Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Kolumbijka

Oduvek sam želeo da pojebem latinoamerikanku, osobito ako je iz Kolumbije. Planirao sam već nekoliko godina put u te krajeve ali i prije nego sam se i nadao ukazala mi se prilika. Jedno veče izašao sam sa društvom van. Sve je izgledalo kao i inače dok nekoliko stolova dalje nisam ugledao ženu tamnijeg tena i bujne vijugave smeđe kose. Smejala se lepo i glasno. U jednom momentu ustala je da ide na wc i tada sam je video u punom sjaju. Nosila je pripijenu crvenu haljinu koja je isticala njenu veliku i savršeno oblikovanu guzicu. Za guzicom nisu zaostajale ni sise koje su jedva ostajale u prevelikom dekolteu. Haljina je bila tako napravljena da nije bilo potrebe da se na nju nosi brus te su njene savršene sise samo čekale da ih netko zgrabi. U momentu sam odlučio da moram da probam sa njom pa šta bude.

Došao sam za njom do wc-a. U ženskom je bila ogromna gužva dok je u muškom bio tu i tamo neki čovek. Prišao sam joj bez oklevanja i rekao sam da se celi život divim devojkama kao što je ona, ali da je ona i uz to uspela da bude najlepša koju sam video. Krenuli smo da pričamo i nekako smo se sporazumeli iako je govorila jako loše engleski. Rekla je da je u posetu prijateljici i da ostaje mesec dana. Ponudio sam se da joj pokažem grad na što je vrlo rado pristala. Kako se red nije smanjivao predložio sam da ću da je otpratim u muški i pazim da niko ne naiđe. Pristala je te smo ušli u wc. Ušla je u kabinu i obavila nuždu. Ja sam stajao ispred vrata i pazio da netko ne naiđe. Izašla je i oprala ruke. Na izlasku iz wc-a zastala je i privukla me sebi te strastveno poljubila u usta. Dok sam pokušao da dođem sebi rekla je vidimo se sutra…

U nedelju ujutro mobitel je zazvonio i s druge strane je bila ona. Brzo smo dogovorili gde ću da je pokupim te je nakon pola sata bila već u mojim kolima. Vodio sam je po gradu i pokazivao lokalne znamenitosti i pričao našu povest. Saznao sam mnogo o njoj. Zvala se Maria i bila je iz Kolumbije, živela je još sa roditeljima i bila je jedino dete. Kolegicu iz Beograda je slučajno upoznala preko Instagrama. Bila je luda za nogometom kao i većina kolumbijaca. Bilo je dosta kasno te sam predložio da je častim večerom. Seli smo u jedan restoran uz Dunav i pričali o svemu. Nakon jela pozvao sam je sebi u stan. Sedeli smo na balkonu i pričali. Rekao sam moraš nešto da probaš. Otišao sam do svoje zalihe pića i izvukao domaću rakiju. Nasuo sam nam rakiju i pokazao kako se to kod nas ispija. Svidelo joj se, a kako sam imao nekoliko vrsta morala je da proba sve bez obzira na to što sam je upozorio. Rakija je ubrzo počela da deluje i oči su joj se sijale kao lude. Počela je ispod stola da me svojim stopalom lagano provocira dok smo pričali. Moj kurac beše na rubu toga da pukne i pocepa sve na meni. Moram na wc rekla je i odgegala se dok sam promatrao njenu savršenu guzicu. Kad je dolazila nazad izgubila je ravnotežu i pala ravno meni u krilo.

Krenula je da se smeje a ja sam je privukao sebi i krenuo da je ljubim. Osetila je kako ju kroz haljinu bode moj nabrekli kurac. Nekako je uspela da se ustane i rekla je skini sve. Skinuo sam sve sa sebe i seo na stolac. Nespretno je uspela da klekne i krenula je da mi cucla nabreklu kitu. Jezikom je savršeno obrađivala celu njegovu dužinu s naglaskom na pulsirajući glavić. Lepo je pušila ali ja sam već u mislima bio korak ispred i hteo sam da je jebem kao nikad nikog pre toga. Nakon 10-ak minuta sam je zaustavio i rekao skini se. Svukla je haljinu sa sebe a ispod nije imala ništa. Stajala je ispred mene savršenog tela i prekrasnih oblina. Njene ogromne sise razlile su se na sve strane a njena lepa dlakava pička zevala je u mene. Napravila je dva koraka opkoračila me na stolcu, namestila kurac na svoju pičku i nabila se jednim pokretom do jaja. Poljubila me žestoko. Počela je da meša na mom kurcu dok sam se igrao sa njenim sisama i lizao joj bradavice te ih lagano grickao. Krenula je da se nabija na moj kurac dok sam je ja grčevito držao za najbolju guzicu koju sam ikad imao prilike da zgrabim. Gola tela su proizvodila čarobne zvukove sočnog seksa. Prignula se meni i šapnula da želi da se igram njenim šupkom dok me jebe.

Počeo sam joj lagano prstom ulaziti u guzu dok me jebala bez prestanka. I danas ne znam kako nisam svršio isti tren. Bio sam već s dva prsta u njoj kada je rekla jebi me u guzicu. Ustali smo sa stolca i preklopio sam je preko ograde. Pljunuo sam na kurac i krenuo da ga guram u njen uski šupak. Nakon nekoliko minuta napora uspeo sam da uđem u nju do kraja. Krenuo sam da ju jebem i lagano lupam po guzici. Stenjala je od zadovoljstva. Polako ali sigurno sam ubrzavao tempo. Sve komšije su mogle da nas čuju ali me nije bilo briga. Povukao sam je za kosu unazad i nastavio da je jebem iz sve snage dok nije počela da se grči. Svršavajući je stegnula moj kurac koji nije više mogao da izdrži i istresao sam sve do zadnje kapi u nju. Nakon što smo došli sebi otišli smo pod tuš gde mi ga je popušila još jednom i dala da svršim po njenim ogromnim sisama. Legli smo u krevet i zaspali sretni.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija