Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Kolegica Ankica

Kod mene u firmi je uvijek bilo zanimljivo. Bile su sve same žene oko mene, a ja blaženi među njima. Bio sam informatičar koji je uz posao sa informatikom završio i tri tečaja računovodstva od osnovnog do najnaprednijeg. Tako sam sad bio katica za sve u firmi, pa sam znao ostajat i malo duže od uobičajenog.

Što se tiče žena u firmi, sve su bile udate, ali je u nekim razgovorima uvijek bilo one seksualne note, kroz podjebavanje i insuinaciju do dvosmislenih odgovora. Uglavnom su se one sprdale na moj račun, te kad se mislim više oženiti, već sam došao u 33, a one su već imale po dvoje djece u tim godinama. Ne moram ni govoriti da su sve bile starije od mene, osim Ankice. Visoke crnke, malo niže od mene i godinu dana mlađe od mene, ali sa lijepim tijelom i dobrim sisama, te manjom okruglom guzom.

Kako to obično bude, zadnji sam saznao da se rastaje, tj da ju muž vara sve u šesnaest sa par godina mlađom, a još gore je bilo to da je toj mlađoj već napravio dijete. Sad sam slušao one priče o muškim svinjama i sl. , ali se nisam želio uključivati u raspravu. Uglavnom, to bi prošlo neopaženo kraj mene, da mi jedan dan Goga, kolegica, nije natuknula pod pauzom:

- Jebo te Gorane, jesi ti gej ili šta? ! ? -izraz lica je govorio da pazim šta ću odgovoriti.
- Nisam gej.. -samo sam tiho rekao zvjerajući okolo da vidim jel još netko čuo razgovor.
- Pa kog kurca onda čekaš? -već sam napomenuo da ženske nisu imale dlake na jeziku- Pa Ankica ti je sad slobodna, a vas dvoje ste stvoreni jedno za drugo! !

Pogledao sam ju, a izraz na njenom licu je tvrdio da je to opće poznata stvar, pa sam samo slegnuo ramenima i potvrdno kimnuo glavom. Tada me je malo pustila na miru. Ja priznajem da sam potajice škicao Ankicu, ali to je bilo to, a priznajem i da sam doma kad bi gledao neki pornić znao tražiti žensku koja izgleda kao ona, ali nikad nisam ništa pokušao.
Od tog razgovora je prošlo nekih tjedan dana i ja sam kao i obično radio na nekom programu za financije, za šeficu, te sam mislio da nikog nema. Bio sam zavaljen iza svog radnog stola u kutu ureda, iza ogromnog filodendrona, kad su se odjednom otvorila vrata. Pogledao sam između listova i vidio Ankicu sa hrpom nekih papira i registratora. Bilo mi je čudno da je tu, jer sam bio uvjeren da su svi otišli. Uto sam čuo šefičin auto kako odlazi sa parkinga, pa sam shvatio da je bila kod nje cijelo vrijeme. Nisam ništa rekao već sam ustao i krenuo ka njoj. Ona se trgnula na zvuk pomicanja stolice u kutu ureda, pa je sa olakšanjem uzdahnula kad me je prepoznala iza onog grma:

- Isuse, Gorane, prepao si me! ! -držala je ruku na svojim sisama i vidjelo se da je uistinu iznenađena što me vidi- Što ti radiš tu?
- Radim na nekom programu, a ti? -upitao sam ju naslanjajući se na njen stol dok je ona odlagala onu hrpu papira.
- Ma uvalila mi je neke zaostatke od nekog našeg klijenta, jer im dolazi revizija, pa da se usklade s nama -rekla je i pokazala na 4 krcata registratora, te hrpu papira kraj njih- Ostat ću svaki dan prekovremeno narednih tjedan dana..
- Mogu ti pomoći? -tiho sam predložio gledajući u njene tamne oči.
- Zbilja? Šta nemaš dosta posla i ovako?
- Ništa što ne može pričekati -rekao sam gledajući prema svom stolu.

Tako smo se smjestili za njen stol i počeli pregledavati račune, bilance i stanja, te konta. Njena blizina je bila opijajuća, a miris njenog parfema sa natruhama znoja je bio omamljujuć. Malo sam ju pogledao sa strane. Duga crna kosa vezana u rep, žuta majica kratkih rukava ispod koje se vidio crni prsluk koji je pridržavao njene poveće sise, te vitke noge u tajicama iste boje ispod kojih su bile žute platnene tenisice. Osjećao sam kako mi se kurac polako budi u gaćama, pa sam odlučio napraviti prvi korak.
Pošto je njena noga dodirivala moju spustio sam ruku na nju. Malo se trgla, ali ništa nije rekla, već je vratila nogu uz moju. Lagano sam krenuo prstima od koljena do butina i natrag, a ona nije reagirala. Sad sam se ohrabrio i spustio ruku između njenih nogu, te došao do međunožja. Stisla je noge i zarobila mi ruku, a onda me pogledala:

- Zbilja želiš to? -tiho je upitala.
- Da.. -rekao sam promuklo, a ona se na moje iznenađenje okrenula prema meni i primila me za lice, te mi uvalila jezik u usta, pa smo se uskoro žvalili kao napaljeni školarci.

Konačno mi je pustila ruku, pa sam joj sad trljao po pici preko tajica i gaćica, a ona je još raširila noge i jednu ruku spustila na moj napeti kurac, te ga stiskala njom. Podigao sam ju sa stolice i povukao joj tajice niz noge zajedno sa tangicama koje je nosila. Zapahnuo me miris mokre i spremne pičke, pa sam ju posjeo na stol odmaknuvši malo one papire i odmah joj raširio noge. Zavalila se i prebacila noge na moja leđa dok su joj tajice i gaćice bile oko zglobova. Ja sam zaronio u njenu pičku i počeo ju lizati, te uguravati prste u nju. Stenjala je i uzdisala, a ja nisam posustajao sve dok nije rekla:

- Daj.. jebi me..

Ustao sam i skinuo hlače i gaće, te je izletio moj napeti kurac sa svih svojih dvadeset centimetara dužine, pa sam ga primio i odmah joj ga sjurio do kraja u pičku. Zastenjala je dok sam joj držao noge u zraku i jebao ju žestoko. Moja jaja su lupkala po njenoj guzi dok joj je ulazio do kraja, a iz njene pičke su išli sokovi kao ludi. Izgleda da se ni ona ni ja nismo dugo poseksali, jer sam ubrzo osjetio da ona svršava, a i njen vrisak je to potvrdio. To me trgnulo da ga na vrijeme izvadim i svršim joj po guzi i nogama, a malo i po pički. Stavio sam kurac natrag između njenih nogu, te ga malo trljao po tamnim dlačicama njene pičke i razmazivao ostatke sperme po njoj.
Pogledala me je i tiho rekla:

- Nadam se da to nije sve? ! ?
- A neee.. -brzo sam rekao- Ovo je bio samo nedostatak seksa, pa sam brzo svršio, ali ima toga još u mojim jajima
- Super, ali pusti to za malo kasnije. Idemo sad završiti ovo.. -rekla je i ustala, pa si papirnatim ručnikom obrisala noge i guzu, a onda i dlačice na pički, te samu pičku.

Zatim je skinula tajice i tangice skroz, a sa njima i majicu, te grudnjak, pa je ostala samo u tenisicama, a tako sam napravio i ja, pa smo sada sjedili goli jedno do drugoga i radili papirologiju. Nije dugo trebalo i osjetio sam njene prste na svom kurcu, a početno diranje je prešlo u brzo drkanje, pa mi je uskoro ponovo čvrsto stajao spreman za novu rundu. Pogledala me i nasmješila se:

- Jebeš posao, meni treba tvoj kurac.. -zatim se sagnula i počela mi ga svojski pušiti.

Pogladio sam ju po glavi i malo se odmaknuo od stola da joj dam prostora. Nabijala se ustima na njega, a onda ga izvadila iz usta, pa me pogledala:

- Kad svršavaš ne vadi ga van.. -malo me iznenadila time.

Zatim se naslonila na stol rukama, pa sam stao iza nje i uživao u pogledu na njenu guzu. Pogladio sam ju, a ona je veselo promrdala njom, pa sam prošao prstom od pičke do šupčića i malo razmazao njene sokove, a onda namjestio kurac na ulaz u njenu pičku i lagano ga gurnuo do kraja u nju. Uzdahnula je duboko, a ja sam ju primio za bokove i počeo ju jebati. Ispočetka polako, da bi postepeno ubrzavao i pojačavao ubode u njenu pičku. Stenjala je i jaukala pod mojim ubodima, a meni nije smetala njena glasnoća, dapače, uživao sam u tome. Držala se za rub stola dok je glasno svršavala, a niz noge joj curili sokovi iz potopljene pičke. Nakon petnaestak minuta žestokog sexa osjetio sam dolazak drugog vala sperme iz mojih jaja. Nabio sam joj ga još dva tri puta, pa joj ga gurnuo do kraja i počeo joj zalijevati unutrašnjost vrelom spermom.
Zajecala je osjetivši spermu u sebi, a ja sam joj ga još par puta gurnuo do kraja, pa je i ona još jednom svršila.

Nakon toga sam ga izvadio iz nje, te sjeo natrag na stolicu, a ona se uspravila i uzela papirnate ručnike, te si obrisala pičku, a i meni pružila iste da si obrišem kurac. Pa je onda onako gola otišla do wc-a niz hodnik, a ja sam se obukao i pričekao ju. Kad se vratila i obukla rekla je:

- O ovome nikome ni riječi, ali bi voljela ponoviti to, šta kažeš?
- Naravno da bih volio ponoviti -rekao sam sa širokim osmjehom.
- Super, ali ne više u uredu!
- Može -složio sam se, pa smo se rastali, a ja sam jedva čekao da joj ga ponovo uvalim u pičku.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija