Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seks v parku

Ko sem bil mlajši, še v srednji šoli, sem rad hodil v parke s prijatelji, še posebej, ko sem bil z dekletom. Toda leta so minevala, v parke sem zahajal vse redkeje in le zato, da sem šel skoznje, ko sem se mudil po delu. Konec koncev sem bil zdaj že čisto poročen, tako da mi niti ni bilo treba viseti po parkih, saj smo imeli svoje stanovanje, avto in vikend za take stvari.

Vsaj dokler jaz nisem, torej žena in hčerki niso dobile psa. Nič mi niso rekli in ko sem prišla domov in našla prisrčnega kužka labradorca, tudi nisem nič rekla. Samo pogledal sem svojo ženo, ona pa je skomignila z rameni, medtem ko so bile punce presrečne zaradi psa.

Kot se to običajno zgodi, so me sprehodi in nočna zbujanja vzburjali, ne glede na to, da je Lady, kot so ji dekleta rekla, spala v njihovi sobi. Njeno jokanje, da grem ven, me je samo zbudilo, tako da sem se nekako navadila nanjo in bognedaj tudi ona name. To se je kazalo v njenem terorju in nepokorščini, medtem ko me ni bilo doma, tako da so bili strgani čevlji, strgane hlače in nogavice ter poglodani stoli.

Zdaj je bila Dama stara že eno leto in pol, tako da se je navadila na ukaze in zdaj sem rada hodila z njo, ko sem prišla domov, ker me je malo razbremenila. In tako sva sedaj vsak dan, ne glede na uro, midva prehodila našo turo po Gornjem gradu, na koncu pa sva se preko Ribnjaka spustila do Draškovićeve in najinega stanovanja.

Tako sem spoznal Aleksandro ali Alex, kot so jo radi klicali. Bila je kakih 12 let mlajša od mene, študentka tretjega letnika filozofije, mislim, da je študirala francosko književnost ali nekaj podobnega. Bila je lepa in zelo zelo sladka. Dolgi rjavi lasje in zelene oči za velikimi očali so ji dajale boemsko nedolžen videz, njeno vitko telo z nekoliko večjo zadnjico in boki pa so vedno poudarjale ozke črne kavbojke ali kakšne kariraste hlače, poleti pa kakšne ohlapne in lahkotne t- srajce živih barv, medtem ko je s prihodom jeseni oblekla želve.

Čeprav široko, se je vedno videlo njeno bujno oprsje, za katerega sem kasneje ugotovil, da je lepo in čvrsto. Najino srečanje in vse po tem se je zgodilo po zaslugi moje Gospe. Alex je namreč oboževal pse in ker je v sončnih dneh morala ona sedeti v parku in brati, jaz pa sem se tam sprehajala z neko gospo, sva se tako spoznala.

Čez čas sva se spoprijateljila, tako da sem zdaj dlje časa ostajal v parku in se pogovarjal z Alexom. Bilo je zgodnje poletje in tistega popoldneva sem sedela z njo v senci velikih dreves pod samim Kaptolom in sva se pogovarjali o neki knjigi, ki jo je brala, ko je v nekem trenutku utihnila in opazovala Gospo, ki se je valjala po njem.

nekaj časa travo, nato me pogledala in čez nekaj časa rekla nekaj, kar mi je dvignilo tiča kot že dolgo ne: - Poslušaj Igor.. - tiho je začela - .. midva se že poznava veliko in mislim, da sem ti lahko odprta... - tam se je ustavila in me pogledala, jaz pa nisem imel pojma, kaj sledi, ker se do sedaj sploh nisva ukvarjali s to temo - .

. ne ne potrebujem tebe, poroke, neke zveze, ljubezni ali kaj pa vem... Potrebujem tvojega trdega tiča v svoji muci, da me napolni in da uživam v vročini njegovega soka, medtem ko polni mojo notranjost.. Želim te kot nekoga, ki me bo vzel brez razmišljanja in brez kakršnih koli posebnih obveznosti do mene.

. z drugimi besedami želim, da me dobro zjebeš. - Alex.. - sem tiho rekel in se zazrl v njene zelene oči, ona pa je namesto odgovora položila roko na mojega tiča, ki je že prediral moje spodnjice in hlače, nato pa jo narahlo stisnila in nežno rekla. - Pojdi z mano.

. - je vstala in se odpravila proti delu, kjer je bilo tisto gosto grmovje pod samim obzidjem Kaptola. Vedel sem, da je tam ozka pot in klopca, obdana z grmovjem, zato sem razumel, kam me vodi. Spodaj proti središču parka je bila skupina mladeničev, ki pa se za nas niso zmenili, gospa pa je veselo skakala poleg nas, tako da nismo bili sumljivi.

Kmalu smo bili skriti vsem pogledom, le če je kdo pokukal skozi okna nadškofije in nas videl. Alex se je takoj vrgla na moje mednožje, moj tič pa je bil že prost v njenih rokah, ki so ga božale in na rahlo sunkovito sunkovite. Potem me je posedla na klop in sedla poleg mene, se sklonila in mi začela kaditi tiča.

Enostavno sem se ji prepustil in jo občasno pobožal po laseh ter jih dvignil in videl, kako moj tič izginja v njenih ustih. Slišati je bilo le, kot da bi nekajkrat požrla ali se zadušila, ko je poskušala vse skupaj stlačiti v usta. Mislil sem, da bom končal še prej, kot sem mislil, a se je pravočasno ustavila in zdaj je moj tič nihal po zraku ves slinjen od njene sline, ko je slekla svoje hlače in spodnjice, v naslednjem trenutku pa je oplazila moje noge in zdrsnila jo pod naslonjalo klopi, ter se počasi postavila na mojega tiča in začela počasi drseti po njem.

Počasi je vstopil v njeno toplo in mokro pičko, ki je bila zelo tesna, zato se je večkrat dvignila in spet začela spuščati. Kmalu je bila do konca na mojem tiču, zgrabila me je za ramena in začela suvati vanj. Zadihala je, ko je šel moj tič do konca v njeno vročo pico.

Upal sem, da ne bo nihče slišal njenega stokanja, ki je postajalo vedno glasnejše, da bo kmalu začela čemažati in se stiskati okoli mojega vratu, da sem komaj hlastal za zrakom, pa mi je tudi uspelo doseči vrhunec in zdaj sem šprical. curki sperme v njeni vroči notranjosti.

Potrebovala sva nekaj minut, da sva se umirila, in ni se spustila z mojega tiča, dokler ni končno sam zdrsnil iz njene muce, potem je vstala in se počasi oblekla, jaz pa sem si nadel spodnjice in hlače, medtem ko je gospa naju je zmedeno pogledala, saj je to videla prvič, tako da je bila revica čisto zmedena.

Alex me je poljubil in tiho rekel: - Hvala.. - je stopila po poti, nato pa se je obrnila in zavpila - Se vidimo jutri! ! ! Z nenavadnim občutkom sem se nasmehnila, ko sem začutila mešane sokove, ki so se lepili na dlake okrog mojega tiča in na tiču, zato sem komaj čakala, da pridem domov in se stuširam.

Od takrat sva se z Alexom srečevala vsak dan in se jebala v parku, dokler ni nekega dne prišla in rekla, da je v drugem stanju, in da mi je hvaležna. Bil sem zmeden in sem pričakoval nekaj zahtev, ona pa je samo rekla, da je dobila kar je želela in od tistega, ki ji je všeč, ter da gre kmalu nazaj v Pulo in da me bo kontaktirala.

Minili sta dve leti in še vedno se mi ni javila, čeprav imam isto mobilno številko in e-pošto. Zanima me ali je punčka ali fantek, ker dve punčki že imam. Konec koncev je imela tistega otroka pri meni, a je ne iščem, ker sem ji obljubil, da je ne bom, in obljube držim.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija