Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Kompletna usluga

Radim kao konobar u jednom kafiću, gdje vječito gužva. Uvijek sam radio na posluzi za stolove, ali je gazda skužio da se dobro snalazim za šankom, te da mi idu kokteli, pa me je prebacio za šank i sad sam već sedam mjeseci iza šanka. Nisam imao stalnu curu, već sam znao pokupiti neku na poslu i poslije se s njom zabavljati tjedan dva, a pritom mislim na seks i sve vezano uz to, a onda bi se razišli kad bi shvatila da nisam za na duge staze.

Sa svojih 28 godina sam imao već dosta seksualnog iskustva, tako da sam mogao znati koja cura traži seks nakon pića. Ja sam dosta dobro izgledao sa svojih 185 cm visine, tamnom i gustom kosom, te prodornih plavih očiju. Ujedno sam uvijek spremnim držao svoj alat između nogu od 21 cm dužine i skoro 6 cm u promjeru, te povećim glavićem. Nije bio ravan, već malo zakrivljen prema gore, pa sam znao brzo cure dovesti do orgazma.

I tako sam sad radio svoj posao, kuhajući brdo kava i točeći neku žesticu za jedno bučno društvo u kutu kafića. Vidjelo se da su studenti koji su došli nakon predavanja na piće. Bila je relativna gužva, s obzirom da je bio četvrtak, ali nekako nam je to bio bolji dan uz petak i subotu navečer. Za šankom na drugom kraju sjedile su tri ženske, a po mojoj procjeni bile su u kasnim tridesetim. Nisam baš obračao pažnju na njih, jer sam pretpostavljao da su sve udate. Mislim, bile su zgodne, ali.. eto, ja sam hvatao studentice i mlađe cure. U par navrata sam primjetio poglede jedne od njih na meni, pošto se na šanku nalazi ogledalo, a bili su intenzivniji kad bih se saginjao i guzica bi mi stršala u zrak. Doslovno sam osjećao kako njeni pogledi prže moju stražnjicu. Doduše bila je najzgodnija među njima, a nije ni nosila vjenčani prsten, samo neki poveči na drugoj ruci. Imala je dugu valovitu plavu kosu i sexy usnice, pa sam par puta zamislio kako bi joj bilo dobro staviti ga između njih. Bile su izraženije nego kod ovih mlađih cura, pa sam osjetio neku napetost u hlačama. Izgleda da je i ona primjetila to, jer mi se u nekoliko navrata nasmješila i imao sam osjećaj da mi se upucava, ali bez riječi. Nisam reagirao osim što sam joj uzvratio osmjeh. Ostale su do 22 sata, a onda su otišle, pa više nisam razmišljao o njima. Barem dok se ona koja me škicala nije vratila nakon pola sata i smjestila se na ono isto mjesto. Ja sam u međuvremenu bario neke dvije studošice simultano, ali sad kad se ona vratila zaintrigirala me. Došao sam do nje na kraj šanka i upitao šta će popiti.

- Šta mi preporučaš? -upitala je tako jebozovnim glasom, da sam samo osjetio trnce u gaćama i sad sam joj ga definitivno htio staviti između njenih usana iako je bila starija od mene.
- Paaa.. može neki lagani koktelčić ili.. -malo sam se pravio nevješt- .. nešto konkretno i žestoko?
- Hmmm.. -rekla je i lagano se protegla na stolici, pa sam vidio da ima solidne sise ispod pletene majice- Može nekakav koktelčić za pred spavanje.. -nije dovršila rečenicu, već je nešto ostalo visjeti u zraku.

Napravio sam joj jedan lagani koktel sa voćnim sokom, ali je bio krvavo crven. Gledala me dok sam miješao koktel, pogotovo dok sam radio sa shakerom, pa joj je pogled bio prikovan za moje prepone. Ja sam se samo nasmješio i već sam se zamišljao sa njom negdje u mraku. Kad sam joj napravio koktel onda smo se i upoznali, te sam saznao da se zove Lea, a u kasnijem razgovoru sam saznao da je doktorica, da je razvedena i da ima kćer od 4 godine koja je sad kod njene mame na čuvanju, jer je danas radila cijeli dan, a i da sutra radi cijeli dan u jednoj privatnoj klinici. Samo sam se nasmješio, pa sam konstatirao da za nju više nema alkohola, na što je prasnula u smijeh. Nekako nas je to opustilo i sad sam više vremena provodio sa njom na kraju šanka, nego što sam radio, a istini za volju i nisam imao šta, jer su kolege privodili kraju posao, a osim Lee i još dva gosta u kutu kafića nije bilo nikoga. Čak su se i one dvije studentice kojima sam se upucavao uvrijeđeno pokupile. Napravio sam još jedan koktel Lei i sad sam napravio obračun sa kolegama, pa sam predložio Lei da odvezem doma, jer je popila i da bi ju policija mogla zaustaviti. U početku se bunila, ali je pristala sa smješkom.

I tako smo krenuli konačno do mog auta, a bilo je već skoro ponoć. Kad smo sjeli u auto i nakon što sam ju upitao kamo, objasnila mi je, a onda stavila svoju ruku među moje noge i počela mi trljati kurac. Nisam ništa rekao, a ona se ohrabrila i uskoro joj je ruka otkopčala moje hlače i držala je moj napeti kurac i lagano ga drkala gledajući ga sa pohotom. Čim sam stao ispred njene zgrade sagnula se i kurac mi je nestao u njenim ustima. Slinila je po njemu i mljackala, a onda ga pustila i tiho rekla:

- Idemo do mene.. -pa je izašla iz auta, a ja sam spremio kurac u hlače i izašao za njom, te ju slijedio do ulaza u zgradu.

Ubrzo smo bili u njenom stanu i samo je klekla pred mene nakon što je zaključala vrata i ponovo mi izvukla kurac van, te ga je počela pušiti bez zadrške. Uskoro sam joj napunio usta svojom spermom, a ona se malo zagrcnula, pa sam ju jednim mlazom pošpricao po licu, ali joj nije smetalo, već je sve obrisala prstima i polizala ih. Zatim sam joj pomogao da ustane i povela me u spavaću sobu, gdje sam joj zavukao ruku ispod one pletene majice, primio mekane sise sa tvrdim bradavicama i podigao joj majicu preko glave. Zatim joj skinuo grudnjak, dok je ona otkopčavala svoje, pa moje hlače. Zatim sam joj spustio hlače niz noge zajedno sa čipkastim tangicama koje je nosila i ugledao sam obrijanu pičku ispred sebe, a onda se uspravio, te skinuo svoje hlače i gaće. Polegao sam ju na krevet i raširio joj noge, te sam spustio glavu do njene pičke. Zabio sam joj jezik u nju i vidio da je potpuno mokra. Stvarno nisam očekivao da se toliko navlažila, ali bila je puna sokova koji su se cijedili iz nje, pa sam mislio da je već svršila. Nastavio sam joj lizati klit, a ona se grčila i nešto nerazgovjetno mumljala, a onda se stresla, zajecala i počela svršavati. Iz njene pice je špricalo kao ludo, a to do sada nisam doživio iako sam vidio to u pornićima, pa sam znao da je naziv za to squirtanje. Kad je prestala špricati namjestio sam kurac na ulaz u njenu pičku i gurnuo ga unutra. Zastenjala je kad joj je ušao do kraja, a ja sam joj zadigao noge u zrak i sad sam joj ga svojski zabijao, da vidi kako mladić udara. Stenjala je i samo dahtala:

- Da.. da.. daaaaa.. toooo.. jebi meee.. jebiiiii.. rasturi malu kučku.. . mmmm

Ja sam ju slušao i zabijao se kao lud u njenu pičku. Osjećao sam kako mi glavić klizi niz njenu unutrašnjost i kako pulsira, pa sam znao da bih ubro mogao ponovo svršiti. Izvukao sam ga iz nje, uz njeno protestiranje, pa sam ju okrenuo na trbuh, malo razmaknuo guzove i dok je onako ležala na trbuhu ponovo joj ga sjurio do jaja u pičku. Zastenjala je od užitka, a ja sam joj pritisnuo leđa rukom i sad sam radio kao šivaća mašina i bušio ju do jaja. Stenjala je i dahtala istovremeno, a onda sam osjetio da mi dolazi, izvukao ga van i pošpricao ju po leđima. Špricao sam joj sve do ramena i po kosi, pa sam se počeo ispričavati, a ona se okrenula i rekla da prestanem i da sam mogao slobodno svršiti u nju. Zatim me je ona polegla na leđa, pa mi počela ponovo lizati kurac i masirati jaja, a kad joj je bio dovoljno čvrst zajahala me je i smjesila ga je u svoju pičku. malo se meškoljila na njemu, a onda se počela nabijati na njegha dok sam joj ja mijesio mekane sise koje su stvarno bile poveće, čak mislim da su bile solidna četvorka. Uživala je u ome da joj stišćem bradavice i vrtim ih između prstiju, a ona se sve više i sve jače nabijala na mok kurac. Ubrzo je ponovo svršila i zalila mi jaja svojim sokovima, a onda se strovalila kraj mene i samo rekla:

- Ne mogu više.. iscjedio si me..
- Hmmm.. ja ipak mislim da su u pitanju bili kokteli, a ne ja, ali ipak.. hvala ti na komplimentu -rekao sam kroz smijeh, a i ona se počela smijati.
- Mmmmm.. baš ti hvala na ovome, ali.. -rekla je i pogledala moj još uvijek napeti kurac- .. mislim da sam ti dužna jedno svršavanje..
- Ma daajjj.. pa nije to neki problem. -rekao sam i odmahnuo rukom- A ionako ti je vrijeme za spavanje, jer će bolesnici sutra nadrapati.
- Imaš pravo.. -rekla je pogledavši na sat gdje je bilo blizu jedan ujutro, pa mi je rekla- Nadam se da ćeš sam izaći, a navečer se vidimo ponovo, pa ćemo nastaviti, ha?
- Može, samo dođi kasnije da ne bude previše koktela -rekao sam, nasmješio se i poljubio ju, te se spremio i otišao namjestiši bravu da se zaključa kad izađem.

Jedva sam čekao da ju ponovo vidim navečer, jer sam mislio da bih se sa njom mogao dobro zabaviti, a i naučiti nešto.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija