Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Kolegica sa posla

Imam jednu kolegicu na poslu prema kojoj već duže vrijeme imam želju da ju izjebem, ali uvijek sve ostane na nekoj distanci.

Plavuša, sa oblinama na pravim mjestima, i izazovnim ponašanjem, tj oblačenjem. Uske pripijene hlače, minice, malo raskopčane bluze, štikle i najlonke, ali pazila je da joj šminka uvijek bude umjerena.

Par puta smo ostali nasamo, ali nikad se nije desilo ništa više osim običnog flerta i laganog dodirivanja rukom ili nogama, tj bokovima, ili me je kao slučajno očešala svojim grudima.

Neki dan je dobila novi mobitel na korištenje od direktorice, a pošto joj tehnologija nije bila jača strana donijela ga je meni da joj ga postavim za korištenje. Prebacio ja njoj sve sa stare memorijske kartice, brojeve, slike i još neke stvari.
Kad je došla po njega, rekao sam joj u šali:

- Vidio sam da imaš zanimljivih slika na tom mobu.

Uzela je mobitel, pogledala me ljutito, okrenula se peti i izašla iz ureda pružajući mi pogled na njene divne noge i savršenu guzicu. Duga kosa joj je padala do pola leđa i dodavala na seksipilu.

Samo sam uzdahnuo i pomislio da baš i nema smisla za humor, te se vratio poslu. Nakon nekih desetak minuta stigla mi je poruka na moj mobitel. Bila je od nje. Napisala je da sam kreten koji ne poštuje privatnost i, ovo me šokiralo, da me očekuje u ženskom WC-u.

Bio sam malo zbunjen, ali sam izašao iz ureda i otišao do ženskog WC-a, ušao unutra i nisam vidio nikoga. Uto su se otvorila vrata jedne kabine, a ona je stajala na vratima jebozovnija nego ikad. Pozvala me prstom dajući mi znak da šutim. Uvukla me je u kabinu, zaključala ju je, te kleknula ispred mene i otkopčala mi halače i izvukla mi kurac iz njih. Zadovoljno se obliznula, pogledala me u oči i strpala ga u usta. Lizala ga je, ljubila, lagano drkala i cuclala glavić.
Postao je tako tvrd da sam mislio da ću ubrzo svršiti...ali ona je imala drugi plan. Prošla je kraj mene, zadignula minicu, stavila jednu nogu na wc školjku odmaknula gačice i izbočila guzu prema meni. Ja nisam čekao ni trenutka već sam odmah stao iza nje i ugurao svoj kurac u njenu usku pičku koja je već bila vlažna. Primio sam ju za bokove te sam ju počeo jebati žestoko. Ona je samo tiho cvilila i dahtala. Ubrzo sam osjetio da je svršila, te sam zavukao ruku u njenu bluzu i primio ju za sisu, te ju tako nastavio jebati dok i ja nisam svršio u njoj. Nije joj to bilo drago, ali ništa nije rekla.

Na brzaka smo se obukli i otišli svatko u svoj ured.

Nekoliko minuta kasnije mi je došla nova poruka od nje:

- Ako želiš da isprobamo kameru na mom mobitelu, voziš me poslije kući?

Naravno da sam pristao. Do kraja radnog vremena sam jedva bio skoncentriran na posao. Kad sam izašao van, već me je čekala kraj mog auta. Sjeli smo u auto, a ona je odmah stavila ruku na moj kurac i milovala ga je cijelim putem do njenog stana, te je već bio na rubu svršavanja. Jedva sam čekao da se popnemo do njenog stana i da ga izvadim iz hlača.

Kad smo ušli ona je rekla da se raskomotim, te je otišla u spavaču sobu. Ja sam skinuo sve sa sebe te sam ostao gol u dnevnom boravku. Ubrzo se ona vratila u takvom sexy izdanju da sam mislio da ću odmah svršiti čim sam ju vidio. Kad me je vidjela golog i sa enormnom erekcijom samo se nasmiješila, dala mi svoj mobitel i rekla da ju slikam. Zauzimala je razne poze ispred mene, a ja sam ju slikao. Onda je legla na trosjed raširila noge i rekla da ju ližem. Pica joj je bila fenomenalna. Vidio sam da je prava plavuša jer je imala tanku crtu plavih dlačica po sredini venerinog brežuljka koji je bio savršeno izbrijan i gladak. Bio mi je gušt lizati njenu picu i radio sam to sa velikom željom. Iz nje su curili sokovi, a ja sam gurnuo i dva prsta unutra kako bi joj stimulirao klitoris sa obje strane. Uskoro je doživjela frenetični orgazam i ruka mi je bila zalivena njenim sokovima.

Ubrzo sam odlučio da zamjenim prste sa svojim kurcem koji je jedva čekao da se uvuče u njenu mokru picu. Primio sam joj noge, raširio ih i stavio kurac u njenu picu. Pogledala me i rekla:

- Ima da me jebeš kao što nisi jebao niti jednu do sada! A ako se iskažeš jebat ćeš me do kraja života...

Malo sam zastao, zatim je osmijeh prešao preko mojih usana. Stavio sam njene noge na svoja ramena i počeo sam ju jebati još žešće nego što smo se jutros jebali u wc-u firme. Odgađao sam svršavanje koliko sam mogao, ali sam svršio u nju na njenom trećem svršavanju. Bilo je to obilno svršavanje jer sam primjetio da iz njene pice uz njene sokove curi i moja sperma.

Ležala je na trosjedu i zadovoljno me gledala. Ustala je i primila me za ruku te smo otišli u spavaću sobu da nastavimo naše druženje. Legla je na trbuh, a ja sam kleknuo preko njenih nogu i lagano kurcem šetao između njenog pičića i šupka koji je onako stisnut djelovao primamljujuće, ali je ona to odbila uz obrazloženje:

- Ne još...dosta ti je velik...čekaj da se malo priviknem...

- Nema problema - rekoh uz smješak - vidim da tvoja pičkica s time nema poteškoća...

- Aaaa neee...mislila sam da će biti kad sam ga izvadila danas u wc-u, ali...mislim da mi je taman - rekla je uz zadovoljni osmijeh.

- Dobro onda - rekoh - ne treba onda čekati.

Stavio sam joj kurac koji se u međuvremenu ukrutio u njenu vruču picu i počeo sam ju žestoko jebati, a time sam ju pritisnuo uz krevet cijelom svojom težinom. Uskoro je počela vuči plahte i razbacivati jastuke koliko ju je tresao orgazam. To me je potaknulo da i ja svršim u nju. Umorni smo se izvalili na krevetu, a ona se dovukla u moj zagrljaj, te smo tako zaspali.

Naše druženje se pretvorilo ubrzo i u vezu, te u brak. Svakodnevni sex i mašta održali su nas do danas.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija