Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seksi učiteljica

Ko se je to zgodilo, sem dopolnil 19 let. Šel sem k prijatelju, da bi mu dal nekaj dela za šolo, ker je bil odsoten od šole zaradi bolezni. In učiteljica, s katero sem seksala, je živela v isti stavbi, a tega sprva nisem vedela. Šel sem do njega in mu dal papirje.

Nisem ostala dolgo, ker je bil zelo bolan, da se tudi jaz ne bi okužila, in ko sem se spuščala po stopnicah, mi je vrata odprla ženska. Imela je kratko krilo in visoke pete ter nosila oprijeto srajco. Na mojo srečo je bila ta seksi ženska moja učiteljica. "Hej, kaj delaš tukaj" me je vprašala in rekel sem ji, da sem na obisku pri prijateljici.

"Pridi noter na piškote, da nama ne bo treba stati pred vrati." Tako sem vstopil v stanovanje in sedel na kavč, ona pa je prinesla nekaj piškotov in se usedla poleg mene ter prekrižala svoje seksi dolge noge. Tako sva se nekaj časa pogovarjali o šoli, potem pa sem jo vprašal, ali živi tukaj sama ali ne, ker je bila stara že okoli 30 let.

Povedala mi je, da nima nikogar že zelo, zelo dolgo, nekaj let, in kako bi lahko uporabila moškega v svojem življenju. Ko je to rekla, sem jasno videl, da pod majico ne nosi modrčka, saj so ji čedalje bolj štrlele bradavice. Tudi med prsmi se je začela potiti, ker je imela velik dekolte, tako da sem vse videl.

Po tem je zbrala noge in se začela dotikati kolen. In nenadoma mi je s seksi glasom povedala, da že nekaj let ni spala z nikomer in da jo to spravlja ob pamet. Ko je to rekla, me je pogledala in premaknila roko proti mojemu tiču. Ujela ga je in rekla, da ne more več, da mora čutiti petelina v sebi.

Na hitro mi je slekla hlače in me začela sukati, jaz pa sem jo od zadaj prijel za lase in ji dal jezik v usta, z roko pa prijel njene joške in jih začel božati. Potem se je spustila in ga dala v usta ter ga začela lizati in sesati. Medtem ko mi je tako kadila tiča, sem ji slekel krilo in spodnjice ter začel s prsti drgniti njen klitoris.

Ko me je dobro udarila, se je ulegla na hrbet in razširila svoje dolge noge ter mi rekla, naj ji poližem muco. Tako sem jo zgrabil za stegna in ji potisnil jezik in pizdo, kolikor sem mogel, in začela je prihajati. Ko sem ji dobro navlažil muco, sem odprl usta in ji svojega korenjaka potisnil v muco.

Z vso močjo sem jebal njeno mokro pičko, ona pa je samo ječala na ves glas. Medtem ko sem jo tako jebal, sem jo prijel za majico in jo strgal, ven pa sta prišla dva velika joška, nato pa sem ju prijel v roke in ji začel lizati bradavice. Nekaj minut sva se tako zajebavala, potem pa sem se usedel na kavč, ona pa je skočila name in začela nabijati na mojega tiča kot še nobena prej.

Vsakič, ko je bil moj cel tič v njeni muci, je zamajala z boki. Potem sem jo prijel k sebi in jo začel tako močno jebati, da so moja jajca začela udarjati v njeno rit od moči mojega tiča, ona pa je samo dala jezik v usta in kričala pri sebi. Nato sem jo zgrabil in jo udaril ter jo dal nazaj v njeno muco in jo še naprej jebal, ko so se njene joške zibale naprej in nazaj.

Po nekaj minutah takega cukanja se je obrnila k meni in spet začela trzati, kaditi in lizati moja jajca. Ni trajalo dolgo, da me je prisilil, da sem tako kadila. Vzel sem ji kurac iz gobca in ji rekel, naj izprazni jezik, ter ga začel na vso silo trzati, da bi čim bolj prisekal nanjo.

Tako sem na eni točki preprosto vrgel vso spermo iz sebe po njej. Nato sem se usedel na kavč, ona pa se je lizala in z eno roko drgnila svojo muco, z drugo pa si je razmazala spermo po obrazu. Nato se mi je približala in mi obliznila preostalo spermo na tiču. Nato smo se oblekli in se dogovorili, da se moramo srečati, da to ponovimo.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija