Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Koliko volim tvrd kurac

Ocjena: 4.3

Odlučila sam da napišem iz svog ugla koliko volim tvrd kurac i seks. Iako većina žena izbjegava priču o tome uvjerena sam da većina, kao i ja uostalom, vole primiti dobar kurac i to često.

Imam blizu 40 godina, prilično dobro izgledam, visoka sam 170 cm, teška 66 kg, dobra linija, sise malo opuštenije nego u mladosti, ali još uvijek dobre i još muški pogledi često padaju na njih.
Udata sam i imam dvoje već odrasle djece koji mogu da se brinu o sebi.
Ja i muž uvijek smo imali dobar seks, uvijek sam znala da ga napalim i iskoristim njegovu želju za seksom na pravi način. U početku jebali smo se svakodnevno, na obostrano zadovoljstvo. Koristili smo svaku priliku da se pojebemo, bar na brzaka.
Kada nisam željela trudnoću nosila sam spiralu, što mi je obezbjeđivalo potpuni užitak u jebanju i omogućavalo šlag na kraju jebanja tj. da u svoju picu primim vrelu spermu i osjetim kako se kurac trza duboko u meni dok me zaliva svojim sokovima.
I danas volim da se jebem bez ograničenja, tj volim osjetiti spermu kako mi puni pičku i kako tvrd kurac pulsira u meni prazneći se.

Muž ima dobar kurac, solidne veličine, malo deblji ( što volim ), sa velikim glavićem na vrhu, kao šešir gljive, sa velikim venama po njemu i to cijelom dužinom. Jaja su mu prilično velika i baš volim kada njima šljapka po mojoj pici ili šupčiću dok me razdire svojom tvrdom alatkom. Izluđuje ga kad, dok me tuca, uhvatim njegova jaja i blago ih stiskam.

U životu sam probala nekoliko kurčeva. Neke u picu, neke sam pušila, neke i jedno i drugo, ali sa sigurnošću mogu reći da me ni jedan do sada nije ispunio kao mužev.
Valjda smo godinama uvidjeli kako najbolje zadovoljiti ono drugo i u tome smo zaista i uživali. Toliko smo se upoznali da smo po pogledu onog drugog znali kad je trenutak za seks i na koji način.

Baš juče smo bili sami u kući, vidjela sam kako ispod oka mjerka moju guzu i noge ispod poprilično kratke haljinice. Bez riječi sam mu prišla dok je sjedio u fotelji, raskopšala hlače i izvadila poludignut kurac napolje.

Kleknula sam ispred njega i uzela kurac u usta, vlažeći ga svojom pljuvačkom i blago stiskajući njegova jaja. Pošto još nije bio maksimalno tvrd i dignut mogla sam da ga primim gotovo cijelog u usta. Klizila sam jezikom po njemu, povlačeći usne gore – dolje i osjećala kako njegova alatka lagano raste i povećava svoje dimezije. Napalilo me to jako pa je moja pica počela da pušta svoje sokove vlažeći gaćice. Jako sam poželjela tu kurčinu unutra, pica mi je počela blago da se trza od želje, ali sam sačekala još malo. Nastavila sam da ližem taj tvrdi divni kurac, blago grickajući glavić, i stiskajući jednom rukom velika dlakava jaja, lagano zabijajući nokte u njih. To ga je izludilo pa je samo promrljao „ daj mi je odmah“.

Nije mi trebalo dva puta reći. Samo sam pomakla gaćice u stranu ne skidajući ih. Uhvatila sam kurčinu jednom rukom namještajući ga na ulaz u moju rupicu i zjahala ga nabijajući se u jednom potezu na njegov ogroman i kao kamen tvrd kurac. Malo je zaboljelo, ali bio je to sladak bol. Uhvatio me rukama za guzove pomažući mi da se dižem i spuštam na njegovom kurcu, navlačeći svoju picu na njega i gutajući ga od nabreklog glavića do tvrdih jaja. Oslobodila sam sise i ponudila mu ih da ih gricka i liže. Radio je to odlično mijenjajući moje bradavice u ustima blago ih grickajući zubima. To me dodatno izludilo pa sam se sve brže i jače nabijala na njegov kurac i počela svršavati zalivajući njegova jaja svojim sokovima. Pička mi je počela da pulsira oko njegovog kurca i osjećala sam kao da u njoj imam blagu struju koja me polako trese. Bilo je fantastično i intezivno.

Jako sam svršila i trebao mi je kratak predah. Polako sam sišla sa tog divnog i dragog kurca i sagela se pa ga blago poljubila u glavić, na što je on samo malo poskočio. Počela sam ga lagano lizati jezikom osjećajući okus sokova moje pičkice. U međuvremenu pulsiranje u pici se ponovo javilo što je bio znak da sam još uvijek gladna kurca. Svukla sam gaćice, polako i mazno, dajući mu vremena da dobro osmotri moju vlažnu pičku, da osjeti njen miris i da mu taj miris zamagli pogled od želje za njom. Lagano sam se nagela naprijed neposredno ispred njegovog lica omogućavajući da iz neposredne blizine pogleda moju guzu, picu, iz koje je sad već obilno curio moj sokić i moj mali stisnuti šupčić.

Pogled na sve to ga izludilo pa me uhvatio za kukove i privukao sebi, zabijajući svoje lice u taj izvor zadovoljstva. Voljela sam da me oralno zadovoljava. Lizao je moju pičkicu znalački, polako je prstima raširio velike usne i počeo da klizi jezikom po njoj. Kad god bi prešao jezikom preko mog klitorisa ja bih se od zadovoljstva blago trgla, dajući mu do znanja koliko uživam. Lizao mi je picu desetak minuta povremeno uvlačeći jezik u moju rupicu. Jezik je već bio premalen, trebala sam nešto veće unutra pa sam ga pozvala da mi nabije svoju kurčinu u tu željnu i toplu picu. Ustao je i stao iza mene držeči me za kukove. Jednom rukom je uzeo svoj kurac i protrljao glavić po mojoj pici vlažeći ga mojim sokovima. Namjestila sam ulaz svog pičića tačno ispred njegovog kurca i blago ga lupila po guzi i pogurala ga naprijed. Ulazio je u mene polako, prvo je unutra ubacio glavić i malo zastao. Pička mi je gorjela od želje da ga cijelog osjetim u njoj pa sam počela kružiti kukovima u želji da ga usisam. Nastavio je polako ulaziti u moju unutrašnjost izluđujući me sporošću. Uhvatila sam ga rukom za guzu i gurnula naprijed istovremeno gurajući svoju guzu nazad.

Osjetila sam da je cijeli ušao u mene, a na klitorisu sam osjetila njegova dlakava jaja. Kratko smo zastli u tom položaju uživajući, a onda je pošeo da se miče naprijed-nazad, vadeći svoj divni kurac do glavića i ponovo ga ubacujući u moju gladnu picu. Pomjerala sam kukove namještajući se i omogućavajući mu da što dublje prodire u mene. Bilo je fantastično osjećati taj debeli kurac kako para moju pičku i ta jaja kako svakim zabijanjem udaraju po mom klitorisu. Počela sam da stenjem i pozivam ga glasno da mi napuni pičku svojom vrelom spermom, da eksplodira u meni kao vulkan. To ga je potaklo da ubrza i pojača nabijanje, cijepao mi je pičku, što mi je itekako godilo.

Osjetila sam nakratko da mu je kurac postao još tvrđi i znala sam da uskoro kreće štrcanje. Podvukla sam ruku kroz noge hvatajući njegova jaja i blago ih stiskala kao da želim da ih iscijedim. U tom momentu njegov ogromni kurac počeo je da pulsira duboko zabijen u moju pičku. Zaječao je od uzbuđenja i praznio se u mene zalivajući mi pičku vrućom spermom nekoliko puta se trzajući i sve dublje se zabijajući u mene. To je i mene dovelo do vrhunca. Osjetila sam kako moja pica steže njegovu kurčinu kao prsten. Željela sam da ga stegnem pičkom jako, da to traje satima. Stekla sam svoju bradavicu do bola, uživala sam i u tom laganom bolu još uvijek stežući picom njegov prazni alat. Ne znam koliko je taj grč trajao , a onda sam se opustila uživajući u sporom prolasku tog osjećaja. Slično kao kada stavite noge nakratko pod topliju vodu i uživate u osjećaju kako ta toplota popušta.

Nakon što smo oboje svršili sjeli smo nazad u fotelju još malo se ljubeći i mazeći.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija