Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Kolegice s posla 2.dio

Natalija. 2 godine starija od mene , brineta. sise četvorka, utegnuta , dupe čvrsto. imali smo par izleta gdje smo se poljubili ali nista dalje od toga. napadao sam ju ali me uvijek uspila iskulirati, sve dok nismo bili na jednom partiju i tud sam joj se nabacivao ali mislio sam nista kao i uvijek. poslije se ekipa izgubila i ja sam završio u svojoj gajbi u krevetu i spremao se za spavanje kad stize poruka od nje, dodi k meni , budi tiho. bilo je otkljucano , ušao sam u sobu a ona je ležala u gaćicama i smjesila mi se. za par sekundi sam bio svucen a Natalija mi je pusila kurac. dok me obrađivala govorila mi je kak da ju jebem , kak je nevaljala drolja , bila je napaljena i rekla da joj napunim pickicu. Sevio sam ju ko raspalu kuju u svim pozama dok je ona stenjala , ali nas nije bilo briga.

nikad nisam pomislio da tako mirna cura moze biti vrag u krevetu ali eto svašta čovjek nauči. Naravno , dobila je penetraciju u picu i sa osmijehom smo zaspali jedno pored drugoga .
Par dana nakon prvog sexa , lezim sam u krevetu i razmisljam , napaljen sam , kojoj da se javim. odlucim se javiti njoj. ubrzo je odgovorila i pao je dogovor , idemo na plažu. Noc je. dok smo hodali prema plazi , pohvatali smo se ali smo trebali mjesto gdje ne postoji šansa da nas neko vidi. što smo više hodali sve više smo bili napaljeni i tako sam joj ga u jednom momentu počeo stavljati pored jedne ograde ali je bilo svjetlo tak da bi nas netko mogao ugledati . strpili smo se još par minuta i došli smo do nekih lezaljki i ja sam još rekao da legne tu jer ne mogu više izdržati pa ako netko naleti briga me .

ona je svukla hlače i legla i rasirila noga , ja sam ušao u nju , pica joj je bila mokra . stenjala je, ulazio sam u nju, osjetio sam da uživa a i ja sam . nije mi dugo trebalo da svršim jer sam bio pre napaljen . samo smo se nasmijali , obukla se i otisli smo svako u svoju gajbu i nikome ni riječi.

Kika. crnka sa brazilskom guzom. Tu večer sam bio sa jednom drugom frendicom vani koju sam planiro okrenuti ali ona nije bila nešto zainteresirana tako da sam predložio da me odbaci doma. ostavila me 500 metara od gajbe, dalje se ne može autom , pored moram proci pored par kafića i tako dok sam išao lagano pješke skuzi me Kika i krene dernjava hajde zađi ovdje sta si pizda ovo ono. bila je sa nekim likom i prilično pod gasom. Sjeo sam pored nje i tak smo se krenuli zezati i osoblje lokala nam kaže da su pred zatvaranjem i da trebamo lagano poći.

Krenuli smo prema gajbi a taj lik je u međuvremenu otpao tak da smo ja i Kika zagrijeni koracali ulicom i ona mi da prijedlog da idemo kod nje da ima bocu vina. Došli smo kod nje , natocila je svakom casu i tak sjedimo i ona priguši svjetlo i izuje se i legne na krevet i kaže izuj se i ti ako želiš. Ja sam se izuo i legao pored nje , ona se je okrenula dupetom prema meni i tipkala na mob a zatim skinula hlače, ja sam zurio kao konj , znaci nema druge nego prijeci na stvar . lagano sam joj se približio i prebacio svoju ruku na njezin bok da vidim reakciju ali reakcije nije bilo tak da sam ju u sljedećem trenutku dirao po dupetu i onda sam ju mazio po pizdi . rekla mi je da se svucem što sam i učinio. nije se dala ljubiti , nije htjela skinuti grudnjak i nije mi htjela pušiti ali kad mi je sjela na kurac i krenula vrtiti mislio sam da sam u raju .

ja sam doslovno ležao a ona me odradila. trajalo je nekih pola sata divljeg sexa, raširena pica dosta. Svrsio sam i legli smo , rekla mi je vidis da ne jebu lijepi nego uporni. ujutro sam ju još jednom posevio i to doggy , bila je oduševljena, imala je osmijeh dok sam ju trpao. nakon te avanture nismo se vise ševili.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija