Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Kolegice i fakultet

Dok sam još aktivno išao na fakultet većinom u odsjeku su bile djevojke i par muškaca.
Pošto sam inače lijep i dobrog tijela što se kaže sportski tip, nikad mi nije bio problem naći djevojku.
I tako upoznavanje , i brojne kafe sa kolegama i kolegicama su učinile svoje.
Dobro smo se upoznali svi i slagali bar nas par iz odjeljena.

Non-stop smo išli po kafama, izlazili po diskotekama. Inače ne pijem i ne pušim, popijem pivo ili dva al baš kad je dobra atmosfera. I tako jedno noć mi u diskoteci po običaju svi se napili osim mene. Trebalo je da se kolege i kolegice razvoze kući. Krenula je dosadna noć slušanja njihove dreke i pjevanja pa sve do plakanja.
Ostale su još dvije kolegice Sanja i Mirna one su još i normalne bile za razliku od ostalih.
Dopratio sam ih do stana gdje su boravile i okrenuo se da idem kući u tom momentu Mirna me je zvala da udjem da popijemo po šta, kroz šalu je govorila ima i soka.

Pošto je bio vikend i nisam ima planova odlučio sam da ostanem sa njima.
Ušao sam u stan u kojem je već uveliko bio haus . Razbacana odjeća i hrana, a našle su se po koje tange i grudnjaci.
Malo su počistile da se ima gdje sjesti pa nasule sebi vina, a ja sam tražio sok.


U takvoj opuštenoj atmosferi počele su da lude i da se gađaju stvarima i vešom. Čak su jedne tange završile i meni u krilu, Sanja je uz smjeh ustala i krenula da ih makne iz mog krila, ali me je zakačila malo po kurcu koji je se podigao gledajući šta se dešava i već zamišljajući kako ih jebem na onom kauču. Kako me je uhvatila za kurac uzviknula je Uh kolega šta vam je to, okrenula se prema Mirni i glasno nasmijala.

Mirna je tad ustala i rekla da i ona malo bolje vidi šta se dešava. Kad je prišla naslonila je i ona ruku na podignuti kurac , i počela da trlja rukom.
Okrenule su se jedna prema drugoj i počele se smješkat i ljubit. Tad je se Sanja okrenula prema meni i govorila mi Znaš kolega mi smo lezbejke, ali želimo i tebi da uljepšamo noć.

Mirna je počela da mi skida odjeću, dok je Sanja polako skidala Mirnu i govorila meni da nikad bolje pušenje kurca neću imati.


Tad je Mirna uhvatila nakrućeni kurac u ruku i počela da ga drka sve dok Sanja nije puzeći prišla, onda je otvorila usta a ova joj ga je stavila.
Sanja je imala duboko grlo pa je mogla čitavog da ga stavi sve do jaja, govorila je Mirni Ja ću da mu pušim kurac a ti mu sisaj jaja pa ćemo da se mjenjamo.

Tako su i uradile, smjenjivale su se na mom kurcu kao dvije budale. Drkale ga i pušile, tada sam Mirnu uhvatio za kosu i počeo da je jebem u usta a Sanja je otišla iza mojih ledja i sagnula se da može bolje doći do jaja.

U jednom trenutku mi sisa jaja pa jezikom predje po šupku, i kad izvadim kurac iz Mirninih usta da malo predahne krene da drka kurac rukom a jezikom paluca po jajima. Pa onda naglo vrati kurac u Mirnina usta da je jebem još jače i brže jer je to još više napali.

Mirna je od silnog jebavanja u usta počela da grljka i govorila da prestanem al ja nisam mogao dok je na sve to Sanja se glasno smijala i govorila da Mirni napunim usta spermom.


Posle nekog vremena sam to i uradio svršio sam Mirni u usta a Sanja joj je prišla i govorila da želi da se igraju sa spermom.
Smjenjivale su spermu iz usta u usta i na kraju progutale. Onda su krenule jedna drugoj da ližu pičku i sisa a ja sam sjeo na kauč da imam bolji pogled. Radile su jedna drugoj prstenjak i brutalno razvaljivale klitoris jedna drugoj sve dok nisu obije svršile.

Kada su završile svoje onako svo troje zadovoljni smo i goli zaspali na kauču.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija