Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Kolegica sa faksa

Imam 36 godina i prošlo je već skoro četrnaest godina od kako sam diplomirao na faksu, a poslije i magistrirao. Sad radim u jednoj stranoj firmi koja ima podružnicu kod nas. Nije loš posao jer sam dosta putovao, ali su me živcirali raznorazni seminari i edukacijski vikendi koji su mi oduzimali i ono malo slobodnog vremena.

S obzirom da sam se nedavno oženio i dobio sina, tako su mi vikendi predstavljali nešto neprocijenjivo. Međutim, direktor me je pozvao i rekao mi da ovaj put baš moram ići, pošto će na ovoj edukaciji biti generalni direktor, a ujedno i osnivač firme. Srećom je supruga imala razumijevanja, pa sam u petak popodne otišao u Munchen i istu večer se prijavio u hotel. Čekao sam pred liftom kad sam začuo glas iza sebe:

- Gorane? ! ? Jesi li to ti? -ženski glas na hrvatskom me trgnuo, pa sam se okrenuo i vidio divnu crvenokosu ženu ispred sebe koja je imala širok osmijeh na licu, poznatog lica, ali ju nisam mogao nigdje svrstati.
- Da, izvolite -rekao sam malo zbunjeno.
- Ne prepoznaješ ma? -gledala me i smješkala se, a ja sam se pokušavao sjetiti odakle ju znam, kad se podbočila i tobože ljutito rekla- Zar si zaboravio svoju simpatiju sa faksa?
- Isuse, Janja! ? ! ? ! Nisam te uopće prepoznao -lupio sam se po čelu, te se i ja široko osmjehnuo, a onda ju upitao- A što ti radiš tu?
- I ja sam na ovoj edukaciji, samo ne kao gost, već kao domaćin.
- Kao domaćin? ! Kako to?
- Ja sam već godinama u upravi firme ovdje u Njemačkoj, a već sam par puta primjetila tvoje ime na ovim edukacijama, pa rekoh da se napokon i nađemo. -tu se nasmješila nekako sramežljivo, ili se to samo meni učinilo, dok su se iza mene zatvarala vrata lifta.
- Idem odnijeti stvari u sobu, pa dođem do bara za dvadeset minuta, može? -upitao sam, a ona je samo kimula glavom, pa sam otišao liftom gore.

Vratio sam se za manje od dvadeset minuta i našao ju u hotelskom baru, te sam naručio piće i sjeli smo u ugodne fotelje, te pričali o svemu otkako smo se razišli nakon faksa. Ja sam se sjetio da je ona inicirala prekid pošto je naletjela na nekog sportaša, mislim da je bio nogometaš, klasika, ali kako je kasnije rekla bilo joj je poslije krivo, jer se sa njime razišla nakon par mjeseci. Nisam ništa komentirao, ali kad je rekla da je sad u braku sa vlasnikovim sinom, te da je sretna, u očima sam vidio da je to laž. Nisam ju ništa ispitivao, već sam popio piće i rekao da sam umoran od puta, pa da idem u krevet. Pozdravili smo se i ja sam otišao.

Drugi dan je počela edukacija i vidio sam da se uvode neke nove stvari na tržište, te da nije loše što sam došao. Za ručkom mi se ponovo pridružila Janja, te me upoznala sa njemačkim kolegama, od kojih sam neke već poznavo od prije, ali s obzirom da je ona bila gazdina snaha, sad su bili puno ljubazniji prema kolegi iz Hrvatske. Ručali smo skupa, a onda sam u jednom trenutku osjetio njenu ruku na svojoj nozi, a ona se ponašala kao da je bilo nehotice, mada se u njenim očima vidjelo nešto drugo. Kad je završilo predavanje kasnije te večeri, Janja me pozvala da idemo van na večeru, a ja sam nevoljko pristao, te me ona pričekala dok sam se otuširao i presvukao, dok je ona ostala u svom poslovnom kompletu plave boje koji je savršeno pasao uz njenu crvenu kosu i plave oči. Taj kompletić nije ostavljao puno mašti na volju, već je haljina ispod sakoa isticala njeno bujno tijelo sa oblinama na pravim mjestima. Dobro sam se sjećao tog tijela i nakon toliko godina. Znao sam koliko je nezasitna u seksu, a dok sam se sjećao toga kurac mi se počeo lagano dizati. Ona je nešto pričala dok je vozila, a ubrzo smo stali ispred jednog restorana. Dok sam izlazio iz auta vidio sam da mi je pogledala međunožje i lagano se nsamješila, mada ja nisam imao nikakve skrivene namjere sa njom. Večerali smo u tišini, tek tu i tamo malo progovorili. Vidio sam da ju nešto muči, pa sam joj rekao:

- Da čujem? -pogledala me, sagnula glavu i još je par trenutaka vladala tišina, a onda je počela.

Kako ju muž zanemaruje, da mu je važniji posao od nje, te da sa poslovnim partnerima odlazi na neke poslovne večere, pa poslije završe u raznoraznim sumnjivim klubovima, te da redovito dolazi nakon svanuća i smrdi po alkoholu, cigaretama i sa tragovima ruža na vratu, a jednom je vidjela i tragove ruža na kurcu kad ga je spremala u krevet jer je bio prepijan da to sam napravi. Uglavnom, izjadala mi se, pa mi se malo i smilila, a onda sam osjetio njenu nogu na mojoj i ubrzo je bila između mojih nogu i stiskala mi kurac u hlačama. Protiv moje volje mi se počeo dizati, a ona ga je trljala svojim prstima i tabanom u najlonkama. Primio sam joj nogu i pomilovao prste, a ona je sklopila oči i duboko uzdahnula, a onda rekla:

- Želim te.. . odmah.. -ustala je i otišla do blagajne i platila večeru, te se vratila do stola i rekla- Idemo.

Ustao sam i pošao za njom, te smo ubrzo bili u autu, a ona se nagnula prema meni poljubila me strasno, a ja sam joj uzvratio. Nakon toga je upalila auto i krenuli smo i ubrzo smo bili ispred hotela. Otišli smo direktno u moju sobu, a čim sam zatvorio vrata navalila je na mene. Skidala je sve sa mene i ubrzo sam bio potpuno gol, a da nisam ni stigao do kreveta. Zatim se ona počela skidati. Ubrzo je bila samo u nalonskim čarapama, a svidio mi se njen mali trbuščić kojeg je dobila sa godinama. Prišao sam joj, a ona se legla na krevet i raširila noge, te sam se odmah bacio između njih i počeo joj ljubiti i lizati obrijanu picu. Bilo je to tako poznato, a opet tako novo iskustvo. Janja je stenjala i pritiskala moju glavu na svoju picu, dok sam ju lizao. Moj kurac je već bio napet i spreman, pa nisam htio okolišati jer sam znao što želi.
Kleknuo sam i namjestio ga na ulaz u njenu picu i gurnuo joj ga odmah do kraja. Zastenjala je i zamumljala, a ja sam ju odmah počeo jebati žestoko. Osjećao sam da to moram tako napraviti, pa sam to i radio. Jebao sam ju žestoko, a ona se privila uz mene kao priljepak, pa me obgrlila nogama i dobro stisla. Tresla se i nisam mogao vjerovati da je svršila nakon par minuta, jer joj je nekad trebalo jako dugo. Čekao sam da se malo smiri, pa kad se opustila nastavio sam joj ga zabijati u picu koja je sad podsjećala na jezerce koliko je curilo iz nje. Ona kao da je znala da sam ja blizu svršavanja obujmila me nogama i rekla:

- Svrši u mene.. . molim te.. .

Nije mi bilo svejedno, ali sam ju ipak poslušao, pa sam nakon par minuta počeo svršavati u njenu picu, a ona me stiskala nogama i privlačila na sebe da joj uđem čim dublje u picu. ispraznio sam se u njenu picu i izvalio nakon toga na krevet kraj nje, pa smo oboje dahtali kao nakon maratona, a onda se ona okrenula prema meni i počela mi pušiti kurac. Uskoro ga je očistila od naših pomiješanih sokova, pa kad je bila zadovoljna njegovom tvrdoćom opkoračila me i nasjela odmah na njega tako da se spustila odmah do kraja na njega. Mirovala je trenutak ili dva, a onda se naslonila na krevet kraj mojih ruku i počela nabijati na kurac. Ja sam joj mjesio sise i igrao se njima. Imala je poveće sise, veće nego moja supruga i uvijek sam se volio igrati njima, čak sam joj i svršavao između njih prije.

Janja je zatvorila oči i spustila glavu na moja prsa, a ja sam ju primio za bokove i počeo se odizati od kreveta i zabijati ga u njenu picu. Stenjala je jako i dahtala mi na uho dok sam ju jebao, a onda se stresla i ponovo počela svršavati. Stenjala je i jecala na moje uho, a onda sam razaznao:

- Daaaa.. . mmm.. tooo.. . raturi me..

Podigao sam ju sa sebe i namjestio da kleči na krevetu, a ja sam stao iza nje i vratio sam kurac natrag u njenu picu. Primio sam ju za bokove i počeo ju žestoko jebati. Gledao sam kako kurac ulazi i izlazi iz njene pice iz koje je curilo. Njena lijepa guza je bila lijepo izbočena prema meni, pa sam oblizao svoj prst i počeo joj ga gurati u guzu. Janja je počela stenjati i cviliti dok joj prst nije ušao u guzu, a onda sam ju počeo jebati u obje rupice. Tresla se u orgazmu, a onda i mene dovela stiščući svoju picu do orgazma, pa sam se počeo prazniti duboko u njenu picu. Zabio sam ga do kraja i nisam se micao dok ga je ona cijedila u sebe. Kako ga je samo stiskala, to moja žena nije mogla ili nije htjela napraviti. Stajao sam još malo iza nje, a onda ga izvukao iz njene pice i sjeo na krevet kraj nje. Ona se sjela kraj mene i naslonila na mene, pa tiho rekla:

- Mislim da bih sada trebala otići, ali.. -zastala je i nastavila pogledavši me onim svojim plavim očima- .. ovo mi je jednostavno trebalo.
- Znam -samo sam kratko rekao.

Poljubila me i pokupila svoje stvari, te se obukla dok sam ja sjedio na krevetu i gledao ju, a onda me poljubila prije nego je otišla.

Drugi dan se nismo vidjeli, a u ponedjeljak kad sam stigao na posao čekao me njen mail u kojem mi se zahvalila na svemu, ali i da joj je žao što se sve ovako desilo, te da bi voljela da kad ponovo dođem da se opet nađemo. Odgovorio sam da ću razmisliti o svemu, ali da se nadam da ćemo ostati u kontaktu.
I ostali smo, te se ponovilo isto nakon par mjeseci, u istom hotelu, ali je sad ostala cijelu noć, te sam ju dobro izjebao. Par mjeseci kasnije mi je rekla da je u drugom stanju i da je baš to ono što je htjela, te da ja nemam nikakve obaveze prema njoj, ali da bi voljela da se opet nađemo jer joj nedostaje seks sa mnom.
Da li smo se našli?

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija