Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Koleginica Tijana

Sve je pocelo ovako Prije nekoliko godina sestra mog najboljeg druga, zvala se Tijana inače moja koleginica u firmi, je prava bomba. Tako dobra pička, tako je šarmantna, zavodljiva, da je to nestvarno. Moram da kažem, oduvek je postojalo priličnoo tenzije među nama, ali tek pre mesec dana smo počeli da se krešemo, bukvalno se ne skidamo jedno s drugog i ne biramo ni mesto ni vreme za to. Ona ima 28 godina. Na štiklama je bukvalno moje visine. Srednje duga ravna i gusta crna kosa, svetao ten, krupne oči, pune usne i blistav osmeh. Vrlo vitka, dugih nogu, savršeno okrugle guze i prelepih grudi veličine grejpa (silikonske). Oblači se vrlo profesionalno i poslovno, ali opet tako da sve što je nalpeše na njoj bude ukusno istaknuto.

Pre par večeri, iako je već bilo 8 i nikog nije bilo u zgradi, barem sam tako mislio. Ja sam radio. Posao se nagomilao i poziv za pozivom, mejl za mejlom, bukvalno nisam izlazio iz kancelarije. Nadao sam se da mogu da privedem sve kraju za maksimalno pola sata kada je Tijana pokucala na otvorena vrata „ti ne nameravaš kući“ rekla je naslonjena na štok. „Zar ti nisi kući“ pitao sam je, na šta je odgovorila„Bila sam“ali me je šefica poslala da pokupim neka dokumenta i završim kući večeras. Telefon je opet zazvonio. Ja sam se javio jer baš sam očekivao taj poziv, ali sam joj prstom pokazao da sedne na stolicu pored mog stola. Došetala je polako, vrcavo, sela, naslonila se i polako prebacila nogu preko noge, dok sam ja razgovarao sve vreme gledajući me u oči. Skontala je da se razgovor odužio i zato je skinula sandale i prvo jednu, a zatim preko nje i drugu nogu podigla na moj sto tačno nekako ispred mene.

Prstima sam polako pošao ka njenim stopalima. Prešao sam polako preko ivice stola, zatim preko sredine stopala, pa zatim i preko prstiju. Razgovor je bio važan i bio sam potpuno koncetrisan na detalje, ipak kurac je počeo da mi se diže polako i došao sam usnama na par milimetara od njenih golih stopala. Licnuo sam jedan prst, pa drugi i na kratko zavukao jezik među njih, a onda polako dunuo hladan vazduh među njih tako mokre. Uzdahnula je, a ja sam nastavio da sve energičnije jezikom prelazim preko njenih prstiju, a zatim da ih sisam jedan po jedan. Bila je glociljiva, ali je obožavala da joj se stopalima pokloni pažnja. Vrpoljila se u stolici i jedva uzdržavala da ne pusti glas. Spustio sam joj jednu nogu sa stola, polako sam joj povukao stolicu na točkiće ka meni. A onda joj polako rukama skinuo gaćice. Malo mi je pomogla tako što je pridigla dupe, a onda sam razgovor završio, a ona je ustala. Stala je između mene i stola, okrenula mi leđa, podigla haljinu i nagnula se preko stola. Njeno dupe i pičkica su bili ispred mog nosa. Jedan, pa onda i još jedan prst je nestao u njenoj pičkici, a ja sam počeo da joj ponovo šarao od čmara do pičkice i nazad prelazeći jezikom dok joj prste ubacujem u pičku. Jezik mi je sve više šarao oko njene pickice

Bukvalno je umirala koliko je bila napaljena. Molila je da joj stavim kurac odmah, što sam i uradio. Ustao sam, spustio pantalone, bokserice, oslobodio kurac i u jednom potezu joj ga sjurio u pičku. Ihvatio sam je za kuk a onda počeo da je guzičim. Ali to mi nije bilo dovoljno. Želeo sam je bliže uz sebe, zato sam ga izvadio, okrenuo je, podigao joj dupe na sto, legla je na njega, noge sam joj podigao na ramena, vratio joj kurac duboko u pičkicu. Spustio sam joj bretele haljine, osolobodio savršene grudi i nastavio da je jebem. Njene savršene grudi su se njihale u ritmu mog jebanja. To nas je ložilo oboje, nju toliko da je odmah počela da svršava i to tako što se nabila skroz uz mene i počela da meša kukovima i guzom. Svršila je bukvalno uz urlik.

Glava joj je blago visila s druge strane stola. Rekla mi je da dođem s te strane. Širom je otvorila usta i rekla „daj mi ga“. Tako obrnuta je uzela moj kurac u usta i saftala ga kao luda, a onda mi je progutala jaja, a kurac nastavila da drka obema rukama. U trenutku kada je naišao orgazam, brzo sam joj ga vratio u usta, uhvatio je za kosu i počeo da je jebem u usta. Svršio sam kao lud, sve sam joj sasuo u usta. Uredno je progutala sve i oblizivala moj kurac

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija