Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Koleginica Mira

Skorije sam se zaposlio u jednoj firmi u mojoj struci. Firma je stvarno dobra i lijepo radi, čak imaju i svoje uniforme. Jeste da imam djevojku već 5 godina ali kada sam video nju, malo stariju gospođu sa velikim grudima koje su došle do izražaja ispod košulje, i njena velika guza koja je bila još više istaknuta ispod uske teget suknjice, a na sve to braon čarapice, štiklice I vezana kosa. Imala je prelijepo lice, baš onako jebozovno, kad te pogleda odmah bi želio da je jebeš, neki jebozovni pogled. Upoznao sam se svima u firmi, bilo je tu još par djevojaka i žena ali ona me je nekako čudno gledala i mnogo privlačila. Rekla mi je da se ove Mira.

Imala je 44 godine, a ja samo 27, bila je udata i imala je dvoje djece. To mene nije sprečavalo da razmišljam o njoj i volio sam da se ubacim u razgovor i da popričam sa njom. Sjedila je preko puta mene malo sa desne strane, nisam skidao pogled sa nje i njenog jebozovnog lica, a par puta sam primjetio da su nam se pogledi susreli, i uvijek bi mi se osmjehnula. Baš me je to izazivalo.

Došao sam na posao i sve je bilo uobičajno kao i svakog dana na poslu, ali kada sam pogledao nju, primjetio sam da me non stop gleda osmjehuje mi se, a onda sam primjetio da joj je košulja malo raskopčana i vidjele su joj se malo grudi i beli brus. Osmjehivala mi se non stop. Bili smo na pauzi, malo smo ćaskali a moj pogled je non stop bio na njenom dekolteu a ona se pravila kao da ne primjećuje. Vratili smo se sa pauze. Nije prošlo ni desetak minuta, na telefon mi je stigla poruka: -Izađi do wc-a da ti nešto šapnem. Mira.
Bio sam zatečen i samo sam podigao pogled ka njoj, a ona je ustala pogledala u mene, i samo otkopčala još jedno dugme sa košulje i osmjehnula mi se.

U tom trenutku mi se odmah digao, i odmah sam skočio i krenuo za njom. Išao sam ka wc-u brzo i nestrpljivo, mnogo sam je želio. Kada sam ušao u vc ona je već sjedila na srednjoj komodi koja je bila tamo, sjedila je raširenih nogu. Ništa nismo rekli jedno drugom, polako sam prilazio, a kada sam bio već blizu nje samo me je privukla i poljubila. Osjetio sam njen jezik u mojim ustima. Odjednom je prošaputala:
-želim da mi je poližeš, baš sam napaljena, već dugo te gledam i isčekujem ovo.

Nisam časio časa, odmah se moja glava našla između njenih nogu, krenuo sam je polako lizati jezikom, a zatim se moj jezik našao u njenoj vreloj pičkici. Tiho je uzdisala i rukom mi gurala glavu u njenu pičkicu. Uživala je.

Povukla me je da ustanem i onako naslonjena na komodu otkopčala mi je pantalone, izvadila ga i prevukla par puta. Zatim ga je sa nestpljenjem gurnula u njenu sada već vlažnu pičkicu I krenuo sam je polako jebati. Uzdisala je sve jače, a ja sam joj jednu ruku stavio preko usta kako bi se što manje čula jer bi nas mogli čuti. Nastavio sam je jebati tako, I baš je glatko ulazio baš onako kako volim, primala ga je sa uživanjem. Raskopčao sam joj košulju do pola i ljubio njene velike grudi.

Ustala je I naguzila se preko iste komode, jebao sam je s guza, udarao sam o njeno veliko dupe i baš se čula lupnjava, a ona samo što nije počela da svrišti. Nisam mogao više izdržati, izvadio sam ga i povukao je, a ona je čučnula i stavila ga usta. Žestoko ga je progutala par puta kada sam svršio u njena prelijepa usta, svu spermu je progutala. Mmm kako ona samo to radi.

Ovo nam je prešlo u naviku pa smo se često ovako jebali na poslu, a i van posla, u kolima, u hotelima, i nije nas grizla savest uopće. Priznala mi je da se čak I zaljubila u mene.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija