Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Kolegica

Upoznao sam svoju novu radnu kolegicu , bila je vedra i uvijek nasmješena i uvijek spremna na šalu.
Kako smo radili svaki dan skupa u istoj smjeni sve više i više smo bili bliski a i napaljeni na nju, mada je nisam ispočetka tako gledao.

Čekao sam taj dan da je pitam da odemo na piće poslije radnog vremena ili kada ona može , skupio sam hrabrosti i upitao je , a njezin odgovor je bio DA sa oduševljenjem .
Opis:172 plavuša , s punijm usnama i plavim očima, sa sisama četvorkom , s guzom u obliku jabuke u onim helankama što reći izgledala je poput neke pornoglumice .
Otišli smo u jedan pub malo smo popili , razmjenili poljupce i krenuli doma .
Išli smo istim putem prema kući i odjedanput je izinstirala do odemo kod nje , odgovorio sam možda neki drugi put kada budeš sama u polušali .
Odgovorila je , neboj se ja nisam zločasta cura a i nema nikog unutra tako da možemo svašta nešto , namigujući mi.

Kada sam ušao , sjeo sam na kauč , otišla je do kuhinje donijela sok i stavila na stol.
Počela se presvlačiti ispred mene, ostao sam u šoku , upitala me je da li je sve uredu?
Da Da promrmljao sam , a ona će na to ne brini samnom možeš otvoreno razgovarati o čemu god hoćeš.
Ona: Danas je bio tako naporan dan i htjela bi tako nešto , govoreći to u tome trenutku počela me je maziti po nozi, i još je puno toga govorila dok me je mazila po nozi ali ja sam zanjemio bio u totalnom šoku.
Kurac mi se počeo dizati , odjedanput samo čujem nju upss imamo nešto što se nadiglo ovdje i počne maziti preko hlača , a onda samo naglo skine gaće i kurac stoji uspravno i tvrd poput kamena.
Opusti se i uživaj! Zaslužio si nakon ovog naponog dana .

Pušila ga je i gutala do korjena i baš se vidi da je uživala u njemu , bila je sva balava oko usta od njezine pljuvačke , stisnula bi dobro kurac ustima kada bi ga gutala a ja sam uživo i stavi ruke iza glave.
Ustala se i skinula gaćice , maca joj je bila malo dlakavija , nabila je mi pičku na usta i trljala guzovima gore dole lijevo densno.

Osjećao sam mokru pičku na ustima i njezine dlakice sve dok nije svršila uz jake krikove.
Naguzila se i rekla hoću da me jebeš kao drolju sad, brzo sam ga stavio u pičku i počeo je jebati žestoko kao drolju kao što mi je rekla, pogledavao sam sebe na ogledalu koje se nalazilo s moje desne strane i to me je još više napaljivalo , guzicom se više i više nabijala na moja jaja , osjećao sam da ću svršit a onda vadim ga iz pičke i špricam po njezim guzovima. razmazao sam spermu po njezinim guzovima .

Izvalio sam se na krevet ona se okrenula i počela mi lizati jaja ah kako dobro opuštajuće odgovorio sam , tako mi to paše , malo je kurac navlačila i lickala sve dok nije opet narastao i bio sperman za ponovno jebanje.
Raširio sam joj noge i počeo lizati sve dok nije svršila a svršila je jako brzo jer sam jezikom brzo to odradio a onda sam je uhvatio za noge primakao sebi i stavio ga u toplu dlakavu pičku , jebao sam je punom brzinom koliko sam mogao, mazeći njeni klitić rukom jednom a drugom rukom držao njezinu nogu.
Dok sam je jebao palilo me njezin dlakavi pičić a i njezini stenjanje i vrištane , oči su joj suzile ali govorila je jebi jebi me tako , molim te nemoj prestati .

Osjetio sam ponovno da ću svršiti ovaj put sam odlučio na njezin slatki dlakavi pičić svršio sam joj po dlakama.

Na dlaka njezinim sperma se sljepila , a ja sam se samo bacio na krevet , prišla je meni i počeli smo se ljubakati , meni je odmah ruka otišla prema pici pa sam je prstačio dok opet nije svršila uz jake krikove.
Gledali smo tv , zaspao kod nje a već ujutro smo trebali obadvoje na posao
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija