadi ništa ne curi, jedino je ovaj sifon malo curio, tako da bi sad trebalo biti sve u redu.
- O curi, curi.. -rekla je sa širokim osmjehom na licu, pa nastavila- .. ali ne tu gdje se vidi..
- A da? A gdje to curi? -upitao sam sa smješkom sjedeći na podu dok mi je njena pica bila skoro u visini očiju.
- Pa tu.. -rekla je i zadigla pareo, pa se sad lijepo vidjelo kako joj je badić mokar- Curi već dosta dugo.. -ovo zadnje je rekla dosta tiho i prišla mi tako da je sad njena pica bila uz moje lice i mogao sam osjetiti njen miris.

Podigao sam ruku između njenih nogu, a ona ih je odmah raširila, pa sam došao uz njene utine do pice i lagano ju pomazio, pa odmaknuo badić u stranu, te prstom ušao između natopljenih usmina direktno u rupicu. Branka je uzdahnula i tiho nešto promrmljala, a ja sam gurnuo još jedan prst unutra i počeo ju jebati prstima, a ona je tiho stenjala. Nakon nekog vremena sam rekao:

- Mislim da imam nešto da začepimo da ne curi..

Ustao sam i skinuo šorc sa gaćama i moj macan je ispao u punoj dužini i širini, a Branka je samo oduševljeno uzviknula:

- Ohhh.. pa još je veći izbliza -a onda je na moj upitni pogled sao nastavila- Znaš, vidim sa prozora kad se ti i Dijana jebete, pa sam imala priliku vidjeti koliki ti je, a i znam da me voliš promatrati. -nisam ništa govorio, jer nisam ni trebao, a Branka je klekla i moj kurac je uskoro završio u njenim ustima, a ona ga je gutala i gutala. Osim Dijane mi ga niti jedna nije mogla cijelog staviti u usta. Ubrzo mi je kurac bio bolno tvrd, pa sam ju podigao i nagnuo ju na veš mašinu, odmaknuo badić u stranu i gurnuo joj kurac u mokru picu. Zastenjala je glasno kad joj je ušao do kraja, a onda sam malo zastao i počeo ju polako jebati. Nisam žurio jer nije bilo potrebe, barem za Branku i mene. Jebao sam ju izvlačeći kurac skroz tako danje skoro ispadao iz njene pice, pa bi ga vračao do jaja. Trajalo je to tako par minuta, a onda je Branka rekla:

- Jebi me jako i napuni mi ju..

Primio sam ju za bokove i počeo joj ga zabijati do kraja svom snagom. Ona je stenjala dok se držala očajnički za veš mašinu, a ja joj ga zabijao odostraga. Nažalost nije dugo potrajalo i ubrzo sam osjetio da mi dolazi, pa sam ju jače primio i nabio joj ga do kraja u picu, te ju počeo puniti sprermom. Stenjala je i tresla se u vlastitom orgazmu, a sokovi su se cijedili niz njene noge. Izvukao sam kirac iz njene pice, te je moja sperma krenula van sa njenim sokovima. Tijekom jebanja ispale su joj sise iz badića, pa kad se okrenula vidio sam velike aureole sa tvrdim bradavicama, pa sam pomislio da bi bilo dobro svršiti među njima. Te moje misli je prekinula zvonjava mobitela, a kad sam se javio shvatio sam da sam zaboravio na sastanak sa direktorom škole, pa sam obećao da dolazim za davdeset minuta.

Obukao sam se i poljubio Branku, te obje njene sise i rekao joj:

- Jel možemo sutra nastaviti ovo?
- Naravno, jedva čekam -rekla je sa širokim osmjehom, te nastavila- Veš mašina je neudobna, ima kod mene i udobnijih mjesta, pa da ih isprobamo.

Ja sam se samo nasmijao i poljubio ju ponovo pa otišao jedva čekajući sutrašnji dan.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija