Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

KOLEGICA I JA U 3 SMJENI

Kolegica i ja radili smo u trećoj smjeni, kolegica i ja smo policijski službenici i oboje radimo u prometnoj policiji. Kolegica i ja krenuli smo u smjenu najprije smo se vozili po gradu da bi nakon toga odlučili da odemo izvan centra grada u kontrolu promrta. Stigavši na mjesto gdje smo naumili postaviti kontrolni punkt, promet i nije bio pretjerano velik što mi je u jednu ruku i odgovaralo jer me baš i nije bilo pretjerano volja raditi. Obavili smo nekoliko kontrola pa odlučili da promijenimo lokaciju, baš kada smo htjeli napustiti mjesto preko puta nas na sporedni makadamski put skrenulo je jedno taxi vozilo koje se zaustavilo malo dalje od glavne ceste. nas se nije moglo primijetiti, ali kolegica i ja mogli smo ga vidjeti. čekali smo da vidimo što će da se dogodi jer situacija nije baš da se viđa svaki danjer svašta se može dogoditi od sile više prirode ili do možebitne kriminalne radnje pa do onog što se obično događa na malo zabačenijim mjestima tako da smo kolegica i ja nastavili promatranje situacije za koju se ispostavilo da je ova treća situacija.

Bilo je samo pitanje da li je prisila ili obostrana želja, ispostavilo se da je bilo ovo drugo. Pred nama se događao sex između dvoje osoba, nisu radili ništa što bi moglo biti podložno kazni jer to ipak nije bio sex na javnom mjestu koji je podložan kazni, iako i da smo ih odlučili kaznili bili bi u pravu. Nisam vojaer, ali ne mogu reći da se nisam uzbudio, a vidio sam da je uzbuđena i moja kolegica koja je trljala nogu uz nogu sve češće. Htio sam pokrenuti auto i otići sa mjesta, nemoj rekla je kolegica spustivši ruku na moje bedro nemoj da ih prekidaš, zašto pitao sam ju. Nemoj jednostavno nemojodgovorila je još uvijek držeći ruku na mome bedru. Naravno da sam imao erekciju što se moglo vidjeti po izbočini na hlačama koju je primijetila i kolegica. Vidim i tebe ovo uzbuđuje rekla je, ne rekavši ništa samo sam klimnuo glavom, gledali smo se oči u oči ne govoreći ništa, a ona je počela polako da pomiče svoj dlan po mome bedru.


Hej što to radiš pitao sam je dok je i dalje njena ruka klizila po mome bedrusve se više približavajući mome kurcu. Kako što radim pa zar nije očito što radim zapravo želim odgovorila je. To nije u redu pa oboje smo u braku rekao sam, ali nisam micao njenu ruku sa svoga bedra , gornja glava pokušavala je biti racionalna, ali ona donja kao da je vrištala zgrabi ga. Zatim je kolegica maknula ruku i pogledala prema ono dvoje koji su bili u žešćoj akciji pa rekla vidi kako je njima dobro. Pogledao sam i ja te lijepo vidio kako taksista na haubi razvaljuje djevojku. Onda je krenula da mi se otvara, rekla mi je kako je prije nekoliko dana slučajno vidjela poruke na mobitelu svoga muža koje su bile seksualnog sadržaja te kako je uvjerena da njen muž ima aferu. Moram priznati da i meni baš ne cvjetaju ruže kada je sex u pitanju, nismo više gledali prema onom paru te razgovor i priča na priču kao i situaciju koja nas je oboje uzbudila da bi na kraju skoro moleći rekla kako želi osvetu i da je jebem ovog časa.

Iako sam bio u šoku njenim riječima svejedno sam se dvoumio i pokušao ne prijeći granicu, samo ovaj put i neću te više tražiti biti će to naša tajna i ako želiš zatražit ću premještaj i drugog partnera rekla je kolegica. Trenutak poslije spustila je usne na moje dajući mi poljubac kojeg sam joj uzvratio pa smo počeli da se ljubimo. Spustila je ruku i uhvatila me za kurac koji je cijelo vrijeme bio napet pa ostala iznenađena, majko mila što je ovo rekla je. Da to je bilo jedino što se zapravo na meni ističe jer izgledom baš i nisam nešto. Moram to vidjeti rekla je pa počela da otkopčava moje hlače, pomogao sam joj da ih skine do gležnjeva, ajme koliki kurac imaš duplo je veći i deblji nego od moga muža želim da me izjebeš s njime kao najveću kurvu i drolju rekla je.

Zatim ga je primila u ruku pa počela da mi ga drka i puši, kakvo je to samo pušenje bilo takvo pušenje u životu nisam imao jer moja žena to baš i nije voljela, a i kada je to radila bilo je samo da udovolji mojoj želji. Stenjao sam od ugode koju mi je pružala umijećem orala, sisala ga, lizala, igrala se mojim jajima, gutala ga gotovo cijelog doslovno je izvodila čuda ustima i jezikom. Njeno pušenje bilo je fenomenalno nije prošlo niti pet minuta kada sam osjetio da ću svršiti to sam joj i napomenuo ona me samo pogledala pa mi rekla kako voli da joj se svrši u usta. Rekavši to vratila se pušenju i drkanju te nekoliko trenutaka kasnije uz glasne uzdahe počeo sam svršavati u njena usta. Nisam mogao vjerovati ja sam se praznio, a ona je sve to gutala bez da je ispustila i kap.

Njeno znanje pružanja orala nije dozvolilo da mi kurac omlohavi, opet nisam mogao vjerovati kako ga je opet vratila u život i spremnog.
Skinuli smo se goli te prešli na zadnje sjedište, prekoračila me namjestila ga na ulaz pa se počela spuštati, trebalo joj je nekoliko puta da ga primi cijeloga. Počela je lagano da se diže i spušta da se privikne na proporcije kurca, a onda je počelo ludilo. Ah ahh ahhhh to ahhhahh kako imaš dobar kurac aaaaaammmmmah da da kako me dobro ispunjava govorila je kroz stenjanje i uzdahe. Skakala je i nabijala se na kurac kao da joj je zadnje u životu, jahala me divlje uvijala tijelo dok je pomicala bokovima u svim snjerovima. Ovakvo jebanje nisam doživio ni sa svojom ženom, a kroz glavu mi je prolazilo kakva je budala njen muž što jebe okolo, a doma ima ovakvu jebačicu koja ne daje jebala sebe ngo doslovno i mene.

Ahhh da govorila je glasno dok je svršavala i dalje me jašući, zatim je sišla sa mene te se naguzila, jebi me jebi me najjače izjebi me kao zadnju kuju tom kurčinomgovorila je kolegica. Došao sam i namjestio se iza nje naglo joj ga gurnuo čvrsto je uhvatio za bokove te je počeo žestoko jebati davajući od sebe sve kako bi udovoljio njenoj želji. Glasno je stenjala i uzdisala bodreći me riječima to, tako, jebi me, da da razvali mi pičku, izvijala se u leđima i rukom trljala svoj klitoris, nakon nekoliko trenutaka svršila je u neviđenoj ekstazi. Nisam htio stati jebao sam je istim tempom i žarom jer sam i ja osjećao kako mi dolazi vrhunac, svršit ću rekao sam. Skinula se sa kurca te se brzo okrenula pa me primila za kurac usisavši ga u usta, drkala mi ga je brzo i usnama usisavala glavić što je mene u potpunosti izludjelo.

Čvrsto sam se uhvatio za naslone sjedala i dahtao kao lud, kurac mi je pulsirao spreman da ponovno eruptira, a to je osjetila i ona. Pojačala je drkanje kao i sisanje moga glavića, a onda nakon nekoliko trenutaka doživio sam možda i najbolje svršavanje u svom životu. Praznio sam se i praznio, a kolegica je sve to uspješno gutala neispuštajući ni jednu kap, sredila ga je i očistila cijelog. nakon toga sjedili smo na zadnjem sjedištu dolazeći k sebi da bi mi se onda zahvalila te rekla kako će sutra zatražiti premještaj kako ne bi bili u nezgodnoj situaciji. Tada sam joj i ja priznao kako tako dobar sex u životu nisam imao ni doživio takva dva orgazma. Da li bi htio to ponoviti pitala me je, bi naravno da bi, ali ne danas moramo predati smjenu odgovorim joj. Spremili smo se i sredili te naposljetku otišli.

Moja kolegica i ja od tada zajedno iskorištavamo našu treću smjenu.

Ocjena priče

N/A
Broj čitanja: 3617

Autor priče

PRIČE NAPALJENOG UMA
PRIČE NAPALJENOG UMA
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu, Par
Visina: 178 cm
Težina: 90 kg
Izgled: Par kilograma viška
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Crna
Horoskop: Vodenjak
Ljubavni status: U otvorenoj vezi

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija