Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Kolegica sa posla..

Ocjena: Nije ocjenjeno

Vidiš po filmovima svakakve afere i hvatanja na poslu, ali da ću to proživjeti uživo, nisam se nadao ni u najluđim snovima.. Naime, u firmi u kojoj radim u računovodstvu radi moja draga kolegica Kristina. Žena je starija od mene 6 godina, znači u 47 dmoj, ali kakva žena.. visoka, duže kovrčave tamne kose, a kako se u mladosti bavila sportom, tijelo joj je utegnuto kao kod curice, dugačke prekrasne noge, uzak struk, male čvrste sise. Uvijek ima na licu neki poluosmijeh , a kada pogleda preko naočala, puno puta se osjatiš kao jedini čovjek na svijetu.. Jebeno je zgodna. Tijekom ovih 7 godina u firmi uspostavili smo jako prijateljski odnos koji koristim da joj pohvalim izgled u svakoj prilici, naročito one njene fantastične noge, pogotovo u ovim ljetnim danima kada se nose haljinice i slično.
Prije par mjeseci sam malo slobodnije iskomentirao kako mi je „napeta“ kada se nasadi na štikle i u minjak, i da bi gledajući joj te noge mogao hodati za njom u beskraj.. Naravno to je naletilo na smijeh i na komentar neka si ja obučem svaki dan štikle i hodam u njima, ali primjetio sam da je sve češće u štiklama i minjacima nakon mog malo sirovog komentara..
Jučer, repriza svih ovih godina, ponovo štikle, haljinica do koljena i neki jebozovni parfem, za kojeg sam joj u šali rekao da me navodi da je ugrizem za vrat.. Naravno smijeh i komentar : Kad imaš višlka energije – dođi sa menom do arhive da mi skineš kutiju sa dosijeima“..
Spustili smo se do arhive na 2 kat. Propela se na prste pokazujući mi kutiju koju trebam dohvatiti. Stojeći iza nje, propeo sam se na prste iza nje i stavio joj ruku na struk, kako bih je pomakao, ali nisam mogao da ne udahnem parfem i da ne prokomentiram nešto u smislu kako bi htio da taj tren potraje.. Odjednom sam osjetio njenu ruku kako me obgrlila oko vrata, a ja sam je poljubio polako pa strasnije, privlačeči je na sebe da osjeti kurac koji mi je skoro eksplodirao u gaćama. Ljubakali smo se malo a onda me odgurnula uz komentar da nismo normalni i da je bolje stati jer smo obje u braku.. Pričati ćemo kada se svi odu doma rekla je.. Brojao sam minute i sate, kolege su jedan po jedan odlazili sa posla dok u firmi nismo ostali samo nas dvoje.. pola sata nakon što je zadnji otišao ušla je u moju sobu , stala pored tola, naslonila se na njega i počela pričati da to nje pametno, da smo se zaigrali, ali ja nisam slušao.. Podigao sam je na stol i uvalio joj žvaku.. Pamet smo ostavaili negdje drugdje, rukama sam išao uz njena bedra, dižući joj haljinu , dok mi je otkopčavala remen i hlače i zavlačila ruku u gaće hvatajući me za kurac koji je bio dignut do pucanja.. Spostio sam se pred nju na koljena dok je sjedila na stolu, privukao je bliže, maknu tange na stranu i jezikom uronio u njenu obrijanu, mesnati pičku.. Lizao sam je slušajući kako stenje, ližući joj sokove i jebući je prstima i jezikom. Držala je ruku na mojoj glavi privlačeći me jezikom na pizdu.. Više nisam mogao, ustao sam, i zabio joj kurac do kraja.. Zastenjala je , stegnula me nogama , a ja sam je počeo jebati sve brže i brže, raskopčao sam joj gumbe na haljini, i počeo joj lizati sise dok sam je jebao sve brže i brže.. Zakopala mi je ruke u struk i nabijala se na kurac, no nisam želio svršiti tek tako, izvadio sam ga , okrenuo je i naslonio je preko stola , zadigao joj suklju i sada sam pred sobom imao opet one famozne noge i dupe.. Maknuo sam tange i ponovo joj zabio kurac do kraja, koji je samo uletio koliko je bila vlažna.. Počeo sam ju jebati kao lud, nagnutu preko stola, slušajući je kako stenje i govori mi da j napunim.. Jebući je , stavio sam joj prst u šupak na što se nabila na mene svršavajući, stenjući i mjeseći guzovima.. Zabio sam joj do kraja i počeo joj puniti pizdu.. .
Dok smo se oblačili, ponovo je krenula u priču kako je to sve glupo, no zaustavila se i rekla nešto najbolje što sam čuo u zadnje vrijeme.. „glupo koliko je da je, ali želim te još koji puta ovako“.. .
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Pristup ovoj web stranici dozvoljen je samo punoljetnim osobama

Da li ste stariji od 18 godina?
Nemam 18 godina