Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Kolegica sa posla

Imao sam 19 god. kada sam se prvi put zaposlio. Radio sam nekoliko dana kada zamijetio jednu curu, mislio sam da je cura jer mladoliko je izgledala. Kad god bi prolazila ispratio bi je pogledom, primjetio sam da i ona mene gleda, iako je to bilo zato sto sam novi radnik, meni je to pasalo. Bila je onako sitna plavuša, lijepe sise, guza, noge a u licu prekrasna.

I tako iz dana u dan sam je pogledavao kad god bi prolazila, čim bi došao doma drkao sam na nju, kurac mi se odmah dizao, bila je tako slatka. Jednog dana sam skužio da joj i muž radi s nama. Sto me poprilično iznenadilo. Onda sam se počeo onako "bez veze" raspitivati o njoj. I tako kroz priču čujem da ima 3 djece i da ima 31 god. Bio sam jako iznenađen i nisam mogao vjerovat. Izgleda tako mlado i lijepo.

I tako kroz nekoliko mjeseci njen muž je dao otkaz i prešao raditi u jednu drugu firmu. Naravno u međuvremenu sam ja i dalje pogledavao njenu ženu, ali ne baš kao prije. Jednog dana prilazi ona prema meni i pita me dali je mogu povest kući poslije posla, jer smo u istom smjeru išli kući. Muž joj više ne radi a imaju jedan auto, pa sad ima problem sa prijevozom. Ja sam naravno bio oduševljen.

Našao sam je na fejsu, imala je nekoliko dobrih slika na koje bi redovito drkao. Još kad se sjetim da je vozim doma, mašta je radila sama od sebe.
Tako su prolazili dani, nekad je išla sa mnom, nekad ne. Kroz neko vrijeme je išla autom od muža a on se vjerovatno snalazio za posao. To me malo razočaralo, jer sam svakog dana čekao da me pita za prijevoz. Iako nikad ništa nije bilo, bila bi to normalna vožnja uz gdje koju riječ, pošto sam dosta sramežljiv.
Jako me napaljivala upravo zbog toga jer je dosta starija, ima muža, djecu.

U firmi svake godine se održava božićni domjenak, fešta firme za uspješno odrađenu godinu. Još sam bio u dilemi dali da uopće idem na to, bilo mi je dosta posla i firme. Naravno kako se približavao taj dan, sve sam više volje dobivao za to, vjerovatno jer su svi pričali o toj fešti.
I tako toga dana, oko 10 sati navečer sam se spremio i krenuo polako.

Došao sam tamo, a bila je velika gužva, mali prostor, previše ljudi. Ugurao sam se kraj svoga društva i malo po malo pili. Bilo je dosta ženskih iz firme i tako se komentira koja je kakva. A kad sam vidio Tanju kako je došla obučena, zastao mi dah.
Imala je nekakvu laganu haljinicu, ultra kratku, nisam mogao vjerovat. One lijepe noge, onako sitna i dobra, plijenila je poglede i nebi se bas reklo da je neka obiteljska žena. Kasnije kada su svi pomalo popili i opustili se, otišao sam do nje i počeo neku priču i šalu. Naravno bio sam opušten od alkohola i sve je bilo lakše. Gleda sam one njene noge, kurac mi se dizao, više nisam znao kako da to sakrijem. Tako su prolazili sati i oko 2-3 sam polako krenuo kući. Idem onako polako prema autu, kad uočim iza sebe da ide i Tanja. Onako se nasmiješim i viknem joj: ajde idemo, dosta je... Ona produži korak, sa onim lijepim nogama i primi me pod ruku... ajmo kaže.

I tako dođemo do parkinga, mrak, nigdje nikoga... pošto smo oboje popili komentiramo kako ćemo se dovesti do kuće.
Otvori ona zadnja vrata na autu da dohvati neku jaknicu i čim se sagnula, srce mi je stalo. Nadigla se ona kratka haljinica i vidjele se crne tange. Onako iza nje, pripit, bez dileme sam je primio za noge i lagano podizao ruke prema guzi. Kurac mi je u sekundi skočio, ali je ona.
Što to radiš?.. viknula je.

Samo sam je stisnuo uz sebe i poljubio. Rukama je držao za dupe.
Kad sam vidio da se ne buni previše, nisam se ustručavao krenuti dalje.
Skinuo sam joj gornji dio haljine da vidim konačno e sise.
Bio sam oduševljen, ljubio sam ih i mazio. Primio joj ruku i stavio na svoj kruti kurac. Onda se malo i ona iznenadila jer mi je kurac bio ogroman.
Izvadila ga je van i počela pušiti. Pušila ga je i drkala kao luda, pošto sam dosta mlađi od nje, jako me napalila i ubrzo sam svršio po njoj, bila je puna sperme. Nasmijala se, naguzila, odmakla tange i rekla jebi me. Bio sam uzbuđen kao nikad, jebao sam je, ona je stenjala i tako nekih 5 minuta dok nisam ponovno svršio, bilo me sram da to ne vidi, pustio sam joj u pičku. Osjetila je da svršavam i nije se uopče bunila. Samo mi je rekla, želiš li probati u dupe?

Ja onako ne vjerujem da mi se fantazije ostvaruju, viknem... daaa, želim.
Navlaži si malo šupčić i polako si ga namiješta.
Kad sam ga nabio do kraja u tu usku guzu, osiječaj je bio savršen, jebao sam je tako nekih par minuta dok ona nije rekla slobodno mi svrši u dupe. Čim je to rekla napunio sam je kako je njen muž sigurno dugo nije.
I tako puna sperme se obukla, namjestila, poljubila me i rekla o ovome nikome ni riječi, inače više nećeš dobiti. Rekao sam joj naravno, šutim kao zaliven. Sjedio sam tako neko vrijeme u autu da dođem sebi i krenuo polako kući, sretan kao rijetko kad!!!
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija