Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

morska deklica

Komaj sem čakala, da se končajo obveznosti na fakulteti, da se končno lahko sprostim, in sem se veselila odhoda na morje. Predavanj, izpitov in diplome je bilo že skoraj konec, čakala me je le še obveznost napredovanja in začetek dela v podjetju, kjer so me tako rekoč zaposlili, počakati je bilo treba le še na vrnitev direktorja.

Tako sem zdaj izkoristil priložnost, da se dobro spočijem. Na Mali Lošinj sem šel sam, brez deklet, brez prijateljev... čisti počitek za dušo in telo. Veselila sem se kopanja, sončenja in morebitnega večernega odhoda v kavarno z lokalno ekipo. Hotel sem samo počivati.

Bival sem v zasebni namestitvi pri kakšnih petdeset let stari gospe (relativna starost glede na mojih 24 let), tako da sem se prepustil užitkom morja in sonca. Dva dni sem taval po otoku, dokler nisem končno našel osamljene plaže, to je bil ozek zaliv s kamenčki, ki je gledal proti Susku.

Cel dan sem se kopal in sončil, tako da sem po parih dneh izgledal kot mulat, ko sem potemnel na soncu. Šesti dan kopanja in počitka sem zaslišal korake po kamniti poti in makadamu in kmalu se je pojavila ženska, na prvi pogled pa sem ugotovil, da je starejša od mene.

Ker sem bil tisti trenutek v morju, me ni takoj opazila, je pa opazila moj ležalnik in stvari, zato jo je kar malo skrbelo, kam naj da svoje stvari. Takoj sem vedela, da je že prišla sem, zato ji je bilo malo čudno, da je tu še kdo. Ravno se je nameščala, ko sem se odločil, da grem ven in jo pozdravim, ona pa je prikimala in me z zanimanjem opazovala.

Saj ne, da bi se hvalil, ampak imel sem izklesano telo, ne nabočeno, ampak vitko, mišičasto in žilavo, še posebej pa so izstopale žile v kopalkah, ki so bile tako mokre ob mojem telesu. Nosila sem tiste slip speedo kratke hlače, ki so poudarjale praktično vse. Tudi jaz sem jo opazovala in moram priznati, da mi je bilo všeč, kar sem videla.

Dolgi svetli lasje, bujno oprsje, vitka postava z majhnim trebuščkom in nekoliko širšo zadnjico. Zleknil sem se na ležalnik in se še naprej sončil. Malo mi je zadremalo, ko sem zaslišala ženski krik, zato sem se pognala. Videla sem sosedo s plaže, ki je z bolečim izrazom na obrazu poskušala z eno nogo v zraku priti iz morja.

Skočil sem pokonci in jo hitro dosegel, nato pa ji pomagal ven. Njeno telo je bilo mrzlo od vode, vendar se je hitro ogrelo od mojega, ko sva prišla do njenega ležalnika. Sedla je, jaz pa sem jo prijel za noge in stopala. Videlo se je par ježkovih bodic, zato sem jo vprašala: - Imaš kakšno pinceto ali kaj podobnega? - se je z bolečim izrazom obrnila proti svoji torbici in čez minuto izvlekla majhen set za pedikuro in mi ga podala, jaz pa sem potegnil ven pinceto in rekel - Zdaj bo pa malo bolelo.

.. - Pomiri se ... - rekla je s čudovitim tresočim glasom, jaz pa sem prijel tiste bodice in po nekaj sekundah je bila prva od treh zunaj, zato sem nadaljeval. Kmalu sem ji izpulil vse bodice in z robčkom ustavil krvavitev, nato pa skočil do nahrbtnika in izvlekel steklenico hidrogena, ji umil rane in krvavitev se je nekako ustavila.

Medtem ko sem to počel, si nisem mogel kaj, da ne bi opazil njenih gladkih stegen, ki so se končala za svetlo modrimi kopalkami, ki so bile mokre in malo prozorne, tako da se je videla njena muca, bradavičke pa so se kazale skozi zgornji del kopalk. Ko sem vstal, se je videlo, da se mi tič malo dviguje, in hitro je rekla: - Jaz sem Ana.

. - podala mi je roko, da sem jo sprejel. - Marko, vesela sem. - sem rekel z velikim nasmehom. - Ne.. Vesela sem, ker če te ne bi bilo, ne vem, kako bi to rešila.. - rekla je z nasmehom in pokazala na svojo nogo, jaz pa sem samo rekel. - Vsaj veva, da se kopava v čistem morju.

. - nato sva se oba začela smejati, tako da sem odvlekel svoj ležalnik in stvari in sva nadaljevala pogovor. Po kakšni uri je dvignila nogo in vprašala kako je tam spodaj, jaz pa sem pogledala in videla, da je kri nehala, vendar je bila rdeča, tako da obstaja možnost vnetja.

Rekla je le, da bi ji morda moj jezik lahko pomagal, in to je rekla s tako prekletim glasom, da sem takoj dobil kurjo polt. Pogledal sem jo nato pa dvignil njeno nogo k svojim ustnicam in jo rahlo obliznil. Njene bradavičke so se v trenutku otrdele in nadaljeval sem z narahlim lizanjem njenega podplata, ko sem šel z roko po njeni nogi proti robu njenih spodnjic.

Rahlo je razmaknila noge, jaz pa sem ji s prsti šel čez njene spodnjice, nato pa jih malo pomaknil vstran, zdaj pa ji božal ustnice in hribico, dokler nisem videl nekaj kapljic soka, ki so se prebile med ustnicami, in sem vstopil njo s prstom. Globoko je zavzdihnila in zahlipala, nato pa še bolj razširila noge, jaz pa sem spodnjice odmaknil čisto vstran, nato pa pokleknil in ji začel lizati piško.

Obrita je bila relativno nedavno, jaz pa sem jo lizal in lizal, medtem ko je ona samo stokala in hlipala, medtem ko je njena noga nenadzorovano trzala, in ko sem jo začel gristi, je kričala, se tresla in začela pristajati. Z jezikom sem pobiral njene sokove, kolikor sem mogel, nato pa me je potisnila na ležalnik in mi začela slačiti spodnjice, nato pa me je takoj prijela za pokončnega tiča, da bi sesala glavico, medtem ko mi je z obema rokama sukala tiča, raztezala kožico vse do jajčec in me je nekajkrat zabolelo, pa nisem hotela prekiniti.

Kmalu je nehala sesati mojo glavico, ki je bila tik pred izbruhom, slekla je svoje spodnjice in me pohodila ter svojo obrito pičko zasadila na moj trdi tič. Takoj se je spustila na vseh dvajset centimetrov trde žile in začela premetavati po njej. Glasno je zastokala, ko je njena muca kapljala na moja jajca.

Nisem mogel verjeti, da je spet prišla, potem pa sem se spraševal, kako dolgo že ni jedla dobrega tiča v pici, zato nisem komentiral. In čez nekaj trenutkov sploh nisem imel časa razmišljati o tem, ker me je pripeljala do orgazma in začel sem ji polniti pico z vročimi sokovi, ki so zdaj brizgali po njeni notranjosti.

Samo zastokala je, ko sem prišel vanjo, nato pa se je še naprej suvala na mojega korenjaka, dokler tudi ona ni spet z glasnim krikom razlegla name. Oba sva pospešeno dihala, ko sva lovila sapo, prepoteni telesi pa sta se zlepili skupaj, zato sva počasi vstala in se popolnoma slekla ter vstopila v morje, da se malo osveživa.

Povedala mi je, da ima petletnega sina, ki je zdaj pri babici na morju, mož je mornar, zato je sama, obožuje pa to plažo, kjer ni skušnjav... vse do danes. Potem se nisva več pogovarjala, ker je spet začela sukati mojega tiča pod vodo, pa sva prišla do skal in je obrnila svojo zadnjico, tako da sem ji jo zabil v piško od zadaj in sedaj sem stiskal in gnetel njene bujne joške.

ki so bili res težki in so jo srčno zajebali. Spet je hitro spravila, medtem ko sem jo jaz nemoteno vrtal s svojim tičem, ki je bil kot kamen. Čutil sem, kako se je njena muca napela okoli mojega tiča, ko sem jo nabijal do jajc. Morje naju je pljuskalo, medtem ko sem poskušal spet spermiti in po nekaj minutah mi je uspelo, tako da sem njeno muco ponovno napolnil s svojo vročo spermo.

Ni se pritoževala kot prej, ker je rekla, da ni plodna, tako da naj me ne skrbi. Nato sva šli ven in še malo poležavali, nato pa smo se dogovorili za jutri in potem sem ji pomagal do avta in jo celo pot držal za zadnjico, kar ji je bilo čisto v redu. Dala sem ji svojo mobilno številko, da mi sporoči, kdaj bo prišla, in rekla, da jo bom počakala s hladno pijačo in vročim petelinom, na kar se je veselo nasmejala in odšla domov, jaz pa sem se vrnil v sobo, nestrpen, da bi jo jutri spet pojebal.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija