Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Kolegica za posebne potrebe

Evo nas po 5. put idem svršiti sa curom skojom već imam mjesecima seks maraton!

To je inaće jedna čudna seksualna veza, radi se o inaće kolegici sa faksa skime idem na kavu i pričamo o raznim intelektualnim temama što ima veze sa našim programom na faksu.

Već se 3 godina znamo i od ove godine smo se počeli i jebati dvaput tjedno.
Ne želi vezu već samo poštenu jebačinu snekim.

Nekako to radimo da nitko ne zna ali kada sjednemo svi zastolom u kafiću pored faksa onda me zna polako nogama dražiti ispod stola i šaptanjem pita "kada ćemo! ? " za mene nikad nije bilo problema kada.

Kolegica ima predivnu kovrčavu crnu kosu koja joj pada preko ramena sve do pola leđa a noge i ruke su joj je duge, visoka je oko 180 cm, nikad nisam vidio na curi da guza izgleda tako dobro u trapericama.

Traperice su one sa nižm strukom tako da joj se pomalo vide kosti, jer je cura zbilja fit, predivan pupak koji se otkriva povremeno od njene kratke majice.

Vidimo se dvaput tjedno i svaki put se iscrpimo iznad svih granica. Ona dođe kod mene oko jedan sat navečer i sve do zore peglamo. Naravno da popijemo malo vina da se opustimo i onda krečemo.

Bitno je da se ne ponavlja isti položaj, već da se ide sve luđe i luđe. Sa vremenom je i postalo sve perverznije.

Već mi je popušila par puta sa svršavanjem. Već smo imali par izmjeničnih položaja u guzicu i u pičku. Ali sada već sam uspio ugurati šaku u njenu pičku, trebalo je malo namazati uljem i začudo je to primila jako dobro za prvi put i zamolila me da ostane unutra malo i da stišćem šaku da se malo širi otvor usnice.

Nakon nekog vremena joj polako izvlačim šaku iz pičke te se okrenem na poziciju 69.
Moj kurac u njena usta i bila je dovolno duga da moja usta dođu na njenu pičku.

Zatražila da joj uguram šaku ponovo i evo prst po prst nabrzinu i evo radimo položaj 69 sa šakom u njenu pičku dok joj ližem. Jao koji osječaj, zbilja je bilo odlično.

Izvadio sam hladni malo deblji lanac i trpam joj u pičku komad po komad, zbilja je dug, skoro metar i sada osjeća hladan metal na njenu vlažnu i nauljeno pičku.

Već je 4 i po.. . zapalili smo pokoji duhan i pijuckamo vino. Već smo nekih 3 sata u komadu peglali bez prestanka sa novim forama.

Nakon cigareta smo otišli pod tuš, oprali zube i legli na bok jedan do drugoga tako da je njena predivna guzica došla taman na moj kurac.

Sada lijepo mirišemo i i hladni smo od tuša, čisti.. . meni neda vrag da je grickam i evo nas ponovo iz početka.

Već je pomalo počelo svjetlost se vidjeti, smečari kupe smeće i neki idu na posao. Ja otvorio sve rolete da svjetlost uđe i da nas možda netko i vidi iz susjedne zgrade jer nam je to uvijek bilo napeto. Pogotovo što znam što ima par zgodnih cura isto tako znatiželni što se događa preko puta njihove zgrade.

Zaspao sam napokon, i dignem se oko podne i nje nema.

Moj kurac i jaja su zbilja bila natečena, dignem se i pojedem nešto i nazovem je da vidim u kojem je stanju.

"Ne mogu sjediti macane! " sa smijanjem kaže, kaže da je boli ali da je bila slatka bol i da jedva čeka ponovo.

"Klin sa klinom draga moja! " smijem se ja dok pričam na mobitelu a ona na to.. . "a ništa morati ćemo ponoviti sve nanovo! "

Sada smo već kod nje u stanu i u njenoj sobi ima više vibratora, dilda i seksualnim pomagala nego bilo što drugo.

Ovaj put sam se malo htio poigrati sa njenim igračkama.

skidamo se munjevito i bacim je na krevetdiram je po guzici po pički, žvalimo se, grickam joj sise i iden prema dole.

Skuplja te noge i ližem joj i grickam klitoris istovremeno.

Stavljam joj jedna po jedan tanji dildo u picki, sada ih već ima 3.
Pogled je zbilja veličanstven, izgleda kad da ima cvijeće u pički.

To me toliko napalilo da mi je kurac tvrđi i duži nego ikad prije.

Zabijam kurac u pički sa ostala tri tanja dilda i sada je cijela pička napeta i jako dobar osječaj i jebemo se i jebemo. Vadim kurac van i sve ostalo.

Pijemo vino.. . gledamo sve prolaznike.. . pušimo cigaretu i gledamo se već rutinski kao da idemo na posao "ajmo nastaviti i sada smo već na podu i liže mi spermu koju sam svršio na podu.

Njen pogled dok liže sa poda je toliko seksi da je za poluditi!

Sjedimo na kauču sada i sjedi na moj kurac dok gledam seriju a ona me polako ljubi i rukama se divi mojim ramenima. Iako sam ja uvijek htio nju ona tek sada vidi da bi ona mogla i mene imati.. .

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija