Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Komplentan tretman

Sa Vesnom sam bio u nekoj poluprijateljskoj- polusex kombinaciji. Viđali smo se s vremena na vreme. Bavila se masažom. Imala je improvizovani salon u svom stanu. Ustvari, taj salon se sastoja od stolaza masažu koji bi postavila u svojoj dnevnoj sobi. Dogovorio sam se sa njom da dođem da me izmasira, nadajući se da biposle moglo da bude i neka jebačina, mada mi se, dok smo se dogovarali, diskretno požalila kako je boli pička od seksa koji smo imali prethodni dan. Međutim, znao sam da uvek mogu da računam barem na pušenje kurca, bila je tip žene koja je uvek htela da udovolji muškarcu s kojim je, i da ga zadovolji.

Kada sam stigao do nje u dogovoreno vreme, dočekalo me je neprijatnoiznenađenje. Sa njom je bila njena drugarica Ljilja sa kojom je zajednoradila masaže. Znao sam, definitivno, da ću dobiti samo masažu, i da odseksa nema ništa. Ljilja je bila Vesnina drugarica, jedna od onihpriprostih žena koje misle da su cool i zanimljive, a u stvari su bile jako dosadne. Posedeli smo malo, a onda mi je Vesna rekla da odem u sobu, da seskinem i da legnem na sto. Čak je i vrata od sobe u kojoj me je masiralaostavila otvorena, tako da je bilo jasno da neću moći ni da je malovatam za dupe ili za njene velike sise.

Skinuo sam se go, legao nastomak, a preko dupeta stavio sam mali peškirić. “Jebote, kao da samdošao u pravi salon za masažu, ovo sam mogao i negde drugde da dobijem”, mislio sam u sebi. “A na sve to, moram da slušam i ovu dosadnu ženu. ”Vesna je počela da me masira, krajnje profesionalno i suzdržano. Ujednom trenutku Ljilja je pitala Vesnu, a da i ja čujem, da li hoće dame masiraju zajedno. To nije bilo ništa neobično, jer sam znao da torade vrlo često u okviru svoje ponude.

Ona se sa tim predlogom složila. Meni je ionako bilo svejedno. “Barem ću dobiti stvarno dobru masažu, akoću već ostati suva kurca”, mislio sam se u sebi. Ležao sam na stomaku, masirale su mi noge, polako se krećući na gore. Bile su stvarno dobre u masiranju. U jednom trenutku su mi rekle da seokrenem na leđa, što sam i uradio, a peškir mi je prekrivao kurac iprepone. Nastavile su da me masiraju, a kurac je, nakon što se oslobodiozgnječenosti, malko oslobodio. Njih dve su svo vreme čavrljale nešto.

U jednom trenutku su se ućutale, počele da nešto šapuću, a ja senisam ni trudio da razaznam o čemu se domunđavaju. Ljilja je primetilamoj poluukrućen kurac i, kako je dugo bila bez muškarca, momentalno seuzbudila. Vesna je to primetila, nije joj baš bilo pravo, ali tasituacija je i nju na neki lud način napalila. Počela je lagano da memiluje između nogu polako zavlačivši svoje prste prema predelu izmeđujaja i anusa. Pošto su joj prsti bili nauljeni, klizili su po mojoj koživrlo lako.

Za to vreme Ljilja je počela da me miluje po trbuhu, laganose približavajući kurcu. Vesna je znala šta me loži i lagano jednimprstom počela da mazi ulaz u moju guzu. Mahinalno sam počeo da širimnoge, a kurac je krenuo da raste. Oči i dalje nisam otvarao, pomisliosam da me Vesna mazi, a da se Ljilja verovatno udaljila. “Nadam se dajoj je Vesna dala znak da nas ostavi malo nasamo”, mislio sam u sebi. Odjednom sam pri korenu svog poludignutog kurca osetio nečiju rukukoja je lagano mazila moja jaja.

Mislio sam da je to Vesnina ruka. Za tovreme jedna ruka i dalje mi je lagano mazila predeo oko ulaza u guzu, jedna me milovala po grudima, a jedna me mazila po preponama. “Čoveče, ove su obe krenule u akciju! ”, pomislio sam u sebi. Kurac je počeo da sediže, peškirić se podigao zajedno sa njim, kao nekakav jarbol. I daljenisam otvarao oči. “Baš me briga, praviću se i dalje lud”, mislio sam usebi. S obzirom da je Ljilja dugo bila bez seksa, brzo se uzbudila i počelaje glasno da uzdiše.

“Au ala je ova zagorela…”, pomislio sam u sebi. Vesna je nastavila da mi mazi guzu i koren od kurca. Ljilja je kurcuprilazila sa gornje strane, od stomaka. Nije više mogla da izdrži ipočela je ovlaš da ga dodiruje svojim prstima. Vesna je stajala sa levestrane stola, a Ljilja sa desne. Čuo sam Ljiljino uzbuđeno disanje, njena nauljena ruka sada je laganoprelazila od korena kurca prema glaviću. Vesna je i dalje kružilaprstima oko ulaza u moju guzu. Levom rukom sam krenuo ka Vesninom dupetupočeo lagano da ga milujem.

Bilo je to pozamašno izazovno dupe, dušudalo za šljepkanje i za tucanje. Sada više ni ja nisam mogao da kuliram, počeo sam da se meškoljim ida ubrzano dišem. Ljilja je potpuno odlepila. Imao sam velik i debeokurac koji je mogao da popuni svaku pičku u koju bi ušao. Ljilja jejednu ruku počela da zavlači u svoje farmerke. Pičkica je počela da jojse budi. Vesni je i dalje pomalo bilo krivo, osećala je trunkuljubomore, ali je u isto vreme i ona bivala sve napaljenija. Ljilja je krenula da se saginje prema mom kurcu, isplazila je jezik ipolako počela da liže glavić.

Jednom rukom je pridržavala kurac, adrugom rukom je mazila svoje međunožje preko farmerki. Vesna je blagoistrtila i okrenula svoju guzu prema mojoj ruci koja je sad počela dazalazi sve dublje između guzova, prema ulazu u pičku. Ljilja je počelada se nabija ustima na moj tvrdi kurac i da zadovoljno mumla. Jednomrukom mi je drkala kurac, istovremeno ga sisajući, a drugom rukom jeraskopčavala svoje farmerke i ruku zavlačila u svoje gaćice. Ja sam, za to vreme, jednom svojom rukom nabijao Ljiljinu glavu nasvoj kurac, a drugom sam Vesni svlačio tanke pantalone i mazio jojmeđunožje, polako otvarajući put u njenu pičkicu.

Vesnu je ova scenapotpuno napalila, pičkica joj je dobro ovlažila, počela je da raskopčavasvoju bluzu i da mi nabija svoje sise na facu. Znala je dobro da toobožavam. Onda mi se približila i počeli smo da se ljubimo. Jezici sunam se preplitali. Ljilja je poludela od napaljenosti i počela je da se svlači. Bila jesuvonjave građe, dugačkih nogu koje je raširila i sve jače mazila svojupičku. Pička joj je bila dlakava, ne mnogo, ali taman toliko da izgledaretro. “Jao kakav kurac imaš, da li bi me jebao?

”, pitala me. Nije nisačekala odgovor, prešla je na trosed, klekla i istrćila svoju guzu. “idi, tucaj je, vidiš da je odlepila”, tiho mi je rekla Vesna. Ustao sam sa kreveta, kurac mi je bio tvrd kao kamen, sav ulepljenLjiljinom pljuvačkom. Ljilja nije baš bila moj tip žene, ali celasituacija u kojoj sam se zatekao me je toliko napalila, da sam rešio daje razvalim od kurca. Okrenuo sam se na trenutak prema Vesni koja jebila polugola, sa obe ruke na pičkici koju je mazila, spremna da uživa uprizoru seksa koji se odvija pred njom.

Njene ogromne sise, koje samdoskora sisao, visile su napola iz brushaltera. Prišao sam Ljilji otpozadi, počeo je da joj prelazim rukom prekomalog ali čvrstog dupeta, dok se ona za to vreme izvijala i izbacivalasvoju guzu prema meni, jednom rukom trljajući klitoris, a drugom seoslanjajući na naslon kreveta. Prišao sam kurcem ispred samog ulaza upičku i osetio da je potpuno mokra. Još sam se malo trljao, a onda sampočeo da ulazim. S obzirom da je Ljilja bila žena koja je rađala, pičkajoj je bila prilično razrađena.

Uleteo sam u nju svom snagom, a ona jeod zadovoljstva zaječala. “Jao, jebi me, razvali me….. ah kako je dobro! ”Uhvatio sam je rukama otpozadi za kukove i krenuo da je tucam. Tačnije, navlačio sam je je na svoj kurac. Pička je bila sva mokra i čulo seglasno šljapkanje svaki put kada bih kurcem prodro do kraja. Vesnu je ovaj prizor potpuno raspametio. Sada je već bila potpunogola, sela je na sto za masažu, raskrečila noge i počela da drka svojunapaljenu pičkicu. Palio ju je prizor da gleda kako jebem Ljilju.

Dok sam tucao Ljilju otpozadi, krenuo sam da šaram rukama po njenomtelu. Mahinalno sam krenuo prema sisama, setio se da nisu baš neštovelike, ali je zato imala ogromne tvrde bradavice koje su štrčale pravo. Počeo sam polako da ih stiskam i gnječim, a Ljilja je na to odgovorilajoš jačim dahtanjem. Onda sam rešio da se malo poigram sa njom pa samizvukao kurac iz nje. Bio je sav mokar od njenih sokova, onda sam počeopolako da kružim oko ulaza u pičku, a ona je krenula da izbacuje svojuguzu nudeći mi da se opet nabijem u nju.

Pomislio sam kako bih mogao dajoj ga stavim malo u guzu, krenuo sam polako da kružim oko ulaza u šupakkurcem. “Gurali ste vi meni prste u dupe, sad ću ja vama malo davratim”, pomislio sam. Ljilja kao da je znala šta nameravam, još jače jeistrtila svoju guzu, a rukom je počela da oko ulaza u guzu razmazujesokove iz svoje pičke kako bi se što bolje pripremila. Krenuo sam polakoda guram u šupak, s obzirom da mi je kurac bio skroz vlažan, bezproblema je ušao u dupe. “Jao, polako, pocepaćeš me skroz!

”, zakukala jeLjilja. Vesna je od ovog prizora potpuno odlepila, znala je koliko putasam njoj pokušao da ga stavim u guzu, međutim nije nam nikad uspelo jermi je kita bila previše debela. Krenuo sam polako da osvajam Ljiljin šupak, sad sam već skoro celimkurcem bio u njenom dupetu. Nabio sam ga do kraja i umirio se. Ljilju sunakon početnih bolova počeli da preplavljuju talasi zadovoljstva. Čekaosam par sekundi, a onda mu je Ljilja viknula: “Ajde, jebi me”. Krenuosam da je tucam u dupe, sve brže i brže.

Okrenuo sam se prema Vesni, ugledao je potpuno golu kako leži raširenih nogu na stolu, drka svojklitoris i stiska svoje velike sise, bila je u potpunom transu. Divljački sam krenuo da tucam Ljilju. Znao sam da neću moći još dugo, sve ovo je bilo suviše ludo za mene. Nisam više mogao da izdržim, biosam blizu vrhunca, navukao sam je još jednom do kraja, i počeo dasvršavam. Punio sam spermom Ljiljino dupe. Ona se tresla odzadovoljstva, svršila je kao nikad do tad. Kada sam ispraznio jaja, okrenuo sam se od nje prema Vesni, prišao joj i počeo da mazim njenevelike sise i da je ljubim.

Ona je počela da svršava, nije mogla daveruje da ju je toliko napalilo gledanje drugih ljudi kako se tucaju. Ljilja se sručila na ležaj potpuno razvaljena i slomljena. Ja sam krenuo ka kupatilu da se istuširam, a Vesna je otišla u sobuda se obuče. Kada sam izašao iz kupatila, ugledao sam Vesnu koja jetražila u fioci koje će gaćice da obuče. Kada sam video njeno zanosnodupe, prišao sam joj otpozadi, priljubio sam se uz nju i počeo da jemilujem. “Manijače jedan, ti si pravi seksualni manijak”, šaputala mi jedok je počela polako da se uvija.

Osetila je moj poluukrućen kurac nasvom dupetu, a njena pička je počela da vlaži. “Ostao si mi dužan jedanseks, samo da znaš”, šaputala je dok se polako okretala prema meni imilovala mi grudi i ramena. “Ne volim nikome da dugujem, hoću odmah davratim dug”, odgovorio sam i polako je poveo prema krevetu. Položio sam je na leđa, ona je raširila noge, a ja sam legao prekonje, ljubeći je po vratu i spuštajući se polako prema njenim velikimsisama. Vesna mi se u potpunosti prepustila, uživala je dok sam jeljubio svuda po telu.

Znala je koliko se ložim na njene velike sise ipružala mu ih je da ih ljubim. Imala je da mi ponudi ono što Ljiljanije, svoje velike sise sa lepim i okruglim bradavicama. Grickao sam ihlagano, a rukama prelazio preko njenog tela, polako spuštajući rukeprema bedrima i pički. Vesna se dobro napalila od svega, raširila jenoge i počela da me još više privlači prema sebi. Nije bilo druge, krenuo sam polako da se približavam kurcem premaulazu u njenu vlažnu pičkicu. Ona ga je uzela svojom rukom lagano minadrkavala kurac i usmeravala ga na svoj otvor.

Ja sam joj za to vremerukama mesio velike sise, istovremeno ližući bradavice i grickajući ih. Kada je kurac počeo da ulazi u njenu vrelu pičkicu, kada sam osetionjenu mekoću i vlažnost, kurac mi se dodatno ukrutio i skamenio kao danisam malopre jebao. Krenuo sam da se nabijam polako u nju, i postepenosam ubrzavao ritam. Ona je raširila noge koliko god je mogla kako bi gaprimila što dublje. “Hoću i mene da jebeš isto kao i nju”, šaputala je, iistovremeno mi gurala jezik u uvo. Potpuno sam odlepio od celokupnesulude situacije i krenuo sve jače i jače da tucam Vesnu.

Pica joj jebila potpuno mokra, punio sam je svojim debelim kurcem. Potpuno smo zaboravili na Ljilju koja je ostala u drugoj sobi i kojaje pažljivo osluškivala šta sedešava. NIje se oblačila, bila je svaslomljena i srećna zbog dobre jebačine koju je dobila, ali je na nekinačin htela da produži ovu ludačku igru. Polako se privukla vratima sobei uživala je u pogledu. Vesna je ležala na leđima široko raskrečenihnogu dok sam joj ja razvaljivao pičkicu. Nije još dugo mogla da izdrži, počela je da se uvija, da me grebe po leđima i da ispušta neke čudnezvukove.

Bili su to zvuci njenog svršavanja, nije znala gde se nalazi odzadovoljstva. Ja sam je i dalje tucao, imao sam utisak kao da nisam jebao ništa, ko zna koliko. Onda sam se okrenuo na leđa, a Vesna me je opkoračila i nabila mi sena kurac. Počela je jako da meša svojim velikim dupetom i da se do krajanabija na kurac. Ja sam joj za to vreme besomučno mesio sise, a ondasam krenuo da joj stiskam velike guzove i da je udaram po dupetu. Ona jepočela da se umara, nije mogla više da izdrži i polako se spuštala namoje grudi.

Sada se skoro umirila puštajući me da je tucam u ritmu kojije meni odgovarao. Ljilja, koja je stajala na vratima sobe, gola, trljala je svoju pičkicu, uživajući u onome što se ispred nje dešavalo. Prišla nam je lagano i počela rukom da me stiska za jaja. Ja sam toosetio i počeo sam još jače da zabijam kurac u Vesninu pičkicu. Ljilja je onda, znajući šta mi se sviđa, krenula prstom prema mojojguzi i počela da šara oko rupice i da me lagano tuca svojim prstom. “Aaa, ne mogu više, svršiću, svršiću!

”, počeo sam da urlam. Vesna jebrzo sišla sa kurca i sagla se glavom prema mojoj vlažnoj kiti. Strpalaga je u usta i krenula da ga puši kao da joj je poslednje u životu. Ljilja mi je nabila skoro ceo svoj prst u guzu, gurala je sve dublje idublje. Sve je bilo vlažno i klizavo, i prst je lagano ušao u guzu. “Aaaa! ”, počeo sam da svršava i da punim Vesnina usta, stiskao sam njenesise i nabijao kitu svedublje i dublje. Kada je sve izašlo iz mene, odjednom sam se smirio, Ljilja je izvukla prst iz guze a Vesna jeprogutala sve što joj je bilo u ustima.

Bio sam potpuno isrpljen, samosam okrenuo glavu na stranu i zaspao. Probudio sam se posle pola sata, sav isceđen i umrljan od njihovihsokova, a njih dve su sedele u drugoj prostoriji i čavrljale kao da seništa nije desilo. Eh te žene

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija