Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Kolegica

Ocjena: Nije ocjenjeno

Upoznao sam svoju novu radnu kolegicu , bila je vedra i uvijek nasmješena i uvijek spremna na šalu.
Kako smo radili svaki dan skupa u istoj smjeni sve više i više smo bili bliski a i napaljeni na nju, mada je nisam ispočetka tako gledao.

Čekao sam taj dan da je pitam da odemo na piće poslije radnog vremena ili kada ona može , skupio sam hrabrosti i upitao je , a njezin odgovor je bio DA sa oduševljenjem .
Opis:172 plavuša , s punijm usnama i plavim očima, sa sisama četvorkom , s guzom u obliku jabuke u onim helankama što reći izgledala je poput neke pornoglumice .
Otišli smo u jedan pub malo smo popili , razmjenili poljupce i krenuli doma .
Išli smo istim putem prema kući i odjedanput je izinstirala do odemo kod nje , odgovorio sam možda neki drugi put kada budeš sama u polušali .
Odgovorila je , neboj se ja nisam zločasta cura a i nema nikog unutra tako da možemo svašta nešto , namigujući mi.

Kada sam ušao , sjeo sam na kauč , otišla je do kuhinje donijela sok i stavila na stol.
Počela se presvlačiti ispred mene, ostao sam u šoku , upitala me je da li je sve uredu?
Da Da promrmljao sam , a ona će na to ne brini samnom možeš otvoreno razgovarati o čemu god hoćeš.
Ona: Danas je bio tako naporan dan i htjela bi tako nešto , govoreći to u tome trenutku počela me je maziti po nozi, i još je puno toga govorila dok me je mazila po nozi ali ja sam zanjemio bio u totalnom šoku.
Kurac mi se počeo dizati , odjedanput samo čujem nju upss imamo nešto što se nadiglo ovdje i počne maziti preko hlača , a onda samo naglo skine gaće i kurac stoji uspravno i tvrd poput kamena.
Opusti se i uživaj! Zaslužio si nakon ovog naponog dana .

Pušila ga je i gutala do korjena i baš se vidi da je uživala u njemu , bila je sva balava oko usta od njezine pljuvačke , stisnula bi dobro kurac ustima kada bi ga gutala a ja sam uživo i stavi ruke iza glave.
Ustala se i skinula gaćice , maca joj je bila malo dlakavija , nabila je mi pičku na usta i trljala guzovima gore dole lijevo densno.

Osjećao sam mokru pičku na ustima i njezine dlakice sve dok nije svršila uz jake krikove.
Naguzila se i rekla hoću da me jebeš kao drolju sad, brzo sam ga stavio u pičku i počeo je jebati žestoko kao drolju kao što mi je rekla, pogledavao sam sebe na ogledalu koje se nalazilo s moje desne strane i to me je još više napaljivalo , guzicom se više i više nabijala na moja jaja , osjećao sam da ću svršit a onda vadim ga iz pičke i špricam po njezim guzovima. razmazao sam spermu po njezinim guzovima .

Izvalio sam se na krevet ona se okrenula i počela mi lizati jaja ah kako dobro opuštajuće odgovorio sam , tako mi to paše , malo je kurac navlačila i lickala sve dok nije opet narastao i bio sperman za ponovno jebanje.
Raširio sam joj noge i počeo lizati sve dok nije svršila a svršila je jako brzo jer sam jezikom brzo to odradio a onda sam je uhvatio za noge primakao sebi i stavio ga u toplu dlakavu pičku , jebao sam je punom brzinom koliko sam mogao, mazeći njeni klitić rukom jednom a drugom rukom držao njezinu nogu.
Dok sam je jebao palilo me njezin dlakavi pičić a i njezini stenjanje i vrištane , oči su joj suzile ali govorila je jebi jebi me tako , molim te nemoj prestati .

Osjetio sam ponovno da ću svršiti ovaj put sam odlučio na njezin slatki dlakavi pičić svršio sam joj po dlakama.

Na dlaka njezinim sperma se sljepila , a ja sam se samo bacio na krevet , prišla je meni i počeli smo se ljubakati , meni je odmah ruka otišla prema pici pa sam je prstačio dok opet nije svršila uz jake krikove.
Gledali smo tv , zaspao kod nje a već ujutro smo trebali obadvoje na posao
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina