Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Kolegica sa posla..

Vidiš po filmovima svakakve afere i hvatanja na poslu, ali da ću to proživjeti uživo, nisam se nadao ni u najluđim snovima.. Naime, u firmi u kojoj radim u računovodstvu radi moja draga kolegica Kristina. Žena je starija od mene 6 godina, znači u 47 dmoj, ali kakva žena.. visoka, duže kovrčave tamne kose, a kako se u mladosti bavila sportom, tijelo joj je utegnuto kao kod curice, dugačke prekrasne noge, uzak struk, male čvrste sise. Uvijek ima na licu neki poluosmijeh , a kada pogleda preko naočala, puno puta se osjatiš kao jedini čovjek na svijetu.. Jebeno je zgodna. Tijekom ovih 7 godina u firmi uspostavili smo jako prijateljski odnos koji koristim da joj pohvalim izgled u svakoj prilici, naročito one njene fantastične noge, pogotovo u ovim ljetnim danima kada se nose haljinice i slično.
Prije par mjeseci sam malo slobodnije iskomentirao kako mi je „napeta“ kada se nasadi na štikle i u minjak, i da bi gledajući joj te noge mogao hodati za njom u beskraj.. Naravno to je naletilo na smijeh i na komentar neka si ja obučem svaki dan štikle i hodam u njima, ali primjetio sam da je sve češće u štiklama i minjacima nakon mog malo sirovog komentara..
Jučer, repriza svih ovih godina, ponovo štikle, haljinica do koljena i neki jebozovni parfem, za kojeg sam joj u šali rekao da me navodi da je ugrizem za vrat.. Naravno smijeh i komentar : Kad imaš višlka energije – dođi sa menom do arhive da mi skineš kutiju sa dosijeima“..
Spustili smo se do arhive na 2 kat. Propela se na prste pokazujući mi kutiju koju trebam dohvatiti. Stojeći iza nje, propeo sam se na prste iza nje i stavio joj ruku na struk, kako bih je pomakao, ali nisam mogao da ne udahnem parfem i da ne prokomentiram nešto u smislu kako bi htio da taj tren potraje.. Odjednom sam osjetio njenu ruku kako me obgrlila oko vrata, a ja sam je poljubio polako pa strasnije, privlačeči je na sebe da osjeti kurac koji mi je skoro eksplodirao u gaćama. Ljubakali smo se malo a onda me odgurnula uz komentar da nismo normalni i da je bolje stati jer smo obje u braku.. Pričati ćemo kada se svi odu doma rekla je.. Brojao sam minute i sate, kolege su jedan po jedan odlazili sa posla dok u firmi nismo ostali samo nas dvoje.. pola sata nakon što je zadnji otišao ušla je u moju sobu , stala pored tola, naslonila se na njega i počela pričati da to nje pametno, da smo se zaigrali, ali ja nisam slušao.. Podigao sam je na stol i uvalio joj žvaku.. Pamet smo ostavaili negdje drugdje, rukama sam išao uz njena bedra, dižući joj haljinu , dok mi je otkopčavala remen i hlače i zavlačila ruku u gaće hvatajući me za kurac koji je bio dignut do pucanja.. Spostio sam se pred nju na koljena dok je sjedila na stolu, privukao je bliže, maknu tange na stranu i jezikom uronio u njenu obrijanu, mesnati pičku.. Lizao sam je slušajući kako stenje, ližući joj sokove i jebući je prstima i jezikom. Držala je ruku na mojoj glavi privlačeći me jezikom na pizdu.. Više nisam mogao, ustao sam, i zabio joj kurac do kraja.. Zastenjala je , stegnula me nogama , a ja sam je počeo jebati sve brže i brže, raskopčao sam joj gumbe na haljini, i počeo joj lizati sise dok sam je jebao sve brže i brže.. Zakopala mi je ruke u struk i nabijala se na kurac, no nisam želio svršiti tek tako, izvadio sam ga , okrenuo je i naslonio je preko stola , zadigao joj suklju i sada sam pred sobom imao opet one famozne noge i dupe.. Maknuo sam tange i ponovo joj zabio kurac do kraja, koji je samo uletio koliko je bila vlažna.. Počeo sam ju jebati kao lud, nagnutu preko stola, slušajući je kako stenje i govori mi da j napunim.. Jebući je , stavio sam joj prst u šupak na što se nabila na mene svršavajući, stenjući i mjeseći guzovima.. Zabio sam joj do kraja i počeo joj puniti pizdu.. .
Dok smo se oblačili, ponovo je krenula u priču kako je to sve glupo, no zaustavila se i rekla nešto najbolje što sam čuo u zadnje vrijeme.. „glupo koliko je da je, ali želim te još koji puta ovako“.. .

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija