Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Koleginica Mira

Ocjena: 4

Skorije sam se zaposlio u jednoj firmi u mojoj struci. Firma je stvarno dobra i lijepo radi, čak imaju i svoje uniforme. Jeste da imam djevojku već 5 godina ali kada sam video nju, malo stariju gospođu sa velikim grudima koje su došle do izražaja ispod košulje, i njena velika guza koja je bila još više istaknuta ispod uske teget suknjice, a na sve to braon čarapice, štiklice I vezana kosa. Imala je prelijepo lice, baš onako jebozovno, kad te pogleda odmah bi želio da je jebeš, neki jebozovni pogled. Upoznao sam se svima u firmi, bilo je tu još par djevojaka i žena ali ona me je nekako čudno gledala i mnogo privlačila. Rekla mi je da se ove Mira.

Imala je 44 godine, a ja samo 27, bila je udata i imala je dvoje djece. To mene nije sprečavalo da razmišljam o njoj i volio sam da se ubacim u razgovor i da popričam sa njom. Sjedila je preko puta mene malo sa desne strane, nisam skidao pogled sa nje i njenog jebozovnog lica, a par puta sam primjetio da su nam se pogledi susreli, i uvijek bi mi se osmjehnula. Baš me je to izazivalo.

Došao sam na posao i sve je bilo uobičajno kao i svakog dana na poslu, ali kada sam pogledao nju, primjetio sam da me non stop gleda osmjehuje mi se, a onda sam primjetio da joj je košulja malo raskopčana i vidjele su joj se malo grudi i beli brus. Osmjehivala mi se non stop. Bili smo na pauzi, malo smo ćaskali a moj pogled je non stop bio na njenom dekolteu a ona se pravila kao da ne primjećuje. Vratili smo se sa pauze. Nije prošlo ni desetak minuta, na telefon mi je stigla poruka: -Izađi do wc-a da ti nešto šapnem. Mira.
Bio sam zatečen i samo sam podigao pogled ka njoj, a ona je ustala pogledala u mene, i samo otkopčala još jedno dugme sa košulje i osmjehnula mi se.

U tom trenutku mi se odmah digao, i odmah sam skočio i krenuo za njom. Išao sam ka wc-u brzo i nestrpljivo, mnogo sam je želio. Kada sam ušao u vc ona je već sjedila na srednjoj komodi koja je bila tamo, sjedila je raširenih nogu. Ništa nismo rekli jedno drugom, polako sam prilazio, a kada sam bio već blizu nje samo me je privukla i poljubila. Osjetio sam njen jezik u mojim ustima. Odjednom je prošaputala:
-želim da mi je poližeš, baš sam napaljena, već dugo te gledam i isčekujem ovo.

Nisam časio časa, odmah se moja glava našla između njenih nogu, krenuo sam je polako lizati jezikom, a zatim se moj jezik našao u njenoj vreloj pičkici. Tiho je uzdisala i rukom mi gurala glavu u njenu pičkicu. Uživala je.

Povukla me je da ustanem i onako naslonjena na komodu otkopčala mi je pantalone, izvadila ga i prevukla par puta. Zatim ga je sa nestpljenjem gurnula u njenu sada već vlažnu pičkicu I krenuo sam je polako jebati. Uzdisala je sve jače, a ja sam joj jednu ruku stavio preko usta kako bi se što manje čula jer bi nas mogli čuti. Nastavio sam je jebati tako, I baš je glatko ulazio baš onako kako volim, primala ga je sa uživanjem. Raskopčao sam joj košulju do pola i ljubio njene velike grudi.

Ustala je I naguzila se preko iste komode, jebao sam je s guza, udarao sam o njeno veliko dupe i baš se čula lupnjava, a ona samo što nije počela da svrišti. Nisam mogao više izdržati, izvadio sam ga i povukao je, a ona je čučnula i stavila ga usta. Žestoko ga je progutala par puta kada sam svršio u njena prelijepa usta, svu spermu je progutala. Mmm kako ona samo to radi.

Ovo nam je prešlo u naviku pa smo se često ovako jebali na poslu, a i van posla, u kolima, u hotelima, i nije nas grizla savest uopće. Priznala mi je da se čak I zaljubila u mene.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Pristup ovoj web stranici dozvoljen je samo punoljetnim osobama

Da li ste stariji od 18 godina?
Nemam 18 godina