Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Kome treba godišnji

Kad smo došli na jezero, već je par plaža bilo zauzeto, te smo se odvezli uz jezero tražeći neko mirno mjesto. Anči je bila opuštena i svježe otuširana nakon skoro pa neprospavane noći, te je sad sjedila zavaljena na suvozečevom sjedalu u ultra kratkim hlačicama i majici bez rukava ispod koje nije bilo grudnjaka, pa su se sise lijepo ocrtavale na tankom materijalu.

Ubrzo sam našao mjesto, te sam parkirao u hladu nekih vrba, a mi smo si odvukli ležaljke koje smo uzeli iz njenog stana, a koje su inače koristili njeni starci. Smjestili smo se između neke šumice gdje sam parkirao i hrpe šaši kojom je obrasla obala jezera. Na drugoj strani smo vidjeli mali kampić od neka tri ili četri šatora, a za jedan nismo bili sigurni da je šator. Neko veselo društvo je bilo tamo jer se čula cika i muzika od njih. Ja sam nama uključio mali radio, te smo se ubrzo izvalili u ležaljke u nekom poluhladu. Anči je ležala samo u gaćicama dok su joj sise bile slobodne i hvatale su sunčeve zrake. Ubrzo je zadrijemala, a ja sam se opustio i razmišljao o prošloj noći. Rekla mi je da se zaljubila u mene odmah prvi dan kako sam došao na posao, ali ju je prala trema kako da mi priđe, a da je konačno odahnula kda sam ju jučer onako isprepadao na brzaka u kafiću. Bilo mi je to smješno, pa sam se nesvjesno nasmješio, a onda me trgnuo njen tihi glas:

- A čemu se ti kesiš?
- A ništa.. -rekao sam i pogledao ju.
- Hoćemo u vodu? -upitala je i gledala prema jezeru.
- Ja sam mislio da ćeš još spavati.. -rekao sam i uspravio se na ležaljci.
- Ne da mi se više.. -rekla je i počela skidati gaćice, pa sam ju pogledao upitno- Idemo goli u vodu.. -rekla je uz široki smješak i krenula u vodu.

Ja sam se brzo ustao i skinuo si kupaće, te krenuo za njom. Nisam imao ništa protiv toga da se kupamo goli iako ovo nije more. Ubrzo smo plivali u jezeru koje je bilo taman dobre temperature da se rashladimo, jer je vani već dobrano pržilo i temeperatura je prešla 30'C. Čim smo ušli u muljeviti pličak, tj stali na pijesak odmah se bacila na mene kao priljepak. Stajao sam u vodi do ramena dok je ona obgrlila moje kukove svojim nogama. Usprkos burnoj noći provedenoj u vručem seksu kurac mi se odmah počeo dizati, što je kod nje izazvalo komentar:

- Mmmmm.. vidim da je ponovo spreman..
- Još kako.. -rekao sam i poljubio ju dok su se njene bradvice već počele krutiti i trljati uz moja prsa.
- Sad očekujem da svršiš u mene.. dosta si noćas zalijevao okolo.. -rekla je uz dahtanje na moje uho, pa sam ju upitao.
- Zar se ne bojiš da bi mogla zatrudniti? -pogledala me sa smješkom.
- To je moja briga.. -rekla je i poljubila me, a moj kurac se već trljao uz njenu picu i guzu

Nakon toga je jednu ruku zavukla između nas i spustila je do mog kurca i pomogla mu da uđe u njenu picu. Polako sam joj ga počeo zabijati, koliko sam mogao u vodi dok su njene noge bile oko mog struka. Ubrzo je bočela stenjati i dahtati, a ja sam nekako dobio više prostora i sad sam joj ga zabijao koliko sam jače mogao. Nije nam trebalo baš dugo, valjda zbog elementa vode u kojem smo bili, ali ubrzo smo oboje svršili, a ja sam prvi put svršio u njenu picu i napunio ju. Kad sam joj ga praznio zabila je glavu u prostor izemđu mog ramena i glave, te sam osjetio njene zube na svojoj koži uz mumljanje koje je izašlo iz njenog grla. Kad se smirila i spustila sa mog kurca izašli smo iz vode, te se nismo ni oblačili, već smo se onako mokri smjestili na ležaljke na koje smo stavili ručnike. Pijuckali smo hladnu pivicu koju sam izvukao iz prenosnog frižidera, pa sam uskoro ja zadrijemao.

Ne znam koliko dugo sam spavao, ali kad sam otvorio oči sunce je bilo već dosta na drugoj strani, te sam pogledao na niže da vidim razlog buđenja, a tamo je Anči pušila moj kurac i lagano mi milovala jaja. Kad sam joj pogladio kosu samo se okrenula licem prema meni i sa smješkom mi rekla:

- Nemoj ustajat, ali imamo voajere.. -pogledao sam iz ležećeg položaja okolo, ali nisam vidio baš nikoga, a ona je nastavila- .. ekipa iz kampa sa druge obale.. dvojica imaju dalekozore i gledaju prema nama.. -tu je polako pogledala nehajno prema drugoj obali, pa onda ponovo prema meni i sa veselim smješkom rekla- .. i upravo drkaju kao ludi.
- Sjedni na njega.. -rekao sam odlučivši prihvatiti ovu igru.

Nije joj trebalo puno govoriti. Opkoračila me i naprčila se prema prema njima pomazivši si malo usput i picu. A onda se polako nabila na moj kurac za kojeg sam mislio da nikad nije bio veći. Polako se dizala i spuštala naguzivši se prema njima i sagnuvši se prema meni u zagrljaj i za poljubac. Ljubili smo se i milovali, a ona je postepeno ubrzavala tempo nabijanja na mog macana. Uskoro se primila za naslon ležaljke i počela sa žestokim ritmom, te je nakon minute počela svršavati zastenjavši glasno, a iz pice joj je špricalo uz moj kurac po jajima i ručniku. Međutim nije se odmakla već je nastavila još neko vrijeme sa nabijanjem dok se i ja nisam propeo i napunio joj picu spermom. Ona je namjerno raširila noge koliko je mogla, pa je i moja sperma krenula van iz njen pice, da bi se polako ustala i klekla kraj mene, te mi oblizala kurac i jaja, a onda me poljubila i tiho mi rekla:

- Nadam se da se ekipi svidjela predstava.. ako ništa drugo meni je bila fenomenalna..
- A tek meni.. -rekao sam i zagrlio ju i poljubio osjetivši okuse naših pomješanih sokova na njenom jeziku.

Ostali smo još neko vrijeme, ali smo se sad obukli i onda polako krenuli natrag. Ekipu sa druge obale našli smo i sutradan kad smo ponovo došli na isto mjesto, ali sam ju sad jebao s guza dok se ona držala za stablo drveta u čijem smo hladu bili. I opet su dečki svesrdno drkali, ali sad smo i mi imali dalekozor, pa im je Anči par puta mahnula i oni su se izgubili.
Od tog vikenda je prošlo godinu dana, a Anči i ja sad živimo zajedno, i čekamo bebu. Anči je u drugom stanju već pet mjeseci, a mi planiramo svadbu tek kad rodi. Starci su suglasni sa time, naročito moji oji su napokon odahnuli jer su mislili da se neću nikada skrasiti. A nisam ni ja..

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija