Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Kolegica

Posao kao posao dosadan u danima kad posla nema. Kancelarija je prostor od 4 zida i zna biti kao zatvor a u zatvoru znamo šta najviše nedostaje.
U dosadnim danima bez posla internet je spas, odmor i razonoda.
Pročitaš sve online novine pa facebook pa chat i na kraju malo pornografije toliko o tome. Kolegica s kojim djelim kancelariju je Ivana.

Pravo završila prije par godina i moram je pohvaliti koliko se trudi da napravi karijeru ali je tako jednostavna, vesela, pozitivna.
Smeđe kosa i uvijek moderna, luda frizura, oko 175 cm, oko 60 kg, lijepo građena i uvijek uredna.
Guza savšena , grudi čvrste uvijek dobro upakovane.
Od tog jutra znao sam da ćemo ostati cjeli dan na poslu i pokušati završiti posao da ne dolazimo vikendom raditi.
Razgovaram sa kolegicom i ona mi kaže da je bolje da ostanemo do kasno i da radimo a vikend da ostavimo za odmor i uživanje.
Dok smo radili ona se nekoliko puta rastezala i govorila da bi tako voljela masažu cjelog tijela kurac mi se nadignuo.

Mozak mi je sve manje radio na poslu a sve vise na maštanju o sexu s njom.
Ustala se i počela se istezati zatim je prišla meni sa smješkom na licu rekavši da i meni treba odmora i počela me masirati naslonio sam se i uživao.
Nakon par minuta rekla je eto gotovo je a sada se moramo vratit poslu iako ja nisam dobila masažu.
Ustao sam se i rekao da ja obožavam masirati i prišao joj i počeo je masirati, masirao sam je preko ramena i nježno preko ramena zatvorila je oči i uživala u masaži.
Nakon nekoga vremena uzdahnula je baš onako kao u seksu.
No tada sam razmišljao da li da pokušam odlučio sam se na sve ili ništa.
Spuštao sam ruke polagano sve niže i niže prema grudima nije se uopče ljutila uživala je osjetim da joj srce lupa kao i meni.

Glavu sam pribio uz njezin vrat i počeo je lagano ljubiti po vratu rukama me je počela maziti po licu lagano a ja sam joj mazio grudi i nastavio ljubiti po vratu.
Spuštam ruku na njezin čvrsti stomak a zatim između noga osjetim da gori uvlačim ruke ispod njene majice i otkopčavam brus ona me je uhvatila za glavu i vuče prema svojim usnama , poljupci su bili tako strastveni.
Izvadila mi je kurac brzinski i počela ga drkati pogledavajuči me u oči, uzima ga i stavi na svoje vrele usne da bi ga onda počela lagano pušiti .
Počela je dublje i brže bio sam tako napaljen uhvatio sam je za glavu i nabijao na kurac.

Bio je red na mene sjela je na stol i raširila noge a ja je polako skidam bila je ženstveno mišičava te noge to tijelo a pica preslatka i obrijana taj miris ludio sam .
Kleknuo sam ispred nje raširio joj noge i počeo da ližem usne od pice osjetio sam miris od slatki od pice uvlačim jezik u rupicu koliko sam mogao i gutam njene sokove sva je drhatala.
Završavam sa lizanjem i počela me ljubiti i uvaljivati jezik usta moja usne su bile natopljne od njenih sokova.
Naguzila se i a ja sam naciljao rupu i stvio svoj nabrekli kurac u njenu vrelu guzu počela se nabijati na kurac a ja sam dok sam je guzio mazio po sisama.
Raširila je noge i dalje je bila u toj pozi a ja sam ga samo naglo izvadio i stavio u drugu rupu u picu .

Dok sam je jebao iz pice su sokovi cjedili snažno sam je jebao i divio se njenom mišičavom tjelu.
Osjetio sam da ću svršit ona je svršila nekoliko puta na podu je bila lokva od nje osjetila je da ču svršiti govorila da ne svršim u nju zatim je brzinski kleknula otvorila usta a ja sam svršavao njoj usta .
Progutala je i pokazala meni da se uvjerim nekoliki kapi sperme su joj bile poviše usana jezikom je oblizala.
Nakon toga je rekla da me želi svaki dan u sebi obukli smo se a zatim ona keže kologa ipak moramo doči vikendom završiti posao .

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija